Hae
Palasia Arjestani

Päivä mun matkassa – yksin kotona!

päivä mun matkassa

Mietin muutama päivä sitten, että olisi hauskaa tehdä pitkästä aikaa päivä mun matkassa -tyyppinen postaus, mutta nyt kun olen alkanut kuvaamaan enemmän myös videoita niin pistin kameran laulamaan viime torstaina. Olin koko päivän ihan yksin kotona, joten sain kuvailla ja puuhailla ihan rauhassa. Harmittaa kovasti kun jouduin editoimaan videosta muutaman hyvän kohdan pois, koska youtube ei suostunut lataamaan mun videota niin suurena. Mutta ei huono pätkä ole tämäkään jäljelle jäänyt! Vai mitä olette mieltä?

Pidemmittä puheitta, päivä mun matkassani videolla, olkaapa hyvät 🙂

Kanavalle muita videoita tsekkailemaan pääset tästä. Ja muistakaahan kertoa, jos on toivomuksia postauksiin tai videoihin!

2 kommenttia

  1. Riikka kirjoitti:

    Ei oo totta!!! Mistä oot nähnyt ne Jane the Virgin loput jaksot?? Niitä tuli avalta ja sit yhtäkkiä ne loppu. En oo löytäny niitä mistään……..Pakko saada ne katotuksi vaikka nyt tuli aika kova juonipaljastus ??

    • Jonna kirjoitti:

      Voi perse, soriiiii! Sunnuntaina tulee avalta muistaakseni klo 18. Olisko katsomossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *