Hae
Palasia Arjestani

All good everything

Processed with VSCO with c1 preset

Viimeistä lomaviikko viedään! Reilu kolme viikkoa on kulunut hujauksessa reissatessa, kotona puuhaillessa ja olkapäätä kuntouttaessa. En ole saanut läheskään kaikkea tehtyä mitä suunnittelin lomalla tekeväni, mutta ei se mitään! Sen sijaan olen oppinut ottamaan rennommin ja vähentämään nipottamista. Ei kaiken tarvitse olla aina niin perfect! Ehkä entistä suurempi armollisuus on se mitä olen oppinut eniten. Armollisuus itseäni ja muita kohtaan. Mun ei tarvitse olla täydellinen timmi perheen äiti, joka menee tukka putkella aamusta iltaan. Sen sijaan voin välillä heittää velvollisuudet nurkkaan ja tehdä välillä just sitä mitä huvittaa.

Processed with VSCO with c1 preset

Kumma kyllä, mutta töihin paluu ei ahdista millään tavalla, päin vastoin! Odotan innolla arjen alkamista, vaikka tiedän kiroavani sitä jo viikon jälkeen. Syksy tietää aktivoitumista myös blogihommissa ja kutsuja satelee vaikka mihin kivoihin tilaisuuksiin. Harmillisesti työt toki haittaavat tätäkin harrastusta, mutta mennään sen verran kuin ehditään ja jaksetaan. Olen myös sanonut etten enää koskaan palaa koulunpenkille, mutta nyt olisi haku erittäin mielenkiintoiseen koulutukseen, joka polttelee aika kovasti! Voi olla, että ihan ”vitsillä” laitan hakemuksen menemään. Se vain tietäisi taloudellisesti taas melkoista kituuttamista…No katsotaan!

Processed with VSCO with c1 preset

Mun syksyssä on pinnalla säästäminen, kodin järkkäily ja konmarittaminen. Kun sopiva sauma löytyy niin aion opetella myös virkkaamaan ja neulomaan uudelleen. Treenit toki pysyvät mukana koko ajan ja kovenevat viikko viikolta ja se jos mikä on motivoivaa! Mä olen 100% syksyihminen ja aina syksyllä intoa ja ideoita täynnä. Pidän kylmenevistä säistä ja pimenevistä illoista. Ihanaa kun saa laittaa kynttilöitä palamaan ja kääriytyä sohvalle lämpöisen peiton alle katsomaan hyviä sarjoja ja lukemaan lehtiä.

Täällä on kaikki siis hyvin, suorastaan loistavasti! Mites sulla?

2 kommenttia

  1. Mimmukka86 kirjoitti:

    Ihania kuvia! <3

    • Jonna kirjoitti:

      Oi, kiitos <3 Löysin tuon mekon kirpparilta 6 eurolla ja rakastuin heti! Tai no, ensin mietin että tykäänkö vai vihaanki, mutta sitten päädyin siihen että rakastan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.