Hae
Palasia Arjestani

Ihan killeri vatsatreeni!

ihan killeri vatsatreeni

Paita: Nike // housut: Better bodies // kengät täältä.

Nyt on kuulkaa ihan killeri vatsatreeni luvassa! Mä olen todella laiska treenaamaan vatsoja ja voisi sanoa, että vatsatreeni on pohkeiden ohella tällä hetkellä mun suuri inhokki. Kyse ei ole siitä ettenkö saisi tuntumaa, vaan siitä että vatsat ovat niin ärsyttävät treenata. Joskus tein YouTubesta vatsatreenejä monta kertaa viikossa ihan into piukeana. Nykyään joudun pitkin hampain pakottamaan itseni tekemään edes pari sarjaa. I love me -messuilla törmäsin Jessica Reimaniin, joka on tehnyt pt:n hommia vuosikausia ja tosi tykissä kunnossa itsekin (instagram @jessicareiman). Kysyin Jessicalta josko hän voisi laatia mulle hyvän vatsatreenin jonka tekemiseen ei menisi kauan, mutta joka olisi kuitenkin todella tehokas. Luvassa on siis Jessican ihan killeri vatsatreeni! Tätä treeniä olen itsekin tehnyt jo monta kertaa ja joka kertaa huomaan pientä edistystä. Vatsat ei hapota enää ihan niin paljon kuin ensimmäisellä kerralla ja jaksan tehdä enemmän toistoja putkeen. Roikkuminen on muuten hyvä tapa huoltaa myös olkapäitä. Auttaa mulla todella paljon olkapäiden liikkuvuuteen ja jopa siinäkin olen huomannut selkeää edistystä. Leikkauksen jäljiltä on vielä pieni jäykkyys olemassa, mutta kohta alkaa olkapääkin olla entisen veroinen. Eihän siinä mennyt kuin 1,5 vuotta…Mutta nyt olen ainakin löytänyt hyvä tyylin treenata vatsoja. Valitsen muutaman eri liikkeen ja paukutan ne putkeen. Pieni tauko väliin ja sama setti uudestaan. Ei muuten kauan tarvitse kärsiä tällaisissa rykäisyissä!

Treeniin kuuluu kolme eri liikettä, jotka tehdään putkeen. Tee tätä kolmen liikkeen komboa 3-4 sarjaa ja pidä sarjojen välissä minuutin tauko. Tee jokainen toisto huolella ja ajatuksen kanssa. Pystytkö tekemään koko treenin pilkkomatta sarjoja? Minä en pystynyt!

Alla video kuinka toteuttaa treeni ja tarkemmat ohjeet liikkeisiin, nauttikaa! Mun muita videoita pääset katselemaan täältä ja muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään! Pistähän kommenttia tulemaan kiinnostaako tällaiset treenivideot? Tehdäänkö lisää?

PS. Käykäähän ilmoittamassa itsenne Fitnesstukun joulukalenteriin (aukeaa kun menette sivuille) tästä. Siellä on kaikkea kivaa luvassa! Tällä viikolla Fitnesstukulla Propudin vanukkaat ja pirtelöt -40% alessa! Njien tuotteisiin suoraan tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *