Hae
Palasia Arjestani

Lomalla Holiday club Saimaalla

Processed with VSCO with b5 preset

Muistatteko kun noin vuosi sitten osallistuin chili-bataattikeiton reseptilläni erääseen Alpron reseptikilpailuun? Voitin silloin oman sarjani ja palkinnoksi sain Holiday clubin lahjakortin! Tätä lahjakorttia oltiin tuhlaamassa meidän lomareissulla ja meinasipa muuten jäädä koko reissu tekemättä kun tyttö otti ja sairastui perjantaina vatsatautiin. Onneksi tauti meni päivässä ohi ja päästiin starttaamaan reissu kohti Saimaan kylpylää lauantaiaamuna.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Meillä oli Saimaalta varattuna reilu 40 neliöinen villas ja se oli meidän nelihenkiselle poppoolle just passeli. Meillä oli siis mukana myös miehen siskon tyttö, joka oli mukana myös viime kesän Tampereen reissulla. Taktinen veto, koska hänestä on paljon seuraa myös meidän tytölle 😉 Huoneisto oli todella kiva yhden makuuhuoneen ja olkkari-avokeittiön yhdistelmä. Lisäksi huoneistossa oli suuri kylppäri saunoineen, iso parveke sekö erillinen wc. Huoneisto oli täysin varusteltu eli mukaan ei tarvinnut pakata kuin henkilökohtaiset tavarat.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Saimaan kylpylä on mielettömän ihana, ehkä paras jossa olen koskaan käynyt! Sopii erinomaisesti sekä pariskunnille että lapsiperheille. Kylpylästä löytyy useampi poreallas, suuri allasalue, jonka keskellä on suuri tasanne josta suihkuaa melkoinen vesishow puolen tunnin välein. Lapset tykkäsivät siitä hurjan paljon! Allasalueella on erillinen syvä allas uimahyppyjä varten sekä hieman matalempi allas vesipallomatseja varten. Ihan pienille lapsille on oma matala allas ja hieman suuremmille noin 70 cm syvä allas. Ja ne liukumäet! En kykene edes laskemaan montako kertaa niissäkin tavattiin 😀 minä hölmönä kilpailuhenkisenä otin kilpaliukumäen vähän liian tosissani ja nitkautin olkapään ikävästi heti lähdössä. Siihen loppui ne kisat. Kylpylässä vietettiin useampi tunti päivässä ja ihme kyllä siihen ei kyllästynyt missään vaiheessa. Yläkerrassa olisi ollut myös erillinen saunamaailma, mutta pääsymaksun vuoksi ei sinne menty ollenkaan.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Sunnuntaina vietettiin muutama tunti ihan hotellin lähellä sijaitsevassa Angry birds activity parkissa. Mun mielestä änkkäri oli huomattavasti kivempi paikka kuin hoplop! Siellä oli jokaiselle jotakin ja aikuisetkin viihtyi siellä todella hyvin. Mies innostui lämimään kiekkoa ihan urakalla ja minä viihdyin pomppumatolla josta yritin epätoivoisesti hypätä korkean kuution päälle kyykkyyn. En onnistunut! Kyllä ärsytti…mut hauskaa oli! Instaan latasinkin yhden videon änkkäristä, joten käykääs katsomassa sieltä jos kiinnostaa 😉 Änkkäriä suosittelen lämpimästi ihan kaiken ikäisille!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Ostettiin jonkin verran ruokaa itse tehtäväksi huoneistossa, mutta käytiin myös pariin otteeseen syömässä hotellin alakerrassa O’Learysissä. Mä olin hoitojen kanssa liian myöhään liikenteessä eikä niihin ollut enää aikoja saatavilla niin käytettiin sekin summa sit raflaan. Ensi kerralla oon viisaampi ja varaan hoidot samalla kun varaan reissunkin. O’Learys on jenkkityylinen sporttibaari, josta saa todella hyvää ruokaa. Ekana iltana otin itselleni sandwichin ja toisena iltana quesadillan ja voisin hehkuttaa molemmat annokset maasta taivaisiin! Simppeliä ja hyvän makuista ruokaa, sopivan kokoiset annokset ja todella ystävällinen palvelu.

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Maanantaina tultiinkin tänne mökille, jossa ei tosiaan netti toimi ja tälläkin hetkellä istutaan autossa roskapaikalla kolmen kilsan päässä mökistä 😀 Täällä kukkii joku pirulainen ja ekana yönä heräsin siihen kun en saanut kunnolla henkeä. Ventolinet ja kaikki muut oli tietysti kotona ja meinas puskea pikku paniikkia päälle. Orivedelle matkaa 25 km ja Tampereelle 60km. Onneksi allergialääke ja hetken oleskelu ulkoilmassa auttoivat sen verran, että uskalsin käydä nukkumaan. Kaikenlaista!

Yksi kommentti

  1. Sanna kirjoitti:

    Kiva, kun kävitte meiän nurkilla. Tervetuloa uudelleen! ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *