Hae
Palasia Arjestani

Mitä tulevaisuudella on mielessään?

Processed with VSCO with c1 preset

Sis. mainoslinkkejä. Tämä päivä on kulunut pitkältä haaveillessa. Mun unelma-asunto on tullut juuri myyntiin ja silmissäni näen jo asuvani siellä. Tässä on vain muutama mutta hidasteena: raha ja mies. Mä niin kovasti haluaisin pikkusen isompaan asuntoon, jossa tytöllä olisi oma huone. Tässä mun unelma-asunnossa olisi kolme huonetta ja mikä parasta – iso oma piha ja kasvihuone! Toki asunnolla on hintaa, mutta meidän tulot riittäisi siihen. Kun vaan saisin miehen pään jollain käännettyä… Hyviä vinkkejä otetaan vastaan! Jännä nähdä mihin tässä päädytään ja missä asutaan esimerkiksi viiden vuoden juluttua 🙂 Toinen haaveilun kohde on ollut meidän tuleva loma Kreetalla. Siihenkin on vielä pari kuukautta aikaa, mutta nyt jo suunnittelen mitä otan matkaan, missä käydään ja mitä tehdään ja ainakin uudet uikkarit täytyy hankkia. Viime vuotiset ei taida enää mahtua päälle. Ja hyvät kävelykengät tarvitsen myös!

Processed with VSCO with c1 preset

Paita: Mango // Farkut: Gina tricot // kengät: Bernie Mev ja valkoinen liivi: Ellos.

Paita: Mango // Farkut: Gina tricot // kengät: Bernie Mev ja valkoinen liivi: Ellos. Liivi nyt alessa 17,95e!

Tiedän tasan minkälaiset uikkarit hankin: yhdet biksut ja yhden kokoukkarin! En ole vuosikausiin käyttänyt kokouikkaria, mutta eilen löysin niin mageen, etitä nyt on aika katkaista se tauko. Olin illalla Adtractionin ja Elloksen järkkäämissä kesäkekkereissä, joissa oli esillä Elloksen ihania kesävaatteita. Tykkään ja tilaan itse paljon vaatteita Ellokselta, mutta nyt kun pääsin ihan livenä niitä hiplaamaan niin muutama suosikki sieltä nousi heti silmiin ja laitan tilausta tänään menemään. Paikalla oli kymmenkunta muuta bloggaajaa joihin pääsin tutustumaan, mutta olipa iltaa viettämässä pari tuttuakin, nimittäin Eve ja Minna!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Kuviolliset biksut täällä ja raidalliset täällä.

Kuviolliset biksut yläosa täällä ja alaosa täällä ja raidalliset yläosa täällä ja alaosa täällä.

Turkoosit korkeavyötäröiset biksut täällä ja musta kokouikkari täällä. Nämä meinasin hankkia itselleni!

Turkoosit korkeavyötäröiset biksut yläosa täällä ja alaosa täällä ja musta kokouikkari täällä. Nämä meinasin hankkia itselleni!

Ruoka oli todella hyvää, skumppaa riitti ja seura oli todella hauskaa. Miehelle sanoin etten varmaan kauhean pitkään reissullani viivy, mutta myöhäänhän se loppujen lopuksi meni. Muu perhe kuorsasi täyttä häkää, kun mä hiivin kotiin 😀 Mä olen aivan liian mökkihöperöitynyt parin viikon aikana ja tämä tapahtuma teki todella hyvää mulle! Nyt mä alan tilaamaan itselleni parit uikkarit ja sitten mietin miten saan miehen suostuteltua asuntokaupoille 😉

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Elloksella alkoi muuten tänään hurja kesäale – kaikkea ihanaa edullisesti niin treeneihin, vaatekaappiin kuin kotiinkin! Tsekkaa ale täältä.

Koodilla 335403 saatte 30% alennusta tilauksesta! Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.6.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin

6 kommenttia

 1. ritu kirjoitti:

  Oi kreeta on ihana paikka! Erityisesti se ruoka siellä 😀 oltiin agios Nikolauksessa 2v sitten ja rakastuin paikkaan . Ei oikein Suomessa oo nyt ollu vielä uikkarikelejä. Onnea miehen pään kääntöön. Oma piha on kiva ja tietty huone myös lapselle pidemmän päälle 🙂

 2. Amanda/sillyblondie.com kirjoitti:

  Hei! Millon ootte lähössä Kreetalle? Mekin lähetään elokuun eka viikko. Ollaan viime vuoden reissattu kauheesti kaukomaita niin kiva mennä kerrankin vähän tähän lähemmäs. Biksut pitää itekin tilata, mutta vasta lähempänä. Lopettelen imetystä niin katotaan ensin mihin nää tissit tästä kutistuu. ??

  • Jonna kirjoitti:

   Me lähdetään 18.8! Missäs kaikkialla sä olet reissaillut? Joo kannattaa odottaa vähän aikaa ennen kuin mitään ostelet. Ne nimittäin nahistuu 😀

   • Amanda/Sillyblondie.com kirjoitti:

    Voi vitsi. Mennään varmaan just ristiin. Odotan sitä lämpöä ja ruokaa NIIN paljon. Ajateltiin vuokrata auto niin voin sitten kertoa hyviä vinkkejä. ?
    Me ollaan miehen kanssa tehty maailmanympärimatka 2009 vuonna. Sen jälkeen reissattu paljon Amerikassa, Thaimaassa ja häämatka tehtiin Malediiveille. Mies ei innostu pitkistä lennoista minin kanssa. Mä yritän selittää, että nyt niitä just kannattais tehä kun lapsi vielä matkustaa ilmaseks. ?✌?️

    • Jonna kirjoitti:

     Eikä se lentäminen pienen lapsen kanssa ole sen kummempaa kuin isommankaan. Riittävästi vain tekemistä ja näkemistä pienelle ihmiselle niin matka menee rattoisasti 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *