Hae
Palasia Arjestani

Ei enää tällaisia päiviä, kiitos!

Processed with VSCO with c1 preset

Mä olen hyvin touhukas ihminen ja paahdan useinkin menemään aamusta iltaan. Työ on välillä todella hektistä, mutta osaan pitää reipasta tahtia yllä myös muilla elämän osa-alueilla. Vaikka tykkään touhuta ja saada paljonkin aikaiseksi niin kaipaan myös lepoa siinä välissä. Saan parhaiten itsestäni irti, jos voin välillä istahtaa ja huokaista. Ehkä katsoa jotain ohjelmaa tai lukea lehteä. Saan ajatukset jonnekin ihan muualle. Pienen levon jälkeen jaksaa taas paahtaa menemään. Mulle on tärkeää saada vain olla. Ehkä kaikista parhaiten voin silloin kun unta tulee riittävästi, syön hyvin, pääsen treenaamaan ja saan levätä pieniä hetkiä pitkin päivää. Hektiset työpäivät on ihan ok kunhan kotona vaan saa hetkisen huokaista.

Tärkeintä mulle on se, että kaikki se tekeminen ja häärääminen lähtee itsestäni ja se on mukavaa. Silloin jaksan vaikka aamusta iltaan ongelmitta. Vihaan kaikkea mitä on pakko tehdä ja kun tällaisia asioita kasataan yhdelle tai useammalle päivälle putkeen niin alkaa palaa pinna ja mun moottori hyytyy täysin. Eilisen päivän jäljiltä mulla on oikeasti sellainen olo, että en vaan jaksa. En halua tehdä mitään ylimääräistä. Haluan vain olla ja levätä. Kroppa ei ole saanut liikuntaa kohta viikkoon tämän flunssan takia ja se tuntuu pääkopassa. Eilinen päivä meni tukka putkella aamusta iltaan ja ensimmäinen hetki, kun sain oikeasti vain olla ja huokaista, oli nukkumaan mennessä. Sitä ennen en saanut levätä hetkeäkään. Ja se muuten tuntuu alaselässä!

Hartaasti toivon, että tänään olisi helpompi päivä. Kroppa vaatii lepoa ja varsinkin pää vaatii lepoa. En tasan nosta sormeanikaan ellei syty tulipalo tai Jason Statham tule kylään. Ehkä ainoa lohtu eiliseen päivään on se, että tytöllä oli kivaa ja sen oikein näki hänestä! Se onkin ehkä ainoa asia mitä muistan koko päivästä…Mutta pliis, saisinko tänään levätä ja kerätä voimia?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *