Hae
Palasia Arjestani

Kesävatsa in progress – treenivideo!

Processed with VSCO with c1 preset

Kukapa meistä ei tahtoisi tepastella bikineissä vatsapalikat loistaen ja muskelit kiiltäen? Kyllä minä ainakin tahtoisin, mutta se ei ole ainoa syy treenata aktiivisesti vatsoja! Vahva keskivartalo tukee kyykyissä sekä maastavedoissa ja melkeinpä jokaisessa liikkeessä, jota salilla teet.  Myös arkielämän askareet vaativat vahvaa keskivartaloa ja omassa työssäni heikot vatsat tietäisivät kipeytyvää alaselkää. Miljoona hyvää syytä siis treenata vatsoja!

Processed with VSCO with c1 preset

Paita: Nike // Housut: Reebok.

Tämän kertainen treenivideo sisältää viisi erilaista vatsaliikettä. On kevyempää ja vähän raskaampaa ja raskaimmat voi aina keventää. Muista pitää jokaisessa liikkeessä vasta tiukkana ja ajatus treenattavassa lihaksessa. Viimeisissä lankuissa purista pakarat tiukasti yhteen jolloin alaselkä ei lähde notkistumaan. Tein itse liikkeitä minuutin putkeen ja pari kierrosta, tuntui!

Pidemmittä puheitta, pistäkäähän jumpaten!

Ps. Huomasitteko mun karvaiset ystävät juoksentelemassa? 😉

Processed with VSCO with c1 preset

4 kommenttia

 1. Mmm kirjoitti:

  Kiitos Jonna! Tehtyy tuli ja lisää ootan innolla:) helposti itellä vatsoja tehessä monet liikkeet ottaa etureisiin (jalkojen nostelut yms) kun sattuvat oleen oma vahvin lihasryhmä ja lankut hapottelee olkapäissä… mut hyvä fiilis kyl. Lisää näitä kotitreenei 🙂 aurinkoa päiviisi!

  • Jonna kirjoitti:

   Sama vika mulla eli helposti menee reisille ja olkapäille, mutta täytyy vaan yrittää rentouttaa reidet mahdollisimman hyvin. Kokeile lankuissa pyöristää yläselkää ja katso että kyynerpäät on varmasti suoraan olkapäiden alla. Itselläni just toi yläselän pyöristäminen (selän leventäminen) on auttanut paljon!

 2. Jonneli kirjoitti:

  Juuri tällaista kaipasin ja tuli eteen kuin tilauksesta. Sopivan simppeleitä liikkeitä!:) En ole todellakaan aktiivisesti enää käynyt salilla vaan joskus vain muutaman kerran kuukaudessa…lonkan kiputila on vienyt nimittäin intoa mullakin kaikesta touhusta. No kävin sitten salilla pitkästä aikaa ja kyllä ärsytti kun tajusin kuinka heikoksi keskivartalonkin lihaksisto on mennyt verrattuna aiempaan. Että nyt olisi hyvä sauma aloittaa vaikka kotona vatsajumppailut! Aloitin myös fyssarikäynnit lääkärin suosituksesta tänään ja toivon sen tuovan jotain apua tuohon lonkkavaivaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Vatsoja kannattaa treenata aktiivisesti ja olen nyt niitä itsekin tahkonnut todella paljon kun yläkroppa on pois pelistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *