Hae
Palasia Arjestani

Kaksi viikkoa täynnä – viime viikon ruokia!

PicsArt_07-12-03.12.39

Dieettiä viedään nyt kolmatta viikkoa. Kaksi on täynnä ja nyt siis kolmas aluillaan. Ekalla viikolla painoa tippui 1,3kg, mutta viime viikon saldosta ei olekaan mitään hajua, koska täällä mökillä ei ole vaakaa. Olo on kuitenkin varsin energinen ja ainakin itsestäni tuntuu, että vatsan seudulla on tapahtunut jotain. Sinnehän mulla rasva pesiytyy ensimmäisenä ja pysytteleekin hyvin tiukasti! Mä tiedän, että syön liikaa hiilaria ja se kerääntyy varsinkin jenkkoihin, mutta minkä teen kun ruoka on niin hyvää 😀 Nyt siihen syöpöttelyyn on kuitenkin tehty stoppi ja opettelen vähän järkevämpää syömistä. On ollut mielenkiintoista huomata etten oikeasti tarvitse mitään pieniä välipaloja vaan voin syödä ihan kunnon aterioita pitkin päivää. Okei, riisikakut avocadolla, vihanneksilla ja kalkkunaleikkeellä on ihan sillä ja rajalla, mutta niitäkään en syö joka päivä. Eilen oli ensimmäinen päivä kun olin vielä illallakin todella nälkäinen, mutta se on sitten seuraavan ruokavaliopostauksen heiniä!

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Yhtään smoothiekuvaa en ole näköjään viikon varrelta ottanut, vaikka sellaisen joka aamu juonkin. Jos kiinnostaa mun aamusmoothien sisältö niin edellisestä postauksesta löytyy! Edelleen puputan paljon vihanneksia ja jokaisella kauppareissulla saan kantaa niitä lisää. Mökillä on vähän hankala arvioida paljonko niitä täytyy ostaa, kun kauppaan ei todellakaan joka päivä pääse. Täältä on lähimpään kauppaan about 20 km… Kauppareissut täytyy muutenkin suunnitella huolella, koska jos tahdon kikkailla ruokien kanssa ja laittaa jotain spesiaalimpaa, niin se pitää olla tiedossa kauppaan mennessä. Tänään kävi juuri niin kuin ei pitäisi eli parhaat ideat pälkähti päähän vasta mökille tullessa. Siinäpähän sitten kärvistelen!

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Processed with VSCO with c3 preset

Makeaa mun ei ole tehnyt mieli yhtään ja se on aika jännää. Noi muut veteli vaikka mitä herkkuja viikonloppuna ja nytkin keittiössä odottaa munkkirinkilät päiväkahveja. Outoa ettei tee yhtään mieli edes maistaa! Aika hyvä flow on päällä niin mikäs tässä on ollessa. Tänään tosin jätin yhden kyläilyreissun välistä, koska tiedän pöytien notkuvan siellä vaikka ja mitä. Emäntä tyrkyttää jatkuvasti herkkuja, joten ajattelin että aiheutan vähemmän mielipahaa kun jään suosiolla tiskaamaan kuin menen kahvipöytään kieltäytymään kaikesta. Tämä on valintojen maailma!

Mikäs pössis teillä on?

5 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  Herkullisen näköisiä annoksia! Kunhan itsellekin jaksaisi panostaa noin paljon. Makeanhimoa ei mullakaan, marjat riittää näin kesällä! Vaikka hinta kipuaa jo älyttömyyksiin. Onneksi äiti on ahkera mustikanpoimija. Varmaan marjojen ja jopa bataatin makeus auttaa makeanhimoon.

 2. ninna kirjoitti:

  Herkullisen näköistä! Panostat tosi paljon kunpa itsekin jaksaisi tehdä noinkin hienoja annoksia ja ruokia. Makeanhimoon varmasti auttanut marjojen ja bataatin makeus. Marjat kun on nyt parhaimmillaan! Tosin hinta on kyllä ihan älytön. Onneksi äiti on ahkera marjanpoimija.

  • Jonna kirjoitti:

   No nyt on ollut aikaa panostaa, mutta pitäis oikeasti panostaa muulloinkin. On paljon kivempi syödä kun on rakkaudella laitettu 😉 Marjat on nyt aivan älyttömän hyviä ja niitä syön varsin mielelläni!

 3. ulla kirjoitti:

  Pössis on täällä hyvä 🙂 Loma menossa koko perheellä.

  Ulkoiltu, kuntoiltu, hengattu , nukuttu 😉 sellasta kaikkee.

  Ihania ruokakuvia !! Huomasin, että oot tuon aamupuuron ottanut menuuseen :D:D HIenoa !

  • Jonna kirjoitti:

   Oi, juuri sellaista mitä lomalla kuuluukin tehdä! Ennen kaikkea levätä ja unohtaa arki <3

   Se on itseasiassa iltapuuro <3 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *