Hae
Palasia Arjestani

Pilkillä takuuvarma pääsiäisbruna

Sinne hujahti taas melkein viisi päivää siskon luona. Istutaan tytön kanssa juuri junassa matkalla kohti kotia ja näpytän tätä postausta kännykällä mimmin katsellessa tablettia. Jälleen kerran oli todella ihanaa nähdä Kuopion rakkaita ja viettää heidän kanssaan aikaa. Saunottiin, syötiin mielettömän hyvää ruokaa ja ulkoiltiin. Laskettiin pulkkamäkeä, pelailtiin ja herkuteltiin. Lenkkeiltiin, otettiin brunaa pilkillä ja ihmeteltiin lumen alta pilkistäviä raparpereja. Moikattiin äiti, kummasteltiin kettua ja manattiin maailman ruminta pääsiäiskakkua. Höpöteltiin, naurettiin ja otettiin pari lasia viiniä.


Mun mielestä melko täydellinen pääsiäinen! En edes muista millon olisin viimeks käynyt pilkillä. Aivan mahtava keino rentoutumiseen ja tyhjentämään mielen  <3 Samalla reissulla käytiin myös tapaamassa mun isän enoa ja hänen vaimoaan, joilla oli aivan mielettömiä tarinoita kerrottavana! Huomenna taas paluu arkeen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.