Hae
Palasia Arjestani

Vihdoin tajusin oman ruokavalioni perimmäisen idean

Processed with VSCO with c3 preset

Sis. mainoslinkin

Mä olen aika ajoin kokenut itseni epäonnistujaksi, koska en ole jaksanut noudattaa mitään ruokavaliota kovin pitkään. Elän täysin kausissa mitä ruokavalioon tulee. Välillä syön täysin viljattomasti ja maidottomasti. Välillä vedän vihanneksia enemmän kuin vegaanit. Välillä leivon hullun lailla terveellisiä herkkuja ja välillä taas kaikkea sokerilla ja vehnäjauhoilla höystettyä. Välillä totaalikieltäydyn leivästä ja välillä syön sitä joka aterialla. Vaihtelen koko ajan ruokavalion runkoa enkä koskaan pysy kauan hyväksi havaitussa systeemissä. Välillä olen ajatellut, että mitähän tekin siellä ruudun toisella puolella minusta ajattelette. Suurin osa bloggaajista on fakkiutunut johonkin tiettyyn ruokavaliomalliin eivätkä siitä lipsu yhtään. Se on mun mielestä hienoa, mutta ilmeisesti sellainen ei ole mua varten.

Processed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 preset

Mä olen melkoinen tuuliviiri. Olen aina ollut ja tulen varmasti aina olemaan. Se kuuluu mun perusluonteeseen. Innostun asioista helposti ja todella paljon, mutta innostus laskee nopeammin kuin lehmän häntä. Mulla pitää olla todella kova motivaatio asiaa kohtaan, että saan sen kestämään. En usko, että musta olisi esimerkiksi kisadieetille enää. En vain jaksaisi viettää enää niin kurinalaista elämää ja syödä jonkin paperilapun mukaan. Never say never, mutta siltä nyt tuntuu. Eikä mun tarvitsekaan! Mun ei tarvitse ahtautua samaan muottiin kuin muut ja fakkiutua yhteen tiettyyn ruokavaliomalliin. Mä olen liian levoton luonne siihen.

Processed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 preset

No mikä se mun ruokavalion perimmäinen idea sitten on? Se on kuulkaa monipuolisuus! Ja vaihtelu. Niin ja fiiliksen mukaan eläminen myös. Mun ruokavalio elää kulloisenkin elämäntilanteen ja kiinnostuksen aiheiden mukaan. Siihen vaikuttaa myös olotila omassa kropassa sekä innostuminen esimerkiksi edullisempaan ruokaan tai kasvisruokan. Nyt mun ei ainakaan tarvitse enää murehtia miten epäkelpo ja tuuliviiri bloggaaja olen 😀 Terveellisyys toki on se kaiken punainen lanka rentouden ohella. Ei musta mitään nipoa saa varmasti koskaan. Rakastan yksinkertaisesti ruokaa liikaa! Kuvissa mun viime viikon ruoka 🙂

Mikä sun ruokavaliosi perimmäinen idea on?

Ps. House of Brandonin ystävämyynnit käynnissä vielä kaksi päivää! Siellä on satoja tuotteita sekä syysuutuuksia naurettavan edullisesti. Jos siis tarvitset syysvaatteita tai muuten vain uusia mageita vaatteita niin tsekkaa ystikset täältä. Voimassa siis vain 11.9.2016 asti!!!

6 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  kuulostaa erittäin viisaalta. en minäkään ymmärrä paperista noudatettavia ohjeita, tulee enemmänkin ahdistus ja stressi jos pitää tarkalleen noudattaa mitä syödä joka päivä. itse tykkään soveltaa fiiliksen mukaan, vaikka olisin suunnitellut edellisenä päivänä syöväni aamupalaksi puuroa mutta sitten tekeekin mieli munakasta syön sitä. ja kun syön 3krt viikossa lounasravintolassa otan mitä siellä on. kasvissyöntiaatteestani pidän kyllä kiinni.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä teen joskus aikaa säästääkseni aamupalat valmiiksi edellisenä iltana, mutta eihän se enää välttämättä aamulla maistu…

 2. henna kirjoitti:

  Mitä tuo herkullisen näkönen torttu on? 😀

 3. Siiri kirjoitti:

  Kyllä se vaan on kaikista tärkeintä että ruokavalio sopii itselle, se on helppo ja luonteva toteuttaa arjessa, ja siitä tulee hyvä olo. 😉 Itsellä on tietyt pääpiirteet (gluteenittomuudesta en ihan keliakian puolesta voi tinkiä), mutta jos tekee mieli maitotuotteita niin kyllä niitä menee. Ei elämän kuulu olla pingottamista ja ruoasta pitää voida nauttia. 🙂

  http://ssiiripilketta.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *