Hae
Palasia Arjestani

Miltä teidän lastenhuone näyttää?

lastenhuone

Mulla on jo pidempään ollut projektina laittaa tytön huone fiksun näköiseksi. Nythän siellä on huonekaluja saatuna ja haalittuna vähän sieltä sun täältä ja yleensä irtokama vain lainehtii lattialla ilman minkäänlaista määränpäätä. Tyttö on reilu 5-vuotias ja hyvin tietoinen siitä mistä hän pitää ja mistä ei pidä. Hän myös osaa sanoa mielipiteensä hyvin kuuluvasti ja onkin montaa kertaa pyytänyt, että eikö laitettaisi hänen huoneensa jo vähän isomman tytön näköiseksi. Tätä projektia tässä nyt ollaan pikku hiljaa toteuttamassa.

lastenhuone

lastenhuone

Vähän aikaa sitten me tehtiin tytön kanssa kahdestaan kunnon lelujen raakkaus. Kaikki turha tilpehööri laitettiin kierrätykseen/roskiin ja lajiteltiin lelut omiin laatikoihinsa. Edelleen hänellä on aivan liikaa leluja, mutta vähennetään niitä sitten taas jossain vaiheessa. Nyt olen tehnyt hänen huoneessaan olevaan vaatekaappiin tilaa että saadaan sinne leluja muovilaatikoissa piiloon. Tuntuu, että tällainen projekti aiheuttaa aina mielettömän lumipallo-efektin. Jotta saadaan vaatekaappiin tilaa, se tarkoittaa että mun täytyy alkaa käymään omat vaatteeni sieltä läpi ja pistää turhanpäiväiset kiertoon. No, se onkin sitten jo ihan toinen projekti se.

lastenhuone

Valkeat pimennysverhot täältä ja vaaterekki täältä.

Pari viikkoa sitten tilasin tytölle vaaterekin johon saadaan muhkeimmat mekot roikkumaan ja pois vaatelaatikosta tilaa viemästä. Vaaterekille hän saa myös laittaa laukkunsa ja muut roikkuvat asiat, kuten vauvan tarvikkeet. Tänään silittelin huoneeseen vaaleat verhot harmaiden tilalle ja saatiin huone samalla valoisamman tuntuiseksi. Tässäkään asiassa en päässyt ihan helpoimmalla, koska verhot jotka tilasin eivät olleetkaan sellaiset kuin luulin ja jouduin etsimään tilalle toiset. Sen lisäksi silitysrauta päätti lakata toimimasta kesken silityksen. Yritä siinä sitten silittää ruttuista verhoa, kun höyrytys ei toimi enää ollenkaan. Aina, siis ihan aina, sattuu jotain tällaista!

lastenhuone

Tänään illalla järjestelen huoneen vielä kuosiin ja sitten odotellaan vain uusia tapetteja sekä prinsessakatosta sängyn päälle. Eiköhän se riitä taas hetkeksi ja voin siirtyä olkkarin ja eteisen puolelle laittelemaan. Eteisestä puuttuu edelleen mun ikuisuusprojekti eli kunnon kaappi vaatteille. En saa sitä varmasti koskaan hommattua. Ainakin nyt tuntuu siltä…

Miltäs teidän lastenhuone näyttää? Oletteko keksineet hyviä säilytysratkaisuja?

Ps. Nyt saatte Ellokselta -30% tilauksen kalleimmasta tuotteesta koodilla 365404. Voimassa vielä tänään 30.7!!! Elloksella on nyt myös -25% ale kengistä ja vaatteista, koskee myös ale-tuotteita ja merkkituotteita. Voimassa 31.7 asti! Ellokselle pääsette tästä.

Tarjousehdot -30% tilaukselle:

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 30.7.2017 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi
yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin,
elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly, Vagabond, UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris ja Marimekko.

Mukavaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.