Hae
Palasia Arjestani

Ehkä maailman parhaat treenihousut!

Processed with VSCO with c1 preset

Sis.mainoslinkin. Suurin osa markkinoilla olevista treenihousujen malleista ei sovi mulle mitenkään päin. En tiedä onko minulla omituisen mallinen kroppa vai missä vika, mutta useimmat mallit tippuvat multa yksinkertaisesti jalasta. Jos valitsen normaalikokoni housuissa (S) niin todennäköisesti ne valuvat ärsyttävästi alaspäin ja joudun jokaisen liikkeen jälkeen repimään housuja takaisin ylös. Jos taas valitsen pienemmän koon niin jenkkikset tursuavat housunkauluksesta yli. Henkselitkö tässä täytyy hommata?

Mulla on kotona treenipöksyjä monelta eri merkiltä. Niket on lähes aina no no kapean vyötärökaistaleensa vuoksi. Se jos joku uppoaa kivasti mahamakkaroihin ja on miljoonalla rullalla. Adduista olen jo löytänyt muutaman hyvän mallin ja Reebokeista tykkään melkeinpä kaikista. Hennesiltä olen myös löytänyt viime aikoina hyviä malleja, samoin Socilta sekä Ellokselta. Mun kropalle sopii parhaiten leveä ja korkea vyötärökaistale. Mielellään vielä silikonireunukset sekä kiristysnyörit. Aika harvoissa malleissa kaikki nämä ominaisuudet toteutuvat. Mutta nyt on melkein täydelliset treenipöksyt löytyneet! Sain vähän aikaa sitten kokeiluun Helly Hansenin treenipöksyt ja nämä istuu mun jalkaan kuin nakutettu. Jos näissä olisi vielä silikonireunus housunkauluksessa niin olisivat täydelliset. Näissä on siis leveä vyötärökaistale ja kiristysnyöri vyötäröllä. Eivät muuten tipu jalasta vaikka kuinka hypin ja pompin!

Processed with VSCO with c1 preset

Takki & housut: Helly Hansen // kengät: Skechers

Housuja on saatavilla useammassa eri värissä ja itse aion hankkia samanlaiset ainakin oranssina. Pakko hamstrata kun kerrankin löysin hyvän mallin! Housut ovat viralliselta nimeltään W VTR PRINTED 7/8 CAPRI ja ne ovat hieman vajaamittaiset. Itse olen 163 cm pitkä ja lahkeet eivät yllä ihan nilkan alaosaan asti. Vyötärökaistaleessa on myös pieni tasku esimerkiksi avainta varten. Materiaaliltaan housut ovat 88% polyesteriä ja 12% elastaania. Housuja saa useimmista urheiluliikkeistä!

Mitkä on teidän suosikkimerkkejä treenivaatteissa ja millaiset ominaisuudet ovat tärkeitä valitessani treenivaatteita?

*treenihousut saatu testattavaksi

Ps. Elloksella nyt -30% Poistomyynti-tuotteista, joissa paljon myös treenivaatteita! Alennuksen saatte koodilla 335463. Poistomyynti-treenivaatteisiin tästä. Tsekkaa myös muut Poistomyynti-tuotteet tästä.

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja, joissa on merkintä Poistomyynti. Alennus on voimassa 22.5.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin. 

5 kommenttia

 1. Annina kirjoitti:

  Mä oon kans kamppaillut housuongelman kanssa. Varsinkin crossfitissä housujen olisi syytä pysyä ylhäällä kovassakin ryskeessä. Ärsyttää vedellä jatkuvasti housuja ylös. Aikani asiaa tutkittua päätin tilata testiin I can I Will -housut. Niitä oli paljon kehuttu etteivät tipu jalasta. Ja täytyy kyllä sanoa, että oon ollu super tyytyväinen! Kyykätessä ei näy kalsarit läpi ja pökät todella pysyy jalassa. Merkillä on myös hauskoja kuoseja. Kannattaa tsekkaa tarjonta! Vahva suositus!

  • Jonna kirjoitti:

   No hitsi vie! Täytyypä pitää silmät auki 😉 Kiitti vinkistä!

 2. krista kirjoitti:

  Mä suosittelisin husky banana trikoita! ei oo hinnalla pilattu ja on kumminkin kestävät 🙂 korkea vyötärö ja leveä vyötärökaistale 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.