Hae
Palasia Arjestani

Kotipäiviä

Processed with VSCO with a6 preset

Mä oon saanut varmaan ulkoilmamyrkytyksen ja yliannostuksen aurinkoa tällä viikolla. Tyttö on ollut mun kanssa kotosalla melkein koko viikon ja me ollaan ulkoiltu joka päivä 4-5 tuntia. Mikäpäs tässä on ollut, kun aurinko on paistanut joka päivä täydeltä taivaalta ja lämpöä on piisannut vaikka kuinka. Pikkuhiljaa takaraivoon on hiipineet muistot ajoilta jolloin olin vielä tytön kanssa kotona. Nythän elämä on jo helpompaa kuin silloin,  mutta ei nämäkään päivät mitään lekottelua ole olleet. Päivät lapsen kanssa on välillä täyttä duunia ja täytyy taas kerran nostaa hattua äideille, jotka paimentaa kotona useampaa lasta!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetskechers

skechers1Mä olen ottanut jokaiselle päivälle jonkin pienen projektin ettei menisi vallan laiskotteluksi tämä elämä. Kivempi tehdä urakoita pikku hiljaa pois alta niin pääsee paljon vähemmällä. Me ollaan laiteltu parveketta uuteen uskoon, pistetty vanhaa kamaa taas kiertoon ja tyhjennetty ja järjestelty laatikoita ja kaappeja. Ihme roinaa sitä ihmiselle kertyykin! Mä oon miettinyt, että mikä musta aikanaan teki tällaisen hamsterin? Meille ei lapsena kauheasti uusia leluja osteltu ja omilleni muuttaessani elin aika pitkään todella pienellä rahalla. Luulen, että mun tavaran kerääminen liittyy jollain tapaa noihin aikoihin. Kun halvalla tai ilmaiseksi saa niin tokihan ne kannattaa ottaa? Juu ei enää. Oikastaan päinvastoin. Yritän välttää kaiken kaman hamstraamista enkä esim. ota vastaan enää blogissakaan yhteistöitä, joissa palkkiona on tuotteita ellen oikeasti niitä tarvitse. Tytönkin olen nyt saanut käymään läpi vanhoja leluja sekä pelejä ja kun niistä luopuu niin sitten voi vaikka hankkia yhden uuden ja kivan lelun tilalle. Toivon mukaan tällä mentaliteetilla saadaan lelukasaakin pienemmäksi!

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 preset

Ollaan me tehty paljon kivojakin juttuja, kuten pelattu ja leikitty, käyty sirkuksessa ja leikkipuistossa, seikkailtu keskustassa, tutustuttu uusiin ihmisiin ja ennen kaikkea oltu yhdessä. Jos joku on mulle tärkeää tässä pienessä elämässä niin koti ja perhe ja niistä tahdon pitää hyvää huolta. Haluan, että mun läheiset on onnellisia ja teen kaikkeni heidän onnensa ja hyvinvoinnin eteen unohtamatta kuitenkaan itseäni! Ihmisen onni voi rakentua melkoisen pienistä asioista ja  tässä iässä mä olen onnistunut löytämään oman onneni palaset. Vielä kun pääsisi liikkumaan normaalisti niin elämä olisi aika lailla kohdillaan! Ruuanlaitosta ja leipomisestakin olen taas innostunut ihan uudella tavalla, Tässähän aletaan palautua normaalitilaan 😉

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a6 presetbanaanilettu

Ja hei, taas on mitä odottaa. Varasin nimittäin eilen matkan elokuulle Kreikan Makrigialokseen meidän perheelle + siskon tytöille! Ei muuta kuin kämpän tyhjennykseen ja rahat matkustamiseen 😀

Ps. Nuo kuvissa näkuvät Skechersin kengät on niitä harvoja tuotteita, joista kirjoitan oma-aloitteisesti ihan vain tuotepalkalla ja tiedättekö miksi? Koska noi on hemmetin hyvät kengät! Olen kävellyt ja juossut noilla, mutta erityisesti itse tykkää niistä vapaa-ajan kenkinä ihan farkkujen kanssa, Kengissä on memory foam-pohjalliset ja niiden ansiosta kengät sopii jalkaan kuin silkkisukka. Ainoa ongelma omalla kohdallani on nyt nuo nauhat, kun en toisesta kengästä saa kantositeen vuoksi laitettua nauhoja kiinni, mutta tämäkin asia korjaantunee pikapuoliin 😉 Skechersejä myy mm. Sportamore ja Helsingin Kluuvista löytyy myös merkin oma myymälä!

2 kommenttia

  1. nina kirjoitti:

    Noi skechersin memory foam kengät on ihan mahtavia! 🙂 ah.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.