Hae
Palasia Arjestani

5 x parasta (juuri tässä) juhannuksessa

Processed with VSCO

Heippa tyypit! Kuinka te olette selvinneet juhannuksen riennoista? Menikö eilen myöhään? Me juhlittiin juhannusta isolla porukalla kahdessakin eri paikassa. Alkuiltaa vietettiin ihan meidän mökin lähellä. Siellä kahviteltiin ja herkuteltiin ihailla kakuilla ja leivoksilla. Vähän ennen puolta yötä siirryttiin metsäpolkua pitkin miehen enon mökille polttamaan kokko ja grillaamaan makkaraa. Sieltä kipin kapin unille! En muista tuntuiko viime juhannuksena siltä,  että se oli siihen astisista jusseista paras, mutta tänä juhannuksena ainakin tuntui siltä, että tämä on paras kaikista. Asiat ovat nyt mun elämässä uskomattoman hyvin, joten ehkä fiilis tuli siitä 🙂 Alla 5 parasta asiaa juuri tässä juhannuksessa .

Processed with VSCO with k2 preset

Processed with VSCO with k2 preset

  1. Yleinen fiilis

En ole enää niin armoton itseäni kohtaan kuin ennen ja osasin ehkä ottaa rennommin kuin muina vuosina. Olo on ollut iloinen ja energinen. Vaikka aina voisi sen viisi kiloa pudottaa niin olen tyytyväinen itseeni ja siihen, että olkapää paranee päivä päivältä. Tänä juhannuksena ei ollut mitään pakko treenata myös mökillä fiilistä. Hyviä treenejä saa aikaan oikeista lähtökohdista ja hyvällä fiiliksellä. Ylipäänsä tajusin eilen elämän olevan nyt aika mallillaan!

2. Sää

Muistatteko minkälainen keli oli viime juhannuksena? Vettä satoi koko illan ja oli pakko kääriytyä miljoonaan villatakkiin ja untuvapeittoon. Ei paljon tehnyt mieli juhlia juhannusta vaan mieluummin olisin painellut uuninpankolle pötköttämään. Eilen taas sää todellakin helli juhlijoita. Päivällä otettiin aurinkoa mökin pihalla ja vielä puolen yön aikaan mittari näytti +18 astetta! Ai että mä nautin! Paitsi itikoista. Niitä mä vihaan yli kaiken.

Processed with VSCO with k3 preset

Processed with VSCO with k2 preset

Processed with VSCO with k2 preset

Processed with VSCO with k2 preset

3. Ihmiset

Me vietetään oikeastaan joka vuosi juhannusta samalla porukalla. Osa ihmisistä on kuitenkin sellaisia, joiden kanssa ei kauheasti olla yhteyksissä muulloin. On ihanaa kuulla toisten kuulumisia ja jatkaa juttua siitä mihin edellisellä kerralla jäätiin. Ja onhan nää omatkin tyypit todella mahtavia! Jäin eilen yhtäkkiä tuijottamaan miestäni ja mietin, että ihan oikeastiko tuo maailman rakkain ihminen on juuri minun kanssa. Miten hyvä tuuri mulla onkaan käynyt! Niin sitä vaan vielä reilun 10 vuoden yhdessäolonkin jälkeen meinaa pakahtua rakkauteen <3 Vähänkö liikkistä.

4. Chillaaminen

Mä olen huomannut, että olen aika ajoin melkoisen suorituskeskeinen ihminen ja mulla on koko ajan tuhat ja yksi asiaa menossa. Nuorempana tein sen mikä oli pakko, mutta nyt haluaisin tehdä vaikka mitä ja mielellään koko ajan. Juhannuksen päätin pyhittää levolle ja chillaamiselle. Treenaan jos huvittaa, bloggaan jos on aikaa ja suunnittelen seuraavaa viikkoa jos tulee hyviä uusia ideoita päähän. Välillä on ihan hyvä nollata pää ja keskittyä vain olemaan. Ja päikkärit – ne on pakolliset!

Processed with VSCO with k2 preset

Processed with VSCO with k2 preset

Processed with VSCO with k2 preset

Processed with VSCO with k2 preset

Processed with VSCO with k2 preset

Processed with VSCO with k2 preset

5. Ruoka

Minähän rakastan hyvää ruokaa ja sitä olen antanut itseni syödä just sen verran kuin tekee mieli. Anopin safkoja ei voita mikään ja oon ahtanut itseni niin täyteen normiruokaa ettei herkkuja ole tehnyt mieli. Tänään tosin tein miehen pyynnöstä porkkanamuffinsseja. Niitä on kohta pakko maistaa! Ens viikolla joutaa taas tiukistelemaan, joten nyt syödään ihan hyvällä omalla tunnolla 😉

Mikäs teidän juhannuksessa on ollut parasta?

2 kommenttia

  1. Ninna kirjoitti:

    Juuri näin; treenaaminen sikseen pyhinä ja läheisten seurassa. Olisihan se aika epätervettä lähteä yksin vetämään jotain hiitiä tai juoksulenkkiä kun on perheen kesken. Ihanaa kun pystyit nauttimaan juuri siitä mikä on tärkeintä; yhdessäolo perheen kanssa. Kenen hääkuva on tuossa kakussa?

  2. Jonna kirjoitti:

    Jep, huomenna taas mäkiä juoksemaan! Kuvassa on miehen sukulaiset, jotka juhlivat 50-vuotis hääpäivää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *