Hae
Palasia Arjestani

Lauantaibrunssilla Cumulus Meilahdessa

Me ollaan miehen kanssa jo pitkään suunniteltu, että pitäisi mennä joskus brunssille. Ja mun pitkään tarkoittaa oikeasti ainakin kahta vuotta. Aina vain suunnitellaan, mutta ei kuitenkaan saada aikaiseksi, koska täältä susirajalta on kohtuullisen pitkä matka keskustan mahtimestoille. Viime viikolla multa kysyttiin josko haluaisin mennä testaamaan brunssia Cumulus Meilahdessa ja arvanette ettei tarvinnut kahta kertaa miettiä asiaa! Keräsin siis tänään aamupäivällä pesueeni ja huristeltiin Meilahteen. Kyseinen paikka ei meille olekaan ihan uusi tuttavuus sillä harrastettiin kotikaupungin matkailua viime syksynä ja asusteltiin kyseisessä uudenkarheassa hotellissa yksi yö. Aamupalan tarjonta vakuutti jo silloin siinä määrin, että odotukset brunssille oli kovat!

Brunssihan on suunniteltu syötäväksi aamupalan ja lounaan välillä ja englanninielinen nimi brunch tuleekin sanoista breakfast (aamupala) ja lunch (lounas). Brunssilla on usein tarjolla yhdistelmiä näistä molemmista ja tänään saatiinkin herkutella mm. erilaisilla salaateilla, pekonilla, karjalan piirakoilla, kevätkääryleillä, hunajabroilerilla ja raparperichutneylla, yrttiriisillä ja valkoviinissä haudutetulla kaalilla. Näiden lisäksi oli toki tarjolla myös croisantteja, leipää ja uunituoreita sämpylöitä. Harvoin syön aamupalalla mitään makeaa, mutta brunssiin sekin sopii ja vitsi miten ihanaa oli nautiskella suolaistan ruokien jälkeen vielä suussa sulavaa passionhedelmäjuutokakkua ja sitruunapossea. Molemmat oli niin mielettömän hyviä, että on pakko onkia jostain ohjeet itsellekin testattavaksi! Meilahden Cumuluksessa on ajateltu myös lapsia. Bistro on todella rauhallinen ja kivasti sisustettu ja lapsille on rakennettu oma mini-Bistro. Hyvä kun tyttö malttoi taas syödä ruokiaan, kun piti päästä jo leikkimään ravintolaa. Näin perheelliseltä iso plussa ja peukku tästä.

Brunssit eivät ole mikään kovin vanha trendi suomessa tai sitten mä olen vain todella pahasti jäljessä ajastani 😀 Tykkään brunssin ideologiasta siinä määrin, että nostan ison peukun tälle! Alle kevyt aamiainen ja siitä muutaman tunnin päästä maittavalle brunssille. Sopii viikonloppuihin erinomaisesti! Ja hei, voihan brunssin tekaista aina myös kotona, jos ei jaksa/ehdi/halua lähteä kauemmaksi. Pöytä koreaksi ja kaverit kylään vaan 😉 Mikäs sen parempaa laatuaikaa kuin koota ystävät ja sukulaiset saman katon alle, vaihtaa kuulumisia ja viettä yhdessä aikaa hyvän ruuan merkeissä!

Harrastatteko te brunsseja?

Sen lisäksi, että Cumuluksessa oli tarjolla hyvä brunssi, on siellä toki todella mukavaa myös yöpyä, kokemusta on 😉 Hotellit ja huoneet voit tsekata täältä*. Meilahden Cumuluksen sivuille suoraan tästä*.

*Brunssi saatu yhteistyönä Adtractionin ja Cumuluksen kanssa.

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    Oijoi …. nyt alkoi houkuttaa Brunssi ja aamupalakin tuolla 🙂
    On muuten niin herkullisen näköistä että Huh. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *