Hae
Palasia Arjestani

Saunoo lepakoiden kanssa

Processed with VSCO with f2 preset

Niin vain vierähti reilu viikko mökillä nopeasti. Aivan järjetöntä miten nopsaan aikaa menee. Kahdeksan viikkoa sairaslomalla tuntuu kuin olisin ollut vasta pari viikkoa pois töistä! Ihan sama onko töissä vai kotona niin tunnit ja päivät kuluvat yhtä nopeasti ohi. Mökkiviikon jälkeen olo on todella rentoutunut ja olen saanut käytyä asioita päässäni läpi. Kai mulla on ollut melkoinen henkinen kriisikin päällä olkapääleikkauksen jälkeen, mutta nyt se alkaa helpottaa. Huomaan, että pystyn tekemään koko ajan enemmän ja enemmän asioita ja olkapää vahvistuu päivä päivältä. Tänään on jopa ollut niin hyvä päivä ettei käsi pientä jäykkyyttä lukuunottamatta ole juuri muistuttanut olemassa olostaan. Kohti normaalia mennään 😉

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Mökillä marjastettiin paljon ja tänään käytiin vielä aamulla poimimassa lakkoja ja mustikoita. Mansikoitakin saadaan omasta pellosta niin paljon ettei tarvitse kaupassa maksaa niistä kiskurihintaa. Suunniteltiin, että istutetaan pari riviä lisää mansikkaa niin ensi kesänä sato on vieläkin suurempi! Kohta päästään poimimaan myös musta- ja punaviinimarjoja, tyrnejä sekä aronioita. Istutin viikolla yhden karviaispuskankin lisää ja toivottavastise tuottaa pientä satoa jo ensi vuonna. Vitsi miten ihanaa olisi asua marjapuskien keskellä ja viljellä kaikenlaista. Olla omavarainen. Siitä mä tykkäisin! Puhuttiin juuri miehen kanssa miten kivaa olisi viettää koko kesä mökillä. Silloin kyllä hankkisin sinne kasvihuoneen ja muutaman kanasen munia tuottamaan. Tiedä vaikka nämäkin haaveet joskus toteutuisivat!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Pääsin muuten tekemään varsin läheistä tuttavuutta taas lepakoiden kanssa! Menin pari päivää sitten saunaan lenkin jälkeen pesulle ja ihmettelin kauheaa piipiystä, kun aukaisin saunan oven. Sieltä yksi lepakko katseli mua seinän ja muurin välistä. Kiva siinä sitten pestä itseänsä, kun yksi tuijottaa ja huutelee vähän väliä. Perjantaina yksi lepakko päätti tehdä lähempää tuttavuutta ja lensi päin minua ja eilen ne mokomat tulivat kurkkimaan pukuhuoneeseen. Toisilla on saunatonttua, meillä saunalepakoita 😀

Vaikka mökillä onkin aina niin ihanaa niin on kyllä mahtavaa päästä kotiinkin! Ensi viikolla polkaistaan käyntiin projekti vaatehuoneesta tytölle oma huone eli meidän kaksiosta tuleekin kolmio!

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Tänään juuri kun hain puurooni marjat talon kulman takaa, omasta pihasta niin kyllä siitä tuli hyvä mieli. Jotenkin tosi hienoa, miten voi marjat poimia omasta kotipihasta enkä olisi edes uskonut että vielä tänä kesänä marjoja noihin pensaisiin tulisi 🙂

    Lepakot kyllä saattaisi mua vähän hirvittää ja voih, tuota teen tytön selkää, hyttysiäkö?

    • Jonna kirjoitti:

      Tuo tytön kuva on itseasiassa juhannukselta, kun hyttyset söi hänen selän ihan paukamille 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.