Hae
Palasia Arjestani

5 x herkkua viikonloppuun

Perjantai ja ajatukset alkavat suuntautua viikonloppuun. Moni miettii viikonlopun ruokalistaa ja mahdollisesti myös herkkuhetkiä. Itselläni on tapana alkaa suunnittelemaan viimeistään perjantaina lauantain herkkupäivää ja selaan mahdottoman määrän reseptejä läpi. Usein niistä joku vaikuttaa niin kiinnostavalta, että se päätyy keittiössäni toteutettavaksi. Meillä on miehen kanssa vielä herkuton toukokuu menossa, joten mitään sen kummempia herkkuja en leivo, mutta vieno pyyntö tuli tehdä erästä tiettyä raakakakkua annosvuokiin ja saattaapa olla, että tämän pyynnön toteutankin! Kokosin teille, jotka saatte herkutella ihan normaaliin tapaan, viisi herkkua viikonloppuun, joista voitte ottaa kopin, mutta ei oo pakko hei 😉

1. Mangojuustokakku browniepohjalla

Tein tätä juustokakkua muistaakseni maaliskuussa ihan vain huvikseni. Rakastan sekä brownieta että juustokakkuja, joten niiden risteytys kuulosti todella houkuttelevalta. Sitä se olikin! Ehdottomasti yksi parhaista koskaan tekemistäni juustokakuista. Reseptin löydät täältä.

2. Viljaton banaani-suklaaleipä

Banaanileipiä olen tehnyt vaikka minkälaisilla resepteillä, mutta tämä suklaasattumin varustettu oli mielettömän maukasta! Kukapa nyt ei suklaasta pitäisi!? Saatoin sipaista vielä nutellaa kylkeen…ah ja voih! Reseptin löydät täältä.

3. Brookies

Pohjalla brownie, päällä cookie. Tarvitseeko sanoa muuta? Jos en olisi herkuttomalla, tekisin ehdottomasti tätä uudestaan! Huh, nyt alkaa kuola valua näppikselle, pakko siirtyä seuraavaan! Reseptin löydät täältä.

4. Kaura-kookossämpylät

Nämä kaura-kookossämpylät on ehdottomasti parhaat gluteenittomat sämpylät, joita olen koskaan tehnyt. Niin pehmeitä ja maukkaita unohtamatta todella hyvää makua! Jos kaipaat hyvää reseptiä gluteenittomiin sämpylöihin niin testaappa näitä 😉 Reseptin löydät täältä.

5. Vadelmainen raakasuklaakakku

Tämä on kakku, jota mies pyysi minua tekemään tänä viikonloppuna. Olen ovela ja puolitan ainesten määrän ja teen kakun pieniin neliönmuotoisiin irtopohjavuokiin jolloin kakkua ei toivottavasti jää yhtään yli! Appiukon minulle ostamista vuoista on ollut raakakakkujen teossa paljon iloa. Ei tarvitse tehdä niin isoa määrää, jos tekee mieli syödä vain vähän 😉 Reseptin löydät täältä. Tämä kakun ohje on muuten tämän blogin suosituin ja haetuin resepti eikä turhaan! Onneksi kaupastakin saa jo tuoreita vadelmia…

Mitäs herkkua te meinasitte tehdä viikonlopuksi?

2 kommenttia

  1. Ninna kirjoitti:

    Ei ole herkuttelua tiedossa, perusterveellistä ruokaa ja sokerittomalla linjalla mennään. Uusin herkkuni on tahini ja paahdetut mantelit kookosöljyssä ai että! jos se lasketaan herkuksi. Minä en suklaasta pidä, yksi löytyy! Myös kaakao, kahvi, homejuustot, suolakurkut, kiinankaali, karviaiset ja oliivit ei mene alas.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *