Hae
Palasia Arjestani

Make up for dummies

make up for dummies

Aina välillä saan pyyntöjä kertoa mun arkimeikistä tai kosmetiikasta jota käytän. Minähän siis tykkään kaikenlaisista purkeista ja purnukoista, ja kokeilen mielelläni uusia tuotteita! En ole erityisen taitava meikkaaja ollut koskaan, mutta viime aikoina sekin asia on alkanut kiinnostaa normaalia enemmän. Mun mielestä kaikista tärkeintä on pitää ihon hyvinvoinnista huolta ja siihen olen pitkälti luottanutkin. On tärkeää, että käytössä on juuri omalle iholle sopivat tuotteet. Tuotteiden lisäksi myös ravinnolla ja veden juonnilla on suuri rooli ihon hyvinvoinnissa.

Joka viikko pidän kauneuslauantain jolloin teen kasvoille kuorinnan sekä naamion. Hiukset saavat tehohoidon ja pyrin kuorimaan myös koko kropan kauttaaltaan. Arkena käytän aamuin illoin oikeastaan vain Acon kasvovettä, jonka jälkeen laitan kasvorasvan (yölle ja päivälle oma) sekä silmänympäryksille omansa. Tässä iässä juuri silmienympärys on tärkeää pitää hyvin hoidettuna ja silmänympärysvoide on asia, jota en vaihda. Onhan niitä kaikenlaisia seerumeita sun muita, joista en (vielä) ymmärrä yhtään mitään.

Työskentelen laboratoriossa, jossa hygieenisyys on tärkeää. Meillä ei saa olla lohkeillutta kynsilakkaa eikä varsinkaan värillistä. Meikkiä ei saa olla liikaa ja korut pidetään minimissä. Joskus harvoin innostun laittamaan meikkivoiteen, puuterin ja luomivärin, mutta useimmiten mun arkimeikkiin kuuluu ripsiväri, kulmaväri, huulikiilto sekä Lumenen illuminizer (en tiedä suomenkielistä termiä tuolle), jolla saa heleyttä esim. poskipäille ja kulmaluille. Erilaisia huulikiiltoja mulla on töissäkin ziljoona ja vaihtelen niitä fiiliksen mukaan. Bileisiin ja juhliin meikkaan sitten vähän enemmän, mutta aina samalla tavalla. Koska en yksinkertaisesti osaa kuin tasan yhden meikin. On kuulkaa pikkusen primerit ja sumusilmät meikäläiseltä hakusessa 😀 Olenkin tässä miettinyt pitäisikö aloitta Make up for dummies -videosarja ja alkaa testailemaan tuotteita ja opettelemaan meikkausta. Noh, saa nähdä innostunko asiasta niin paljon! Olisko tällaiselle videosarjalle tilausta?

Alla videolla mun my day, jossa näätte vähän miten meikkaan kun olen lähdössä jonnekin! Toivottavasti tykkäätte. Muistakaahan tilailla kanavaa, se ei maksa mitään 😉 Mun kanavalle muita videoita tsekkailemaan pääset tästä.

Hei, jos haluatte oppia miten tehdään supermagee juhlameikki niin lueppa tämä Katrin postaus!

Reipasta tiistaita tyypit! Mä jatkan sairastamista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *