Hae
Palasia Arjestani

Testissä MyllyKiven siemen-täysjyvähiutale

Processed with VSCO with c3 preset

Meillä on anopin kanssa tapana ostella varsinkin mökille kaikenlaisia ruokauutuuksia maisteltavaksi. Usein jos saan jotain tuotteita kotiin blogin kautta niin anoppi on ensimmäinen minun lisäkseni, joka niitä pääse maistamaan. Meillä on pettämätön kahden hengen makuraati! Viime mökkireissulla (josta on jo ikuisuus!!) anoppi oli tehnyt visiitin Lidliin ja löytänyt hyllystä tällaista uutta puurosekoitusta. Pikkusen skeptisin mielin laitettiin puuro tulille lauantaiaamuna.

Processed with VSCO with c3 presetMyllyKiven siemen-täysjyvähiutale on valmistettu Suomessa ja se sisältää täysjyväkaurahiutaleita, täysjyväohrahiutaleita, täysjyväruishiutaleita, auringonkukansiemeniä, pellavansiemeniä sekä kurpitsansiemeniä. Tarkemmat kalorit ja makrot voit tsekata esimerkiksi täältä.

Processed with VSCO with c3 preset

Hintaa 500 gramman paketille oli muistaakseni kolmisen euroa. Ainesosat olivat sen verran vakuuttavat, että odotukset olivat kohtuullisen korkealla! Puuro oli helppo valmistaa ja täytyy sanoa, että vannoutuneelle kaurapuuron puputtajalle tämä oli todella kiva uusi tuttavuus. Tykkäsin etenkin siementen tuomasta suutuntumasta ja lisääväthän ne samalla hyvien rasvahappojen määrää puurossa! Normaalisti lisään aina kaurapuuroon jotain siemeniä ja/tai pähkinöitä mukaan, mutta tässähän ne ovat kätevästi jo mukana.

True fitnesstyyppihän lisää joukkoon tietysti raejuustoa ja marjoja! Äänestän jatkoon. Tuotetta myy Lidl.

 

 

 

9 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Itse käväsin Lidlissä, jossa en koskaan juuri käy, hakemassa sinne ilmestyneitä Gluteenittomia kaurahiutaleita. 🙂

  Lidl on alkanut panostaa myös glut. tuotteisiin !!! 🙂

 2. Eve kirjoitti:

  Mä tykkään ihan hulluna Fazerin Alku puurosta jossa on myös siemeniä. Tän voisi kanssa ottaa testiin.. 🙂 Mua alkoi jo normi kaurapuuro vähän tökkimään, mutta nyt taas päässyt makuun. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, se on kans hyvää! Kiva kun on erilaisia makuja saatavilla 🙂

 3. miltsu kirjoitti:

  elovenalta on kans tullu siemenpuuro, se on sikahyvää! sama koostumus kun yhessä nallepuurossa jonka valmistus lopetettii pari vuotta sit 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Oi, ompa hyvä tietää! Täytyy tiirailla kauppojen hiutalehyllyjä 😉

 4. Orpana Pekka kirjoitti:

  Nyt on jostain syystä kaurahiutaleisiin tullut mukaan jotain muuta viljaa joka ei kypsenny
  vaan jää koviksi murusiksi. Mielenkiinto meni hyvään puuroon.

 5. Raija kirjoitti:

  Hienoa, kun joku muukin tykkää MyllyKiven siemen-täysjyvähiutaleesta! Maun lisäksi hintakin oli hyvä eli alle 1,50 €/500 g. Juuri tämä tuote oli minulle yksi tärkeimmistä syistä asioida Lidl:ssä.

  Sitten sitä ei enää löytynyt, vaikka kävin useassa liikkeessä. Viime viikolla sain aikaiseksi kysyä suosikkini loppumisen syytä Lidlin asiakaspalvelusta. Muutaman päivän kuluttua sain lyhyen automaattivastauksen: Tuote on poistettu valikoimistamme.

  Voi, miten harmi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *