Hae
Palasia Arjestani

Vehkeet hukassa

vehkeet hukassa

Halojata halloo! Mun piti tänään kirjottaa teille ihan pidempi postaus, mutta tuli mutkia matkaan. Mun ranne on niin heikossa hapessa, että jouduin käymään tänään sen kanssa lääkärillä ja odottelen nyt ultraan pääsyä. Saa nähdä mikä siellä oikein on… Koska en pysty pidempään nyt kirjoittelemaan niin saatte sen sijaan katsoa videon! How cool is that!? Kaikki on silleen et jee!!!

Toivottavasti kuitenkin tykkäätte 🙂 Mun tubekanavalle pääset tästä. Sieltä voit myös tilata mun kanavan, se ei maksa mitään!

Toimeliasta torstaita!

2 kommenttia

  1. Heini kirjoitti:

    Heips! Oon aikoinaan lukenut paljon fitfashonia, mutta nyt ollut pieni tauko. Seuraan ff snäpissa ja tykkäsin todella paljon sun viikosta! Kurkkasin sun tube kanavan ja täytyy sanoa että katsoin joka videon ja odottelen lisää! Ihana seurata jonkun muun arkea ja eniten odottelen myday -videoita. Sulla on tosi kiva tyyli tehä videoita ka niitä on kiva katella, oli ihan pakko tulla sanomaan tämä tänne blogiin. Tubeen en ole kirautunut, joten en voi kanavaa tilata, mutta tiedä että täällä seurataan innokkaasti! 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Kiitos miljoonasti tästä kommentista! Ihanaa kuulla ettei mun videot oo ihan hanurista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *