Hae
Palasia Arjestani

Sanontojen maailma

Processed with VSCO with c1 preset

Tikulla silmään sitä joka vanhoja muistelee. Kolmas kerta toden sanoo. Itku pitkästä ilosta. Työ tekijäänsä kiittää. Onhan näitä sanontoja vaikka minkälaisia. Hauskoja ja ihan turhia ja omituisiakin. Tiedättekö mitä olen huomannut? Aika usein sanonnat pitävät hyvinkin paikkansa. Ennen ajattelin, että ne ovat ihan turhanpäivästä huuhaata, mutta eivätpä taidakaan olla. Itsekin näitä viljelen harva se päivä ja onhan sanontoja hauska kuunnella eri puolilta Suomea tulevilta ihmisiltä.

Tällä hetkellä mua lähinnä harmittaa, että ne pitävät niin hyvin paikkansa. Olen pari kertaa saanut taistelua flunssan jo pois vähän ajan sisällä, mutta kolmas kerta toden sanoo – täällä ollaan kipeenä! Eilen olin ihan fine ja pakkasin illalla salikamatkin valmiiksi. Aamulla olo oli herätessä tosi kurja ja se vain paheni päivän aikana töissä. Nyt sit ollaan vaan ja pötkötellään. Ja selataan netistä hauskoja sanontoja, tiedätkö sinä yhtään?

Eli: se joka pierua pidättää, muutakin vilppiä harrastaa! Muistakaa tämä.

2 kommenttia

 1. Ulla-Maija Viljasuo kirjoitti:

  Iltaterkut naapurista?
  Sanonta työkaverin suusta( pohjanmaalta):
  Kylmä kahvi kaunistaa, mut maha ei kestä mitä naama vaatii?
  Pikaista paranemista
  T. UmO?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.