Hae
Palasia Arjestani

Kahta asiaa vihaan yli kaiken

 

img_20161028_162655

*Sis. Mainoslinkkejä

Naisten oletetaan rakastavan shoppailua, mutta arvatkaapa mitä? Mä en pidä siitä yhtään. Varsinkaan vaatteiden shoppaamisesta. Yleensähän homma menee niin, että jos jotain oikein kipeästi tarvitsee, niin sitä et saletisti löydä. Kaikkea muuta kyllä löytyy, mutta ei juuri sitä mitä tarvitset. Oletetaan, että olet löytänyt jotain oikein ihanaa ja suunnistat kohti sovituskoppeja. Jonotat koppiin puoli tuntia vain todetaksesi, että löytämäsi ihanuus on liian pieni, liian suuri tai muuten vain huonon mallinen. Hiestä nihkeänä ja ärsytyksestä puhkuen kiikutat vaatteita takaisin paikoilleen ja juuri viime metreillä bongaat jälleen jotain superihanaa. Ei muuta kuin sama ralli uudestaan! True dat.

Kahta asiaa shoppailussa vihaan yli kaiken: kenkien ja rintaliivien ostamista. Koskaan ei löydy sopivia ja jos löytyykin niin ne ovat ökykalliit. En tiedä olenko jotenkin epämuodostunut vai missä vika, mutta rintsikoita mulle ei tahdo löytyä sopivia. Jos satun hyvän mallin löytämään niin ostan useammat kerralla. Tällä hetkellä mulla ei ole yhtäkään sopivia rintsikoita, koska en vaan kestä niiden shoppaamista! Saan raahata aina 10 eri mallia monessa eri koossa sovituskoppiin enkä silti löydä sopivia. Kerrassaan raivostuttavaa.

Olen keksinyt näihin ongelmiini ratkaisun. Kengät tilaan netistä ja rintsikoiden sijaan käytän urheilutoppeja 😀 Kätevää eikö totta? Tällä hetkellä suurin tarve on juhlakengille (en ole vielä löytänyt), syysnilkkureille (löysin tänään) sekä talvikengille (etsinnässä). Juhlakengät on siitä hankalat, että ne tulisi soveltua myös baariin ja niissä pitäisi olla korkoa, mutta ei liikaa kuitenkaan. En kerta kaikkiaan osaa kävellä korkkareilla eikä mun jalat kestä niitä. Silti haluaisin jotkut naiselliset kopsottimet. Talvikengät saa olla kasuaalimmat ja ehdottomasti lämpöiset, mutta ei tennarit.

64-8000

Selasin tänään kymmenkunta nettikauppaa läpi mulle sopivien kenkien toivossa. Mikään vaan ei tuntunut nappaavan. Jos löysinkin hyvät niin ne maksoivat toista sataa euroa. Vihdoin ja viimein löysin biker-henkiset nilkkurit* Ellokselta ja ostinpa samalla parit lakanatkin vanhojen kauhtuneiden tilalle. Juhlakenkiä en löytänyt, mutta talvikengiksi jäin miettimään lämpöisiä UGG-kenkiä. Olen niitä monet kerrat sovitellut, mutta en ole vielä raaskinut ostaa. Ulkonäkö miellyttää minua rentouden vuoksi ja tiedän, että ne ovat myös hyvät jalassa. Jos et tiedä minkälaiset UGG-popot on niin löydät ne täältä*. Olen päättänyt tehdä hankintoja harvemmin ja ostaa enemmän laatua niin olisiko tämä nyt siihen hyvä aika? Syyskenkiä ei pidetä enää kovin pitkään, joten ne saa olla halvemmat, mutta talvikengät joutuvat paljon kovemmalle käytölle. Onko teillä UGG-kengistä kokemusta? Minkälaiset ovat talvella ja ovatko kestävät?

62-4976d2

Jos on tarvetta hankinnoille, vaikka syysnilkkureille tai lakanoilöe, niin saatte nyt Ellokselta 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta koodilla 345403. Ostoksille tästä.

Etu koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennus on voimassa 30.12.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

 

16 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Yhdet Uggit omistan, mutta eivät ole niin ihanat kun olisin kuvitellut.ihan ok lämpimät, mutta pohjan karva linttaantuu äkkiä ja lämpö häviää. Samoin ovat tosi liukkaat! Itse ostin Sorelit viime talvena. Ovat olleet ihan lempparit. Tosi lämpöiset ja pitoa löytyy!

  • Jonna kirjoitti:

   Jaa ne on liukkaat…enpä olisi tiennyt! Soreleja on kehuttu kovasti 😉

 2. Tikku kirjoitti:

  Ihan samaa sanoisin Uggeista, ovat tosiaan pirun liukkaat! Tämä tuli todettua pari talvea sitten vaunulenkillä, oikeasti en päässyt mäkeä ylös vaunujen kanssa! Pohjat vaan suti ja loppujen lopuksi oli miehen työnnettävä vaunut mäen päälle. Muutoin kyllä ovat kaikin puolin ihanat, lämpimät. Mutta jo ensimmäisen talven jälkeen menettivät ainakin minun kenkäni muotoaan, ovat tällä hetkellä sellaiset muodottomat, lässähtäneet ja kulahtaneet..? Mutta joka tapauksessa, ovat ihanat?

  • Jonna kirjoitti:

   Ilmeisesti eivät ihan parhaat ole Suomen talveen. Voin vaan kuvitella sutivani tuolla pitkin mäkiä 😀

 3. Hemuli kirjoitti:

  Olen asunut Australiassa jo monta vuotta ja täytyy nyt kommentoida näitä UGG buutseja (täältä kun ovat kotoisin). Ne on alunperin tarkoitettu sisäkäyttöön, enkä ole ikinä nähnyt, että yksikään aussi käyttäisi niitä ulkona. Ne on rinnastettavissa Reino- ja Aino tossuihin, eikä ulkokäyttöön. Saatikka sitten Pohjoisen ilmaston talveen. Täällä ovat kotioloissa todella hyvät sisätossut, kun täällä on kylmät lattiat taloissa ja talvisin pieun kylmä sisällä. Paikallinen kaverini kertoi, että aussit olivat kauhuissaan, kun Pamela Anderson rupesi käyttämään UGG bootseja Los Angelesin kaduilla, sillä täällä kukaan ei suostuisi edes kauppaan menemään ne jalassa. ovat niin kotikengät kuin olla ja voi. 🙂

  Itse en ostaisi näitä talvikengiksi, eivät vaikuta kovin vedenpitäviltä.. ja liukkaat pohjat. voihan olla että näitäkin on kehitelty enemmän talvikäyttöön sopiviksi, sen jälkeen kun levisivät maailmalle täältä Aussien kotinurkista 🙂

  UGG merkillä on kyllä ihan ”oikeita” talvikenkiä myös. sellaisia ihan normi kengän näköisiä. Kannattaa tsekata!

  • Jonna kirjoitti:

   Ooh, vitsi mä tykkäisin niistä sisällä! Palelen aina talvisin ja hiihtelen tuplavilliksillä menemään 😀 olipa kiva kuulla alkuperästä! Ja tsekkasin, että ihan normimallisetkin on kivan näköisiä ?

 4. Kaisa kirjoitti:

  Minulla on samat kokemukset kuin aiemmilla kommentoijilla, menevät lyhyellä käytöllä linttuun, eivät ole ollenkaan niin lämpimät kuin ulkonäkö antaa ymmärtää ja lisäksi tosiaan ihan hengenvaarallisen liukkaat ?
  Hemulin kertomus ”töppösten” alkuperäisestä käyttötarkoituksesta selittää paljon! Kiitos siitä ?

 5. ulla kirjoitti:

  Meillä on tosiaan paljon yhteistä, taas sun kirjoitus kuin mun kynästä 🙂 . Vihaan shoppailuu. Ruokakaupassa shoppailen, mutta en vaatekaupassa kuin pakosta. Tytön vaatteita useimmiten kaupasta. Omat löytyy kivasti netistä. Juoksulenkkaritkin saa kivasti netistä, kun tietää mitä ostaa.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä shoppailen myös mieluiten ruokakaupassa! Siellä viihtyisin vaikka kuinka kauan 😀

 6. Emmah kirjoitti:

  En voisi kuvitellakaan käyttäväni uggeja. Mieleen tulee ne linttaan astutut varret teineillä. Toisekseen en ymmärrä miten ne selviäis Etelä-Suomen sohjosta.

 7. Taru kirjoitti:

  Hah hah! Mulla on ihan sama, vihaan erityisesti rintsikoiden ja kenkien ostoa. Rinstikoiden suhteen tuskaa on helpottanut siirtyminen täysin Change Lingerie-liikkeen asiakkaaksi. Asiakaspalvelu on hyvää, ja aina on löytyny ihan parhaiten istuvat liivit – mitä ei ennen tapahtunut, vaikka mistä olisin liivini ostanut myyjänkin kanssa. Teen nykyään kerran vuodessa täsmäreissun ja ostan parit liivit kerralla =)
  Uggeista ei ole kokemusta, mutta mitäs tykkäät Soreleista? Itse päätin muutama vuosi sitten satsata mielummin laatuun ja ostaa harvemmin. Hankin silloin nauhalliset, karvareunaiset Sorelit talvikäyttöön. Olen käyttänyt ahkerasti ja ovat edelleen aivan moitteettomassa kunnossa. Lämpimät ja pitävät kengät. Kenkiä en enää netistä osta, vaan kierrän ja sovitan kaupoissa pitkään ja hartaasti. Siis kävelen kaupassa varsinkin korkkareilla yms. pitkään, jotta voin olla varma että ne ovat hyvät jalassa. En enää suostu pitämään kenkiä, jotka eivät tunnu hyvältä jaloissa. Muutenkin ostan suunnilleen yhdet kengät vuodessa, laadukkaat ja hyvät. Ne sitten maksavat, mutta käytän niitä useita vuosia, vrt. ennen muinoin useita muutaman kympin popoja, jotka hajosivat, hankasivat jne. Kiilakorot ovat muuten hyvä keino totutella korkoihin =)

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olen myös löytänyt Changesin maailmaan! Pitäisi mennä taas sinne ostoksille ja ostaa useammat liivit kerralla 🙂

   Sorelit vois olla yksi hyvä vaihtoehto! Täytyy tsekkailla tarjontaa ja malleja. Timberlandit mulla onkin jo talvea varten 🙂

 8. eeelina kirjoitti:

  Pakko vielä kompata edellisiä Uggien suhteen. Eivät todellakaan ole hintansa arvoiset Suomen talvessa. Vetisessä lumisohjossa menevät heti kamalaan kuntoon ja ovat todellakin vaarallisen liukkaat. Ovat hyvät ainoastaan jos pakkasta on paljon, mahdollinen lumi on kuivaa eikä ole liukasta. Tällaisia päiviä on ainakin viime talvina ollut ehkä pari vuodessa… Itse satuin joskus voittamaan Uggit jostain blogin arvonnasta, joten kun ilmaiseksi sai niin siinä mielessä ihan kiva. Mutta jos niistä olisin maksanut jotain niin kyllä harmittaisi.

  • Jonna kirjoitti:

   Oi, sullapa kävi sit hyvä tuuri! Mä täällä haaveilen että saisin UGG-popot sisäkengiksi 😉 olis meinaan tällaiselle vilukissalle just passelit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *