Hae
Palasia Arjestani

Dieettiviikko 1 taputeltu – mitä minä syön?

dieettiviikko 1

Dieettiviikko 1 pulkassa

Jotkut teistä ilmoittivat etteivät halua lukea mitään dieettijuttuja, mutta jollain tavalla tämä projekti tulee varmasti blogissakin näkymään. Ei useasti, mutta silloin tällöin kuitenkin. Olen jo jonkin aikaa tuskaillut, että pitäisi tehdä tälle olotilalle jotain ja puolitoista viikkoa sitten starttasin pienen dieettiprojektin. Tämän dieetin tarkoituksena on vain ja ainoastaan palautella vanha hyvä fiilis omissa nahoissani olosta, joka on loukkaantumisten ja siitä seuranneen motivaatiopulan myötä kadonnut kokonaan. En siis osaa sanoa kauanko tämä projekti kestää. Voi olla kaksi viikkoa tai yhtä hyvin viisi kuukautta.

Ensimmäinen viikko kului harjoitellessa uutta ruokarytmiä ja ruokavaliota. Kaloreita on tällä hetkellä päivässä noin 1800 + vihannekset, joita en laske ollenkaan.  Makroista minulla ei ole mitään hajua eikä ne minua kiinnostakaan. Ruokavalio on täysin mun miehen käsialaa ja hän vastaa kaikista muutoksista, jos sellaisia tarvitsee jossain vaiheessa tehdä. Nälkä ei ole ollut ja fiilis on aamusta iltaan energinen. Painoa lähti ensimmäisellä viikolla 700g. Hyvällä mallilla siis. Treenaamaan pääsin viime viikolla salille kaksi kertaa ja lisäksi siihen tietysti työmatkapyöräilyt 10 km päivässä. Jos en ihan väärin muista niin kävin myös kerran lenkillä. Salilla treenaan 2-jakoisella ohjelmalla, joten kropan sain käytyä kerran läpi viime viikolla. Tällä viikolla tulee itseasiassa ihan sama määrä salitreenejä, koska lähden mökille viikonlopuksi ja tälle päivälle buukkasin osteopaatin. Ehkä ensi viikolla ehtisi vaikka kolme kertaa…? 2-jakoinen ohjelma kuormittaa kroppaa aika lailla enkä mielellään treenaa esim. kahta päivää peräkkäin vaan pidän aina välissä lepopäivän, joten tämä systeemi on sopinut mulle kyllä todella hyvin vaikkei se ihan 2-jakoisen ohjelman ideaa ajakaan…No mutta, dieettiviikko 1 on nyt taputeltu ja toinen menossa. Jännää nähdä tapahtuuko tällä viikolla mitään erityistä!

Kuvasin viime sunnuntain videon, josta näette mitä syön päivän aikana. Yksi ateria puuttuu videolta kokonaan päivän lyhyydestä johtuen. Kun nukkuu pitkään ja menee ajoissa nukkumaan niin ei pysty syömään ihan niin paljon kuin esimerkiksi arkena. Mun kanavalle muita videoita pääset katselemaan tästä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 🙂 Saapa nähdä koska saan seuraavan videon ulos. Mun mac herjaa, että kovalevy täynnä, mutta en saa enää mitään mistään poistettua…Ei päästä mokoma minua enää edes tallennettuja kuvia ja videoita katsomaan ja poistelemaan! Että mä vihaan tällaisia…. Jos siellä ruudun toisella puolella on Mac-osaajia niin saa auttaa!

Kiinnostaako teitä dieettijutut ollenkaan?

8 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  henk koht mua ei diettijutut kiinnosta koska ei ole tarvetta ja muutenkin painon kanssa hankalaa(alipaino)en halua lukea sellaista mitä itseäni ei koske. terveellinen ravinto ja terveys kiinnostaa enemmän. mutta kirjoita siitä mitä haluat

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, mä aionkin selvästi merkata otsikkoon mitä postaus käsittelee niin ne voi skipata joita ei kiinnosta 🙂 Ja onhan se ihan ymmärrettävää ettei kaikki kiinnosta!

 2. Maare kirjoitti:

  Täällä toinen, jolla on dieetti menossa myöskin ajatuksella ”sen aikaa kun hyvältä tuntuu ja motivaatiota riittää”, että mitään tarvetta itseni pakottamiselle ei kyllä ole. 😀 Siksi olen kiinnostunutkin näistä dieettijutuista, ja video oli tosi mukavaa katseltavaa. 🙂

 3. Venla kirjoitti:

  Mun mielestä nää dieettijutut on tosi kiinnostavia ja saa itsekin motivaatiota ja inspiraatiota. Ehdottomasti näitä blogiin lisää! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Jes, kiva kuulla! Täytyy yrittää joka viikko laittaa kuulumisia ainakin yhden postauksen muodosssa 🙂

 4. Ellu kirjoitti:

  Mua ainakin kiinnostaa dieetti kuulumiset vaikka en itse diettailekaan. ?Koska tietty ruoka ja terveelliset elämäntavat ovat aina mielenkiintoista luettavaa, sillä saahan sieltä vinkkejä omaankin ruokavalioon. Mun mieletä sun diettailut kuulostaa varsin tervejärkiseltä ? Jatka vaan samaan malliin kirjoittelua (ja videoita) ?

 5. laura kirjoitti:

  Tää oli ihana video! Kiitos vielä kun otit Järjestysvinkit käyttöön ! Sait sun ruokatavarat todella hienoon järjestykseen!!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.