Hae
Palasia Arjestani

Ei olis kannattanut edes herätä

PicsArt_05-28-05.53.55

Sis.mainoslinkin.Tämä on taas näitä päiviä, kun olisi pitänyt jatkaa unia aamusta suoraan iltaan. Helou mood swings! Aamupalaan saakka kaikki oli ihan ok, mutta siitä se matalalento sitten alkoi. Koko päivän on ärsyttänyt, masentanut, raivostuttanut, väsyttänyt ja ärsyttänyt vähän lisää. Päällimmäisenä fiiliksenä on tämä jumalaton turhautuneisuus yksikätisyyteen. Jos ette ole jo huomanneet niin mä olen varsin puuhasteleva tyyppi ja koko ajan on monta asiaa menossa. Nyt kun ei pysty tekemään edes yhtä kunnolla niin turhaudun totaalisesti ja kukas muukaan siitä saa loat niskaansa kuin mies. En haluaisi koko ajan käskyttää ja naputtaa, mutta kun on tottunut että asiat tapahtuu tietyssä aikataulussa ja tietyllä tavalla niin riitahan siitä tulee! Kumpikaan kun ei mielellään anna periksi…

Snapchat-6515512914369129699

Moni teistä varmasti ajattelee, että mun pitäis vähän rauhottua ja antaa itselleni aikaa, mutta on vaikeaa olla muuta kuin minä. Murehdin tekemättömiä kotitöitä, repsahtanutta ruokavaliota ja omaa mielialaan, vaikka kuka sanoisi ja mitä. Yritän koko ajan puhua itselleni järkeä ja ajatella asioita positiivisesti, koska lopulta ne auttaa. Olkapää alkaa olla sen verran hyvässä kuosissa, että varovainen toivomus olisi aloittaa kävelylenkit maanantaina. Samalla toivottavasti myös ruokavalio asettuu taas uomiinsa. Viikonlopulta olenkin kuvaillut teille ruokapäiväkirjaa ja se on karua katsottavaa se!

Tämmönen sekava fiilipostaus tähän iltaan! Aina ei ole elo ruusuilla tanssimista – joskus ottaa päähän aika rankastikin 😀

Mä meen nyt paistelemaan kinkkupiirakan, jos mies leppyisi mulle edes vähän… Kuvat snäpin antia (jonnamusakka) tällä erää!

Ps. Oon kattonu Netflixistä kaikki Suitsin jaksot, mitä kannattaa katsoa seuraavaksi!?

Pss. Ellokselta saatte vielä huomiseen sunnuntaihin 29.5 asti -30% koko tilauksen loppusummasta koodilla 335729. Kannattaa tsekata varsinkin treenivaatteet täältä!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 29.5.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin. =

4 kommenttia

 1. vane kirjoitti:

  Netflixistä ehdottomasti Orphan Black ?

  • Jonna kirjoitti:

   Otin sun neuvosta vaarin ja aloin katsomaan sitä. On muuten hyvä sarja! Kiitti miljoonasti vinkistä 🙂

 2. Malinen kirjoitti:

  Hei et oo ainoa jota ärsyttää ja masentaa prkl! Vaikka mulla onkin käytössä kaks kättä. Tili maksettu väärin ja rahaa ei oo, oon syönyt huonosti, huono parisuhde ahdistaa! 🙁 mitenhän sitä piristäisi itseä? Onneks kävin sentään salilla ja onnistuin treenissä ni ei tartte sitä masistella!!

  • Jonna kirjoitti:

   Hyvä treeni auttaa aina! Sulla on kyllä käynyt huono tuuri 🙁 Mutta miksi pysyä huonossa parisuhteessa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *