Hae
Palasia Arjestani

Yogaia + Manduka – Edes hetki omaa aikaa (+arvonta)

Yogaia + Manduka

Kaupallinen yhteistyö: Yogaia + Manduka.

Arki. Yhtä kiirettä, aikatauluja ja hulinaa aamusta iltaan. Velvollisuuksia, työtehtäviä, harrastuksia ja ruuanlaittoa. Lapset harrastuksiin, kotiaskareet ja iltatoimet. Pyykinpesua, järjestelyä ja lasten haku harrastuksista. Entä se oma aika? Niin mikä oma aika! Kuulostaako tutulta? Minusta nimittäin kuulostaa. Kaiken arkihärdellin keskellä on helppoa unohtaa itsensä. Jättää omat harrastukset illan loppuun ja skipata ne velvollisuuksiin tai väsymykseen vedoten. Yksikin mutka aikatauluun niin ei ehdi enää salille tai jumppaan. No, vain tämän kerran jätän välistä. Kunnes sama tapahtuu ilta toisensa jälkeen. Omalla kohdallani skippaan aivan liian monesti treenit muiden aikataulujen tai kotitehtävien takia. Miksi joustan aina oman hyvinvointini kustannuksella?

Yogaia + Manduka

Yogaia + Manduka

Tähän tarpeeseen on luotu suomalainen nettijoogapalvelu Yogaia+Manduka. Ei tarvitse lähteä salille asti, kun treenisali avautuu omaan olohuoneeseesi. Levitä matto lattialle ja laita tunti päälle vaikka läppäristä tai kännykästä ja voilá – ei ole mennyt aikaakaan kun treenin tuomat endorfiinit jylläävät kehossasi! Yogaia + Manduka tarjoaa joka viikko yli 100 erilaista tuntia kellon ympäri. Valikoimassa on montaa erilaista joogaa aina fyysisemmästä powerjoogasta lempämpään yin joogaan, johon muuten itse olen hurahtanut täysin! Palvelusta löytyy joogan lisäksi myös erilaisia lihaskuntotunteja, kehonhuoltoa sekä meditaatio- ja mindfullnes-tunteja. Voit osallistua tunneille livenä tai olla yhtä nössä kuin minä ja turvautua tallenteisiin. Mikähän siinäkin on etten vain uskalla osallistua livetunneille! Osa tunneista on suomen kielellä, mutta itse olen jostain syystä tykästynyt englanninkielisiin tunteihin. Kropan lisäksi saa treenata myös kielitaitoa. Englanninkieliset tunnit tulevat muuten Lontoosta ja Los Angelesista! Jos olet aloitteleva joogaaja niin kannattaa tsekata Yogaia + Mandukan vinkit aloittelijoille täältä ja täältä! Jooga ei todellakaan ole niin vaikeaa kuin voisi luulla 😉 Se on paljon muutakin kuin hienoja päälläseisontoja ja omituisille mutkille vääntäytyneitä ihmisiä. Parhaimmillaan se opettaa läsnäoloa hetkessä, parantaa kropan elastisuutta ja tuo pienen rauhallisen oman hetken hälinän keskelle.

Yogaia + Manduka

Yogaia + Manduka

Yogaia + Manduka

Tunteja on eri mittaisina ja uskon, että ihan meillä jokaisella on ainakin se 15 minuuttia aikaa treenille. Siinä ajassa tekee tehokkaan lihaskuntotreenin tai kroppaa hellivän ja paikkoja avaavan joogan ihan mennen tullen. Omista joogarutiineistani voin kertoa sen verran, että olen juuri se tyyppi joka helposti lykkää kotona treenit ihan viime tippaan. Niinpä päätän päivällä jo etukäteen moneltako treenaan ja minkä mittaisen tunnin teen ja etenen päivässäni sen mukaan. Jos käyn illalla salilla, saatan tehdä ennen nukkumaanmenoa vielä rauhoittavan ja rentouttavan joogan, joka valmistaa sikeisiin yöuniin. Välipäivinä teen pidemmän vetreyttävän joogan, joka avaa kroppaa raskaiden treenien jälkeen. Tähän tarkoitukseen olen huomannut yin joogan olevan paras vaihtoehto. Jonkin verran olen tehnyt ihan venyttelytunteja ja niskakipujen yllättäessä niska-hartiajoogan, joka on erinomainen tunti sekin! Haluaisin olla aamuisin niin reipas, että aloittaisin aamun energisoivalla aamujoogalla, mutta aivan liian usein vain haahuilen silmät ristissä edes takaisin. Myös raskaampaa powerjoogaa ja astangaa haluaisin kokeilla, mutta en tiedä kuinka yhdistää niitä salitreenien kanssa. Menisikö liian rankaksi? Myös pilates kiinnostelee kovasti!

Yogaia + Manduka

Yogaia + Manduka

Mä en edes muista koska rekkauduin ensimmäistä kertaa Yogaia+Manduka -palveluun. Siitä on aikaa…no en kyllä muista! Välillä olen kokeillut muitakin jenkkiläisiä (crossfit-piireissä suosittuja) palveluita, mutta palannut aina takaisin ja syynä ovat olleen ihan puhtaasti raha sekä loistavat tunnit. Yogaia + Manduka maksaa kuukaudessa saman verran kuin yksi tunti perusjoogastudiolla. Olen todella laiska tekemään lihashuoltoa omin neuvoin, joten kaipaan aina jonkun ”ohjaamaan” ja motivoimaan minua. Olen ollut tässä vähän aikaa röhänen ja köhänen, mutta joogan ansiosta ei ole tarvinnut olla ihan tekemättä mitään. Jooga on sen verran lempää että sitä uskaltaa tehdä lievästi flunssaisena ja uskon sen tekevän itse asiassa todella hyvää jäykälle ja tukkoiselle kropalle! En voi edes sanoin kuvailla sitä hyvää fiilistä kropassa, kun sekä pää että keho alkaa rentoutua ja antaa periksi. Se fiilis täytyy kokea!

Ja nyt teillä on itse asiassa siihen kokemukseen mahdollisuus! Arvon kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken kaksi vuoden mittaista jäsenyyttä Yogaia + Manduka -palveluun (yhden palkinnon arvo 119,88e). Lisäksi kaikille muille osallistuneille ja sähköpostinsa jättäneille lähtee 2 viikon ilmainen kokeilukoodi, joka ei sido mihinkään! Koodi on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät jo ole Yogaia + Mandukan jäseniä.

Tsekkaa Yogaia + Manduka -palvelun tarjonta ja kerro mitä livetuntia haluaisit kokeilla? Livetunteihin pääset suoraan tästä. Arvonta alkaa nyt ja päättyy torstaina 28.9 klo 18 eli reilu viikko on aikaa osallistua arvontaan. Muista jättää minulle sähköpostisi (ei näy muille) jotta voin ottaa voittajiin yhteyttä!

Superpaljon onnea juuri sinulle, koska nyt on todella hyvä palkinto kyseessä!

Lisää Yogaia + Mandukasta voit lukea täältä. Rentouttavaa tiistaita tyypit!

105 kommenttia

 1. Saara kirjoitti:

  Aaah, tätä mä tarvitsen! Mukana 🙂 !

 2. Emma kirjoitti:

  Vaihdoin vuodenvaihteessa fyysisestä työstä istumatyöhön ja olen ollut aivan sairaan jumissa viime kuukaudet! Eli valinta oli helppo, ”Joogaa istumatyöläiselle” kokeilisin heti alkuun. Joogaa on mulle suositeltukin näihin vaivoihin, mutta kynnys minnekään live-tunnille menoon on ollut vielä liian suuri… Tästä olisi hyvä aloittaa 🙂

 3. Marita kirjoitti:

  Haluaisin kokeilla astangaa 🙂

 4. Hanna kirjoitti:

  Tähän kohderyhmään osuis varmaan joogaa jäykille tai selkä vetreäksi, mutta nössönä saattaisin silti eka osallistua turvalliseen kahvakuulaan.

 5. Tintti kirjoitti:

  Kiitos tästä! Pitää tutustua ajan kanssa… oiskohan tuo joogaa jäykille mun juttu? On ollut taukoa jumppaamisessa ja joogaa en ole kokeillut vielä…

 6. Linda kirjoitti:

  ah, tällä yksi crosfittaava venyttelyiden skippaaja… olisko tässä vastaus laiskuuteen, monta kertaa miettinyt että joku tällainen ohjelma pitäisi hankkia, itekseenhän en osaa mitää tehdä 😀

 7. SannaMi kirjoitti:

  Astanga vaikuttaisi omalta 🙂 Kätevän oloinen juttu tämä!

 8. Suvi kirjoitti:

  Mukana arvonnassa. Kesällä joogakärpänen puraisi, mutta kovien hintojen takia en pysty tällä hetkellä satsaamaan sitä kuukausimenoihin. Joogatunnit on ihan hirveän hintaisia Helsingissä.

  • Jonna kirjoitti:

   Onnea Suvi! Voitit itsellesi vuoden joogat Yogaia + Manduca -palvelussa! Laitan sulle sähköpostia 🙂

 9. Kata kirjoitti:

  Yin-jooga ja astanga menisi livetunneista kokeiluun. Paljon käytän youtuben ilmaisia joogavideoita (mm. Yoga With Adriene on huippu, vinkiksi muillekin!) kun aika ja raha on esteenä tunneillakäymiselle, mutta livetunnilla saisi myös linjauksiin ja asentoihin kommentteja ja pystyisi kehittämään omaa harjoitusta helpommin kuin ilman ohjausta.

 10. Elisa kirjoitti:

  Astangaa olis huippua päästä kokkeileen. ?

 11. Ella kirjoitti:

  Dynaaminen hatha ja yin menisivät mulla kokeiluun. (:

 12. Minna kirjoitti:

  Niska-hartiajooga ja pilates kiinnostaa!

 13. Sarppa kirjoitti:

  Kokeilisin ensin kaikkia!

 14. Jenni kirjoitti:

  Ensimmäisenä mielenkiintoni herätti Cardio & voima. Myös moni muu kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta ?

 15. ninna kirjoitti:

  Mulla olis synttärit ensi tiistaina(32v apua!)joten synttärilahjaa vailla. mukana 2vuotta blogiasi seuranneena.

 16. camilla kirjoitti:

  Äsken aloittanut hathajoogan ja kovin innostunut. arvonnassa mukana

 17. Essi kirjoitti:

  Istumatyöläisenä kaikki selkää vetreyttävät ja lantion seutua avaavat tunnit ovat hyödyksi. Kätevä palvelu!

 18. Riikka kirjoitti:

  Yin-jooga olis varmasti se mitä mun täytyis kokeilla jotta sais päänki nollattua. Lempeys kehoa kohtaan täytyis oppia ikuisen ruoskimisen ja vaatimisen vastapainoksi. Omalla kotipaikkakunnalla joogamahdollisuudet on todella suppeat. Koti(äiti)jumppaan voin suositella myös Method Makiaa jos kehonpainotreeni kiinnostaa ??

 19. veera kirjoitti:

  Ää, tän tahtoisin todella voittaa! Mun kotipaikkakunnalla on huonosti joogaa tarjolla saleilla/opistoissa, joten ehdottomasti kelpaa ainakin yogaia-kokeilu! Powerjooga ja astanga kiinnostavat erityisesti.

 20. Tanja kirjoitti:

  Rento yin. Kaikki rauhallinen, rento ja kroppaa huoltava jooga kiinostaa juuri tässä elämäntilanteessa.

 21. Jessica Emilia kirjoitti:

  Rento yin kuulostaa parhaalta 🙂

 22. EllaM kirjoitti:

  Kilpaurheilua harrastavana minun pitää panostaa myös kehonhuoltoon, jota teen paljon itsekseni kotona. Olisi ihanaa saada uusina vinkkejä/ideoita venyttelyyn, päästää joogaan kun se parhaiten sopii ja rentoutua! 🙂

 23. Henna kirjoitti:

  Toimistotyö ja liian vähäinen kehonhuolto kaipaisi varmaankin ensin kehonhuoltojoogaa. Moni muukin tunti lähtisi testiin!

 24. sikkuralla kirjoitti:

  Aamun Flow olisi varmasti kiva.

 25. Karoliina kirjoitti:

  Astnanga-tunnit menisi itsellä ensimmäiseksi kokeiluun ?

 26. Hanna kirjoitti:

  No nyt tulis enemmän kuin tarpeeseen. Mukana ehdottomasti!

 27. Katja kirjoitti:

  Mukana, koska ruuhkavuodet täälläkin.

 28. Tiia kirjoitti:

  Yin jooga tai pilates ?

 29. Jenju kirjoitti:

  Kävin tänään ekaa kertaa kokeilemassa hot joogaa ja eka kertaa joogaa ikinä. Oli kyl ihana kokemus ja kiinnostus lajia kohtaan heräsi. Olisi ihan huippua voittaa palkinto ja etenkin Power Flow tunti kiinnostais ?

 30. Mariem kirjoitti:

  Kokeilisin kaikkea, mut eniten kiinnostaa pilates 😀

 31. Possuliini kirjoitti:

  Tarpeen olisi. Liikunta jäänyt vähälle…

 32. Milleriina kirjoitti:

  Haluaisin kokeilla vaikka ja mitä yogaian tunteja! Valikoima vaikuttaa ilahduttavan monipuoliselta. Jos kuitenkin yksi pitää valita niin ottaisin varmaan jonkun energisoivan flow -joogatunnin. Olen nimittäin huomannut pilatesta ja joogaa jo joitakin vuosia säännöllisen epäsäännöllisesti harrastaneena, että minulle jooga toimii parhaillaan energiaa tuovana ja virtaa antavana lajina. On ollut huippua kokea että joogatessakin voi saada lihakset kunnolla töihin ja hien virtaamaan. Samalla sen rauhallinen ja dynaaminen tahti kuitenkin pitää stressitasot aisoissa ja lopulta mieli jää kevyeksi ja kroppa voimakkaaksi. 🙂

 33. Amanda kirjoitti:

  Mukana! Pilates kiinnostaa eniten

 34. Maire kirjoitti:

  Pilates ja monia muita. Kivalle kuulostaa! Mahtava arvonta!

 35. IMN kirjoitti:

  Yin-jooga, pilates ja energisoiva flow kuulostaisivat hyvälle!

 36. Maija kirjoitti:

  Olisi kyllä kokeilemisen arvoinen juttu. Nämä omat harrastukset kun todellakin jää muoden kiireiden jalkoihin.

 37. Janu kirjoitti:

  Tämä tulisi todella tarpeeseen! Sen verran kiireistä arki, eikä aikataulut anna myöten osallistua ohjatuille tunneille mitä täältä löytyy..

 38. Hanna kirjoitti:

  Astanga jooga olisi ihana! =)

 39. Jennika kirjoitti:

  Power flow, pilates.. Oikeastaan kaikki vaikuttaa kiinnostavalta ? Kroppa on niin tukossa ja jumissa että tulisi todella tarpeeseen!

 40. Jenna kirjoitti:

  Putkirullaus, syvävenyttely sekä pilates

 41. Taru kirjoitti:

  Kaikki kehonhuolto tulee kyllä tarpeeseen. Mukana arvonnassa siis!

 42. Heidi K kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana! Itse olen hurahtanut joogaan loppukesän aikana ja kotitreenit kiinnostaisivat kyllä kovasti. Ainut vaan, että täällä 28 neliön yksiössä on aika naftisti tilaa harjoituksen tekemiselle 😀

 43. Henna kirjoitti:

  Ying&yang. Kotiäidille testiin ?

 44. Aino kirjoitti:

  Oo olisi ihana saada käyttöön ammattimaista joogaohjausta kotoa käsin. Aloitin juuri opiskelun kokopäivätyön ohella ja kamppailee aikatauluongelmien ja liikunnan vähenemisen kanssa. Lyhyt joogaharjoitus päivän päätteeksi notkistaisi mukavasti istumisen kangistamaa kroppaa ja nollaisi pään

 45. Minni kirjoitti:

  Stressaavan päivätyön vastapainoksi yin-jooga toimii hyvin, eikä tuo lisäkuormitusta. Oon tilaillut Yogaiaa toisinaan ja voin kyllä suositella, erinomainen sivusto! Youteben ilmaiskanaviin nähden ihanan rauhoittava, kun ei tarvi skippailla mainoksia tai ylipätään etsiä mitään.

 46. Suivi kirjoitti:

  Tämä palkinto tulisi minulle kuin tilauksesta! Eilen kävin kokeilemassa lämmin joogaflow tuntia ja oli kyllä tosi mieluinen. Pitkään olen halunnut jo alkaa harrastaa esim. säännöllistä joogaa, mutta rahat on tosi tiukilla eikä liikene kyllä juuri muuhun kuin yhteen salikorttiin (jota en nytkään omista koska uudella paikkakunnalla halpa hyvä sali kiven alla, nimim. 20€ tuntuu itsestä jo kalliilta) 🙁 Itse haluaisin päästä joogan avulla etenkin kehittämään tasapainoa ja hengitystekniikoita. Ostin hetki sitten myös ihanan pinkin joogamaton, joksa lähinnä on toiminut venyttelyalustana, mutta muutakin tekemistä sille voisi keksiä… 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Onneksi olkoon, voitit toisen pääpalkinnoista eli vuoden joogat itsellesi! Laitan sulle sähköpostia 🙂

 47. Nella R kirjoitti:

  Astangaa ja pilatesta ehdottomasti, sitä olen miettinyt kauan että haluaisi kokeilla ja ottaa arkeen mukaan! ☺️ tosi kiva arvonta kyllä!

 48. sara kirjoitti:

  Voi kyllä! Selkä ja hartiat jatkuvasti jumissa, ja niin paljon hommia että päivät vain hujahtavat ohi..tuotahan voisi käyttää kesken työpäivänkin pieneen rentoutumishetkeen, olisipa aivan ihanaa näin pimeän ja kylmän keskellä.

 49. maikki kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂 Kehonhulto jää vähän liian vähälle

 50. Heli kirjoitti:

  Mukana arvonnassa.

 51. Emilia kirjoitti:

  Aamun flow olis hyvä alottaa aamu joogalla:)

 52. mariY kirjoitti:

  mukana arvonnassa! testaisin ryhtijoogaa, kuulostaa hyvältä ja tarpeelliselta 🙂

 53. Laura kirjoitti:

  Aina pitäisi venytellä ja joogata mutta ei oo muka aikaa, aktiivisena juoksijana ja salillakävijänä sekä crossfitistä kiinnostuneena pitäisi kehon huoltoon panostaa enemmän 😀

 54. Kuris kirjoitti:

  Oih!! Nyt ois pitkästä aikaa ihan OIKIASTI tarpeellinen arvonta käynnisä! Mukana, mukana,mukana!!

 55. Heidi kirjoitti:

  Mukana! Kaikki kiinnostaa, ryhtijooga olisi ainakin tarpeen. 🙂

 56. Heidi kirjoitti:

  Hei,

  olisi ihanaa päästä nauttimaan liikkumisesta jälleen. Nyt raskaana jouduin lopettamaan cheerleadingin ja olen yrittänyt löytää jotakin liikuntamuotoa. Tätä voisin kokeilla 🙂

 57. Emmi kirjoitti:

  Tämä olisi kiva piristys syksyyn! Olen kesä-heinäkuusta asti joutunut pitämään paussia treenaamisesta stressin ja liikunnan aiheuttaman ylirasituksen vuoksi ja sen myötä mukana tullut myös mukava ahdistus ja rahanmenoja lääkäriin jne. Jooga varmasti auttaisi lievittämään omaa oloa, mutta studiot melko hintavia. Tällä kyllä varmasti saisi taas hieman mieltä piristymään ja kehoa heräteltyä liikuntaan! 🙂 Kävelylenkit alkaneet käydä hieman tylsiksi 🙁

 58. Koo kirjoitti:

  Energisoivaa ja rentouttavaa tarpeen mukaan!

 59. Sinii kirjoitti:

  Ryhtijooga ois huippu! Selkä- sekä hartiakipuja tässä on jo jonkun aikaa ollut :/

 60. Jenezky kirjoitti:

  Niska-hartiajooga kuulostaa tällä hetkellä oikein hyvältä, on meinaan niskat ja hartiat melkoisen tukossa, auts. 🙂

 61. Jensu kirjoitti:

  Olen tottunut treenaamaan kovaa salilla, mutta nyt raskausaikana en jaksa enkä edes halua tehdä yhtä rankkoja treenejä, joten jooga sopisi elämäntilanteeseeni hyvin.
  Monikin tunti vaikutti kiinnostavalta, mutta tämän päivän tuntemuksiin kehonhuoltojooga sopisi parhaiten.

 62. Hertta kirjoitti:

  Olen yhtä notkea kuin rautakanki, joten tarvisin avaavia liikkeitä.. Mukana arvonnassa. 🙂

 63. Suski kirjoitti:

  Päätetyötä tekevälle ois enemmän ku tarpeellinen tämmönen palvelu ku kotona eletään ruuhkavuosia 1,5-vuotiaan kanssa ja vatsassa kasvaa uusi ihmisen alku. Toivottavasti onni potkaisee kerrankin 🙂

 64. Tiina kirjoitti:

  Ystävän suosituksesta haluaisin kokeille pilatesta, ja astanga-jooga voisi tehdä hyvää tälle rautakangelle 🙂

 65. Jonna kirjoitti:

  Oi tää olis niin loistava! Jooga on kiinnostanut jo pidemmän aikaa ja näin kun pystyisi harrastamaan sitä ihan kotoa niin olisi kyllä ihan bueno. Kaikki nuo tunnit vaikuttaisi hyvältä, ehkä kuitenkin enemmän olisi oma juttu nuo rauhallisemmat tunnit, kun muuten on meno niin kovin hektistä.

 66. deri kirjoitti:

  Power flow houkuttaa!

 67. Seppo kirjoitti:

  Mielenkiintoa joogaan löytyy jos saisi selkävaivoihin apua

 68. Suvi kirjoitti:

  Mukana! Tarvitsisin ehdottomasti myös jonkun ohjatun session, muuten ei tule kotona tehtyä y-h-t-ä-ä-n mitään.

 69. Melina kirjoitti:

  Haluaisin kokeilla yin-joogaa 🙂

 70. Jess kirjoitti:

  Apua oli niin paljon vaihtoehtoja etten tilä 😀 mindfulnes, putkirullaus! En osaa päättää 🙂

 71. NN kirjoitti:

  Joogaa jäykille -livetunti olisi niin paikallaan tällä hetkellä, kun tuntuu kaikki paikat niin kireiltä ja jäykiltä. Myös Yin joogaa olisi ihana päästä kokeilemaan uudestaan: kerran olen sellaisella tunnilla ollut ja oli upea kokemus.

 72. Sannis kirjoitti:

  Mindfulnes ja syvärentoutus tulisivat tarpeeseen kun stressiä ja käyn ylikierroksilla. Pilatestakin haluaisin kokeilla ja kaikkea:)

 73. JanikaH kirjoitti:

  Mukana! Olen juuri aloittanut hathajoogan ja haluaisin oppia lisää näin lapsiarjen kiireiden keskellä.

 74. Susanna kirjoitti:

  Ensimmäisenä kokeilisin ehdottomasti kehonhuoltojooga. Jooga on jo jonkin aikaa kiinnostanut, mutta olen surkea lähtemään millekään tunnille, joten tämä olisi loistava tapa aloittaa.

 75. Jenna kirjoitti:

  Olipas paljon ihanan kuuloisia settejä! Ekana voisin tarttua vaikkapa niska-hartia-joogaan, näin pikkuvauvan äitinä tuo alue kaipaisi joka päivä huoltoa.

 76. Vera kirjoitti:

  Erilaiset Flow tunnit kiinnostaa.

 77. Ituhippi kirjoitti:

  Ihan loistoarvonta 🙂 Yin-joogaa ja erilaisia meditaatiotunteja. Kumpaakin olen kurssimuotoisena päässyt kokeilemaan, mutta hyvistä aikeista huolimatta kotiharjoittelu on jäänyt sinne aikomuksen tasolle.

 78. S kirjoitti:

  Kehonhuoltojooga ois nyt sopiva. PS:toivottavasti kommentti ei näy kahteen kertaan koska tää ilmottaa että mut ois estetty kommentoimasta ja piti jotain lisätietoja antaa. Katkesi yhteyski vielä kaikenlisäksi.

 79. Jenna kirjoitti:

  Kehonhuoltojooga tai mindfullness.

  Olisi mukava päästä kokeilemaan. Sopisi kiireiseen arkeen ja vuorotöiden lomaan.

 80. AnsQ kirjoitti:

  Joogaa istumatyöläiselle

 81. Elisa kirjoitti:

  Yin jooga on ollut aiemmin oma suosikki. Kiva olisi päästä testaamaan myös uusia tunteja 🙂

 82. Minttu-Maaria kirjoitti:

  Voima&Cardio tunti hyppäs silmille ensimmäisenä, ainakin se kiinnostaisi kovasti, kaikki muutkin kyllä vaikuttivat mielenkiintoisille?

 83. Mervi kirjoitti:

  Jooga on ollut kyllä tämmöisen syntymävikaisen selän pelastus. Lisäksi jooga tuo hyvää oloa ja kiireisenä päivänä stressi katoaa. Yin jooga tai vaihtoehtoisesti voima& cardio. Tai pelkkään rautoittumiseen joku meditaatiotunti vaikuttaa mielenkiintoiselta. ❤

 84. AamuHali kirjoitti:

  Flow ja yin, varioiden ja oikeiden liikkeiden löytämiseen panostaen.

 85. Nimetön kirjoitti:

  Mukana 🙂

 86. Anu kirjoitti:

  Astanga ?

 87. Katja kirjoitti:

  Energisoiva Flow, Power Flow ja Joogaa istumatyöläiselle kuulostavat kivoilta tunneilta 🙂

 88. Elina kirjoitti:

  Mun suosikkeja on Helenan niska- ja selkäjumpat. Yin joogaa pitäisi kokeilla, kun sitä niin kehutaan ja innostuin nyt myös ideasta, että kielitaitoa voisi kehittää samalla – jos siis kerrankin rohkenisi kokeilemaan enkuksi tai saksaksi ohjattuja tuntia.

 89. Terhi kirjoitti:

  Masennuksen hoidossa YouTuben Yin joogavideot on tuoneet päivittäin hyvää oloa elämään. Pitkällä sairaslomalla kaikki maksulliset palvelut on täytynyt jättää pois laskuista. Tämä tulisi niin tarpeeseen <3

 90. Paula kirjoitti:

  Tämä voisikin olla kiva lisä ruuhkavuosielämään :). Joskus yritin mutta en silloi kyennyt.

 91. Hanna kirjoitti:

  Yin-jooga ja pilates olisi ne tunnit jotka kiinnostavat eniten. ?

 92. Soile kirjoitti:

  Lantiota avaavaa joogaa kokeilisin tämänhetkisiin jumeihin.

 93. Tarja kirjoitti:

  Energisoiva flow ois mun juttu!

 94. Emmi kirjoitti:

  Haluan mukaan arvontaan! Selän ongelmien vuoksi liikkuminen on jäänyt ja uusi istumatyö ei ole auttanut asiaa. Voisin kokeilla melkein mitä vaan, mutta valitsen näistä joogaa istumatyöläiselle.

 95. Taru kirjoitti:

  Olisipa ihana voittaa vuoden joogat! Ensimmäisenä kokeilisin kehonhuoltoa.

 96. Hanna kirjoitti:

  Tää ois kyllä ihan huippujuttu. Ehdottomasti ekana sunnuntai-illan yin-joogaan. Se ihana tunne yinin ja loppurentoutuksen jälkeen <3

 97. Laura kirjoitti:

  Kehonhuolto joogaa olisi kiva kokeilla! 🙂

 98. Jenni kirjoitti:

  Aaaah!! Haluan! Tarvitsen! Ehottomasti kiinnostais ainakin kehonhuoltojooga ?

 99. Mari kirjoitti:

  Mukana. Kiinnostavia ovat mm. ryhtijooga, syvävenyttely ja core

 100. Krisssse kirjoitti:

  Oiiih, tarvitsen ehdottomasti balanssia mielelle ja kehonhuoltoa kropalle ?? namaste

 101. Minttu kirjoitti:

  Rauhalliset yin-tunnit on eniten mun juttu 🙂

 102. Miia kirjoitti:

  Olis kokeilla joogaa salitreenin vastapainoksi. Muutenkin viettää salilla aikaa niin olis kiva tehdä jotain ihan kotona vaan. Venyttely muutenkin jää usein laittoman lyhyeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.