Hae
Palasia Arjestani

Liian vanha dokaamaan

img_20161203_111009

Selvisin kuin selvisinkin hengissä lauantain tuplapikkujouluista. Mulla oli tiedossa joulun alukselle tasan kahdet pikkujoulut ja nekin sattuivat samalle päivälle! Noh, eipä tarvinnut kärsiä seuraavan päivän oloista kuin yhden kerran. Oikeastaan aika kätevää 😀 Mä tein aika ovelan paluun crossfit Vantaalle juuri pikkujoulujen alla. Ei ollut ollenkaan suunniteltua…Salin pikkujoulut on aina olleet yksi vuoden kohokohdista, koska koolla on mieletön jengi ja meillä on aina ollut superhauskaa!

Aloitin lauantain perinteisellä asukriisillä, ihan kuten aina. Olevinaan ei ollut mitään päälle pantavaa, vaikka kaappi pursuaa vaatetta. Vielä viime metreillä miehen odotellessa jo kärsimättömänä autossa vaihdoin housuja lennosta. Nahkahousut ei olleetkaan ihan mun juttu, joten ei muuta kuin vauhdilla vaihtamaan toisiin housuihin. Kenkiäkin jouduin pohtimaan moneen kertaan, koska en omista yhtiäkään ns. baarikenkiä. Sellaiset laitetaan seuraavalle ostoslistalle. Tyydyin vanhoihin nilkkureihin, joissa jalat on aina illan päätteeksi muussina, mutta muitakaan ei tähän hätään ollut. Suuntasin aluksi työkaverini järkkäämiin Pikkumustat -bileisin ja sain tutustua kouralliseen aivan ihania naisia! Pukkikin kävi vierailulla ja kaikki sai kivoja lahjoja kotiin viemisiksi. En tiedä oliko viinillä osuutta asiaan, mutta unohdin tietysti oman lahjani työkaverin luokse…

Matka jatkui toisen työkaverini (joka on myös mun treenikaveri!) kanssa salin pikkujouluihin ja siellä oli jo tunnelma katossa, kun saavuttiin paikalle. Yhdentoista maissa siirryttiin perinteiseen jatkopaikkaan eli hotelli Vantaalle. Huomaa, että on pikkujoulukausi menossa, koska jengiä oli kuin Stingin keikalla! Ihan hirveästi porukkaa. Olipa kiva päästä pitkästä aikaa tanssahtelemaan ja höpöttelemään ihmisten kanssa ihan ajan kanssa. Itsehän onnistuin kahden maissa saamaan niin kauhean hedarin, että oli pakko lähteä kotiin. Eipä sillä, sunnuntaina heräsin varsin virkeänä, mutta totesin että meitsi on ihan oikeasti jo liian vanha dokaamaan. Muutama lasi viiniä silloin tällöin menee, mutta ei yhtään enempää. En vaan enää jaksa niitä koko päivän kestäviä krapuloita! Ei ne ole ketään varten enkä todellakaan ymmärrä miten jotkut haluaa elää niin joka viikonloppu. Paljon kivempaa herätä aamulla virkeänä ja puuhastella koko päivä!

Onko teillä ollut jo monet pikujoulut?

ps. Vlogissa uusi video!

4 kommenttia

  1. Taru Mari/www.lily.fi/blogit/stuff-about kirjoitti:

    Yhdet pikkujoulut takana, kaksi lasia viiniä ja kotiin kun muut lähtivät baariin. 😀 Ikää 25. Aina suunnittelen että nyt juhlitaan kunnolla, mutta harvemmin se toteutuu. 😀

  2. Siiri / Pilkettä-blogi kirjoitti:

    Mulla olisi ensi viikolla pikkjoulut ke, to, pe ja töitä tietenkin ihan normaalisti… Jo ajatus heikottaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.