Hae
Palasia Arjestani

Viime viikon parhaat ateriat

PicsArt_06-26-04.12.07

Juhannus hujahti ohi ihan yhtä nopeasti kuin tavallinen viikonloppukin. Kivaa palata taas kotiin touhuilemaan ja salitreenien pariin. Huomisesta lähtien myös ruoka-asiat muuttuvat, koska otan käyttöön Ainon mulle laatiman ruokavalion. Nyt hetki tarkalle ruokavaliolle tuntuu oikealta ja lähden ihan mielelläni testaamaan mitä tällä ruokavaliolla saadaan aikaseksi! Ainolla itsellään ruokavalio ainakin tuntui toimivan todella hyvin, mutta hänen treenimäärätkin ovat aika paljon suuremmat kuin mulla. Enivei, huomenna aloitan Fatburn-ruokavalion!

Tällä viikolla en tee tarkkaa ruokavalio postausta vaan poimin aterioita ja ajatuksia niistä sieltä täältä. Mielestäni sain syötyä jo suhteellisen hyvin ja ennen kaikkea säännöllisesti. Leivät jätin todella vähiin ja niiden tilalla söinkin paljon puuroa raejuustolla, marjoilla ja pähkinöillä. Tuoreisiin mansikoihin olen tuhlannut hävyttömän paljon, mutta syödään niitä nyt kun on kerrankin tarjolla. Myös vadelmia, kirsikoita ja herneitä ollaan ostettu useamman kerran viikossa.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Päivittäin olen syönyt kaksi lämmintä ateriaa. Ihan perusruokaa eli jauhelihakastiketta ja spagettia/pastaa, kanaa, riisiä, anopin tekemää sapuskaa, mitä nyt on milloinkin ollut tarjolla. Kalaa pitäisi syödä useammin ja sitä olisikin mahdottoman helppo valmistaa. Vihanneksista kuvioissa on olleet vanhat tutut salaatti, kurkku, tomaatti, paprika ja porkkana. Pitäisi vain rohkeasti ostaa muutakin ja ensi viikolle tältäkin osin on jo suunnitelmaa laadittuna!

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Väli- ja iltapalana olen syönyt paljon marjoja ja hedelmiä, pähkinöitä, smoothieita ja välillä munakasta. Herkkuja ei ole uponnut mitenkään erikoisen paljon. Viime viikonloppuna tuhosin pakkasesta loput Pirkan maidottomasta mustaherukkajätskistä, mökkimatkalla ostettiin jätskiä Orivedeltä ja viikolla söin mun tekemää terveellisempää key lime pieta. Kun on muut ruokailut kunnossa niin ei tee mieli herkkujakaan! Salitreenien alkaessa otin taas käyttöön palautusjuoman ja treenin aikaiseen veteen sekoitan persikan makuista bcaa-jauhetta. Lisätavinteita otan enemmän käyttöön sen mukaan mun treenit kovenee (sitten kun kovenee joskus….).

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Kuinkas teidän ruokailut sujuivat? Löysittekö hyviä reseptejä tai söittekö hyvässä ravintolassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.