Hae
Palasia Arjestani

Dieettiviikko 2 taputeltu

dieettiviikko 2

Kuvan treenitoppi täältä.

Dieettiviikko 2 – tasaista puurtamista

Viime viikko oli tämän dieetin osalta toinen viikko. Olen hämmästynyt miten helposti asiat rullaa. Motivaatiolla on tässä hommassa todella suuri rooli ja sitä riittää vaikka muille jakaa. Kokeilen joku kuukausi sitten 5:2 -dieettiä ja nyt huomaan ettei sellainen todellakaan ole mun juttu, mutta kaikkeahan pitää kokeilla. Jos se ei muuta antanut niin ainakin ymmärryksen ettei onneen ole oikotietä. Paastopäivät olivat kamalan uuvuttavia vaikkei nälkä niinä päivinä juurikaan vaivannut. Tällä hetkellä koen, että tasainen ruokarytmi ja valmiiksi luotu ruokavalio on se helpoin keino pudottaa painoa. Toisilla toimii paastot, mulla ei. Mieluummin pudotan painoa hitaasti ja tasaisesti kuin kertarysäyksellä kärvistelemällä.

Viime viikon treenisaldo oli taas kaksi salitreeniä ja lihashuollot päälle. Pyöräilin päivittäin töihin ja tämä tuo kivasti lisäkulutusta arkeen. Kävin myös osteopaatilla naksauttamassa rangan kuntoon ja kyllä siellä taas riittikin suoristettavaa. Ei ihme, että niskat on olleet niin jumissa pitkän aikaa! Kotona ehdin harmittavan vähän tekemään lihashuoltoa. Pikaiset rullaukset iltaisin, mutta ei toivoakaan mistään joogasessioista. Olen niin huono ottamaan omaa aikaa kotona, että mun illat kuluu ruokaa laittaen ja paikkoja siistien. Välipäivinäkin. Tähän asiaan pitäisi ehdottomasti saada muutos, koska joku aika sitten joogasin ahkerasti aina treenipäivien välissä. Yoogaian jäsenyyskin on voimassa vielä ensi kuun, joten siitä se ei ainakaan ole kiinni.

dieettiviikko 2

Painoa en mittaillut viime viikolla ollenkaan, mutta en usko että pudotusta tapahtui paria sataa grammaa enempää. Loppuviikosta alkoikin sitten tämä hemmetin flunssa, jonka kourissa olen edelleen, joten viikonloppu kului täysin ilman minkäänlaista aktiivisuutta. Sen huomasin viime viikolla, että ruokaohjelmaan merkityt ateriat sellaisenaan alkaa tökkiä. Tai ainakin osa niistä. Niinpä olen taas innostunut selailemaan reseptejä ja miettinyt miten saisin sovellettua ne omaa ruokaohjelmaani sopiviksi. Muutama hyvä vaihtoehto on jo mielessä! En yleensä tarvitse kovin suuria muutoksia, kun homma rullaa taas pari viikkoa helposti eteenpäin. Yhden reseptin toteutin eilen ja näpyttelen sen blogiin lähipäivinä. Dieettiviikko 2 sujui siis suhteellisen onnistuneesti ja toivottavasti jatkuukin samalla mallilla! Postauksen kuvat on otettu viime viikon alussa.

Tehokasta torstaita tyypit! Mä lähden kohta lääkärille ja toivon, että saisin jotain helpotusta tähän jumalattomaan yskään. Jos tämä jatkuu samalla mallilla vielä niin en tiedä katkeaako mulla verisuoni päästä vai murtuuko kylkiluut ensin…

Ps. Kai huomasitte mun yritelmät bikiniposeerauksista? 😀

Pss. Elloksella nyt 25% alennusta lämpöisistä suosikeista eli takeista, kengistä ja neuleista! Tsekkaa tuotteet täältä.

6 kommenttia

 1. Elisa kirjoitti:

  Ihana mahtavan upea ja hyvät poset. Kiva seurata dietin etenemistä ja sun määrätietoisuutta!

 2. Ninna kirjoitti:

  Kiva kuulla että mennyt hyvin. Onko mies jälleen ”vastuussa”? Kaikkea voi kokeilla ja siitähän tietää mikä kullekin sopii, ei voi tietää ellei kokeile. Mitens 16/8 dietti onko tuttu? hyvä kun muistutit, Yoogaia pitääkin pian ottaa käyttöön. menetkö iloveme messuille?

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, siis koko ajan menen hänen tekemällä ohjelmallaan. Tai ohjelmilla. On intermitted fasting käsitteenä tuttu, mutta en ole koskaan kokeillut..

   Menen varmaan huomenna tai sunnuntaina messuille. Täytyy vähän katsoa miten aikataulut menee viikonlopun aikana 🙂

 3. Laura K. kirjoitti:

  Joo tänne iski kans flunssa. Kiusaan itseäni tahallaan ja luen muiden urheilupäivityksiä ?. En odottaa että pääsen juoksemaan <3!! Motivaatio ainakin kohdallaan kun välillä sairastaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *