Hae
Palasia Arjestani

Vaikeinta on aloittaminen – ulkotreeni mökillä!

Terveiset täältä möksältä! Mulla on aina tapana ennen mökkireissua suunnitella treenejä valmiiksi, koska ihan kaikkeahan täällä ei voi tehdä. Meillä on täällä penkki, tanko + siihen painot ja käsipainot käytettävissä. Lisäksi mulla on täällä 5kg pallo ja leukoja vetelen vanhassa keinun raadossa, joskin joudun lähtemään aina jalat koukussa alhaalta. Nyt tuotiin tänne matkassamme mun powerblockit, joita saan säädettyä aina 25 kiloon asti. Ne on siis vähän niin kuin käsipainot, mutta huomattavasti nopeammat säätää ja varsin kätevät muutenkin. Vielä kun saisi kunnon tangon, kyykkytelineet, leuanvetotangon ja lisää painoja niin eipä tässä muuta tarvitakaan. Onneksi liikevariaatioita on kymmeniä ellei satoja, kun vaan käyttää vähän mielikuvitustaan. Päätin, että tämän kesän teemana on juoksun lisääminen eli mun mökkitreenit tulevat sisältämään hyvin paljon juoksua. Tai no paljon. No sillai sopivasti ainakin 😀

Mökkitreenejä on helppoa joo suunnitella, mutta aina vaikeinta on aloittaminen. Sitä helposti lykkää treenejä aina vain myöhempään ja myöhempään ja sitten homma onkin jo pelattu, kun alkaa saunat ja muut. Joskus olen ajatellut, että no pidän lepopäivän ja treenaan vasta huomenna. Sitten tuleekin kaatosade, pakkanen, koiria taivaalta tai jotain menoja ja treenit jäävät tekemään. Olen oppinut sen, että treeni tehdään silloin kun se on suunniteltu, koska seuraavana päivänä ei välttämättä ole mahdollisuutta. Onneksi toteutin tätä opetusta myös eilen. Vitkuttelin ja vitkuttelin vesisateen takia ja kuuden aikaan sain itseäni niskasta kiinni ja tein varsin hyvän ulkotreenin! Tänään homma olisikin ollut hiukka vaikeampaa, koska yön aikana tuli noin 10 cm lunta…

Ulkotreeni mökillä 25.4.2017

5 kierrosta:

20 x goblet squat powerblockilla

15 x slam ball 5kg pallolla

10 x punnerrus

5 x leuat vastaotteella

400m juoksu

Aika 30:36

Mökillä treenatessa on ihan parasta kun voi vetää päällensä pieruverkkarit ja pistää menemään jotkut puutarhahanskat käsissä, koska olenhan niin rinsessa etten halua käsieni likaantuvan. Niin kuin jo sanoin, vaikeinta on aloittaminen, mutta päätä vaatii myös tehdä treeni kunnolla! Pakko myöntää, että kävelin juoskun viimeiset 10 metriä, että sain hengityksen tasaantumaan. Tänään pidän joko kokonaan treenilepoa tai sit käyn kävelemässä (jos lumisade lakkaa) tai teen sisällä kuminauhajumppaa. Venytellytkin olen joka ilta, joten ei tämä loma ihan lööbaillessa ole mennyt!

Jos teillä on heittää hyviä ideoita ulkotreeneihin niin bring it on!

Jos Powerblockit tai muut treenitarvikkeet kiinnostaa niin kannattaa tsekata Treenikamat.fi! Tästä suoraan powerblockeihin 😉

2 kommenttia

  1. ninna kirjoitti:

    aivan loistava esimerkki ja rähjäverkkareissa on just parasta treenata samoin kotona bikineissä tai mainospaitulissa ei tarvitse muista välittää.ulkona jos treenaa ei tarvii huolehtis et vaatteet likaantuu turhaan

    • Jonna kirjoitti:

      Kotona mulla on melkeinpä aina jotkut viimesen päälle kulahtaneet vaatteet päällä esim. venytellessä. Mitä mukavemmat ja pehmoisemmat sen parempi! Ps. Mulla on täällä mökillä käytössä verkkarit, jotka hommattiin mun karateseuran kanssa kun olin 16 😀 Ja ehjät ovat vieläkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.