Hae
Palasia Arjestani

Ruttureisinen vanaha akka

ruttureisinen vanaha akka

Viime aikoina olen huomannut ettei tässä enää mitään teinejä olla. Sen lisäksi, että nassu alkaa rypistyä niin myös kroppa toimii ihan eri tavalla kuin ennen. Tämä on samalla sekä mielenkiintoista että harmittavaa. Palautuminen kestää nykyään jumalattoman kauan eikä voi syödä enää ihan mitä sattuu ja niin paljon kuin haluaa. Kroppa kerää helposti selluliittiä ja vyötärökin alkaa kiristää varsin nopeasti, jos ei palauta itseään vikkelästi herkutteluputken jälkeen ruotuun. Mutta eläämähän tämä vain on ja siihen täytyy yrittää tottua, kun muutakaan ei voi. Ikä tuo myös monia positiivisia asioita. Halu huolehtia itsestään ja nimenomaan terveydestään on kovempi kuin nuorena. Minulla on kokemusta sellaisista asioista, joista nuoremmilla ei ole vielä minkäänlaista tietoa. Se on sitä elämänviisautta! Olen oppinut se että elämä opettaa ja tiedän tasan mitä se tarkoittaa. Tiedän myös mitkä asiat elämässä ovat tärkeitä ja tunnen itseni jo suhteellisen hyvin. Nuorena näin ei ollut. Odotan innolla uusia kokemuksia elämässä!

Alla video, joka on kuvattu viime viikonloppuna. Toivottavasti pidätte siitä! Muistakaahan tilailla myös kanavaa 🙂 Kanavalleni suoraan tästä.

Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia

 1. Mariem kirjoitti:

  En tiedä sun reisistä, mutta kasvojen iho sulla on ihan uskomattoman kuulas ja hyvän näkönen! 🙂 Kuulostaa tosiaan ettei 5:2 oo sopiva, jos vie tehoja. Itellä on just sillei et pystyn helposti olemaan syömättä ja jos töissä on tosi kiire ja päivän energia jää liian pieneksi niin seuraavana päivänä on väsynyt. (Piia Pajunen kirjotti just hyvän tekstin syömisestä).
  Videot on kivoja, laitan usein tabletilta tulemaan kun kokkailen. Myös sun ruokapäiväkirjat on mukavaa luettavaa, muilta bloggaajilta en niitä yleensä edes jaksa lukea.
  Hyvää loppukesää!

  • Jonna kirjoitti:

   Mä katselen myös videoita ruokaa laittaessa! Ihan parasta 🙂 jännä, että iho näyttää sinne päin hyvältä. Omassa peilissä kun näkyy rasvaisuutta ja näppylöitä. Tällä hetkellä ärsyttää suunnattomasti kun koko ajan puskee näppylöitä kulmakarvojen väliin! Hormoneja vai mitä lie….?

   Kiva kun kommentoit! Aurinkoista kesää 🙂

 2. Heidi kirjoitti:

  Olen kommentoinut näin ennenkin, mutta edelleen olen sitä mieltä, että olet vallan mainio, koska olet niin ”normaali”. Kaikin puoin ja hyvässä mielessä. Ei mitään teeskentelyä ilmassa – ja se jos mikä on hieno juttu.

  Mukavia aurinkoisia loppukesän päiviä toivottaa parikymmentä vuotta vanhempi ruttureisinen vanaha akka. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, ihana sinä! Ruttureisisenä on ihan hyvä olla 😉 Lämpöistä kesää sinullekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *