Hae
Palasia Arjestani

10 sporttista faktaa minusta

Tiedätte, että urheilen säännöllisesti ja pidän muutenkin aktiivisesta ja energisestä elämäntavasta. Urheilu on jo pikku tytöstä asti ollut osa mun elämää ja tulee varmasti olemaankin koko lopun elämää, jos terveys sen vain sallii. Olen itse treenaajana sellainen, että mulla pitää olla aina joku päämäärä tai tavoite. Tavoitteen täytyy olla suhteellisen haastava etten kyllästyä, koska olen äärimmäisen helposti kyllästyvää sorttia. Tällä hetkellä treeneissä puhaltaa uudet tuulet ja olen palkannut itselleni crossfitin lisäksi ulkopuolisen valmentajan. Tykkään todella paljon voimatreeneistä sekä painonnostosta ja näihin panostan nyt vihdoin ja viimein tosissani. Olkapään ehdoilla tosin. Jännää nähdä mitä alkaa tapahtumaan, kun pistän kaiken effortin asioihin, joista olen haaveillut jo pitkään. Joskus täytyy uskaltaa tehdä niin kuin sydän sanoo! Alla video, jossa 10 sporttista faktaa minusta. Tiesittekö jo ne kaikki?

Jos tykkäilette videoista niin käykäähän tilailemassa mun kanava täältä. Sivun oikeassa laidassa on punainen ”Tilaa” namiska ja sitä kun painaset niin saat ilmoituksen mun uusista videoista. Tubetusrintamalla tulossa myös kaikkea uutta ja jännää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *