Hae
Palasia Arjestani

Paleoresepti x 10

paleoresepti x 10

En ole pitkään aikaan sen suuremmin koonnut blogiin jakamiani reseptejä, joten korjataanpa asia samoin tein! Mun reseptiarkistoissa on jos jonkinlaista helmeä säilössä ja ne uorastaan ulvovat halusta päästä esille ja teidän testattavaksenne! Uusia reseptejä on ihanaa testailla ja toivon, että näistä on jälleen iloa muillekin kuin vain minulle. Tarjolla on niin suolaista kun makeaakin ohjetta eli jokaiselle jotain. Tälläkin hetkellä mulla on muutama eri paleoresepti odottamassa sopivaa hetkeä ja näpit suorastaan syyhyävät niiden kimppuun. Ehkä jo ensi viikonloppuna? Jotain halloween-aiheista ainakin leivotaan, sen lupasin jo tytölle 😉

Tässäpä teille 10 testattua ja hyväksi havaittua paleoreseptiä! Kaikki reseptit eivät tosin ole 100% paleota, mutta viljatomia ja maidottomia ainakin.

1.Mehukas lihamureke pekonilla

paleoresepti x 10

Oi, hyvä muistutus tässä itsellenikin! Täytyykin taas tehdä tätä herkullisen kosteaa ja mureaa lihamureketta. Pekoni tuo kivasti lisämakua ja maistui muuten ihan koko perheelle ;( Reseptin löydät täältä.

2. Ruokaisa bataattipiirakka pekoni-pinaattitäytteellä

paleoresepti x 10

Tämän reseptin linkkasinkin jo pari päivää sitten lue myös nämä -osiossa, mutta pakko laittaa uudestaan koska tämä on H-Y-V-Ä-Ä! Täytteitä varioimalla saa tästäkin reseptistä tehtyä esimerkiksi kasvisversion varsin helposti! Reseptin löydät täältä.

3. Viljattomat suklaahippukeksit

paleoresepti x 10

Tyttö kyselee harva se päivä voitaisiinko leipoa kotona keksejä. Väitä viljattomia versioita ollaankin tehty aika usein, mutta en ole kyllä paleosuklaata näissä käyttänyt vaan ihan Lidlin tumminta mahdollista. Enivei, hyviä ovat! Reseptin löydät täältä.

4. Ehkä maailman parhaat lihapullat

paleoresepti x 10

Näistä lihapullista ei ikinä uskoisi, että ne ovat viljattomia ja maidottomia. Nämä pullaset ovat meheviä, maukkaita ja nimensä mukaisesti varmasti maailman parhaita! Ainakin minun mielestäni. Kastike on todella hyvä lisä lihapullille eikä nämä kovin kauan vanhenneet meidän residenssissä! Reseptin löydät täältä.

5. Viljaton omenahyve

paleoresepti x 10

Voi pojat, että kaikenlaiset omenajälkkärit ja -leivonnaiset uppoaa meikäläiseen kuin veitsi voihin! Niin lämmöllä muistelen tätäkin herkkua. Paleottomat voivat sutaista päällä vähän vanijajädeä tai -kastiketta ja paleoihmiset kookoskermavaahtoa. Nam! Reseptin löydät täältä.

6. Pehmeä banaanivanukas

paleoresepti x 10

Omenasta siirrtyään näppärästi toiseen varsin makoisaan hedelmään eli banaaniin! Mies kokeili joskus kotona banaanimunakasta ja voin kertoa, että se ei ollut kovin hyvä. Tämä banaanivanukas sen sijaan maistui koko poppoolle ja oli kivan erilainen jälkkäri. Lämmin suositus 🙂 Reseptin löydät täältä.

7. Viljaton mukileipä mikrossa

paleoresepti x 10

Jotain särvintä tekisi mieli ruuan kylkeen, mutta leivät on ostamatta ja leipomatta? Eipä hätää, mukileipä valmistuu mikrossa ihan käden käänteessä! Ei muuta kuin ainekset kasaan ja muki mikroon eikä aikaakaan, kun sinulla on lämpimän höyryävä leipänen hyppysissäsi! Reseptin löydät täältä.

8. Shaksuka

paleoresepti x 10

Kuinka monelle teistä shaksuka on tuttu? Shaksuka on perinteinen israelilainen aamiainen, joka koostuu herkullisesta tomaattikastikkeesta ja kananmunista. Shaksuka oli ihanan mausteinen uusi tuttavuus vanhoihin perinteisiin aamupaloihin verrattuna. Reseptin löydät täältä.

9. Herkulliset mustikkaskonssit

paleoresepti x 10

Marjoista mustikka on ihan ykkönen mitä tulee leipomiseen! Tätä herkullista skonssia mustikat mehevöittävät täydellisesti ja cashewpähkinöistä tulee kiva pähkinöiden maku. Osu ja upposi! Reseptin löydät täältä.

10. Munamuffinssit!

Munamuffinssit, mikä loistava keksintö meille munan rakastajille! Suoraan sanottuna on aika tympeää päivästä toiseen paistella munia heti aamusta eli munamuffinssit menevätkin tekolistalle hetinyt! Reseptin löydät täältä.

Tässä mun paleoresepti x 10! Toivottavasti innostutte jotakin näistä resepteistä testaamaan. Ainakin itselleni tuli taas himo laitella ruokaa ja leipoa 😉

 

 

 

2 kommenttia

  1. ninna kirjoitti:

    Kiitos, veli testailee paleota joten eiköhän noista joku mene kokeiluun kun tulee käymään. Paleota kun ei voi oikein kasvissyöjänä toteuttaa vegaanina mahdoton. mikä on oma suosikkisi? eikös halloween ole vasta ensi kuussa?

    • Jonna kirjoitti:

      Halloweeniä juhlitaan lokakuun viimeinen päivä virallisesti! Lauantaina tuntuu moni pitävän pippaloita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *