Hae
Palasia Arjestani

Minkälainen on sun täydellinen aamu?

minkälainen on sun täydellinen aamu?

Minkälainen on sun täydellinen aamu? Mitä siihen kuuluu? Mä rakastan viikonloppuaamuja yli kaiken. Yritän järjestää viikonloput aina niin ettei ainakaan aamuisin ole menoa yhtään mihinkään. Saa heräillä rauhassa ja olla vain hetkisen ennen päivän touhuja. Vaikka tykkään nukkua pitkään niin joskus on myös ihanaa herätä ennen muita ja hiiviskellä hiljaisessa kodissa.

Tänä aamuna heräsin vasta yhdeksältä, kun ovi loksahti kiinni. Mies lähti ajoissa salille ja tyttö oli vielä täydessä unessa. Hiippailin sohvalle lämpöisen peiton alle ja napsautin netflixin päälle. Mietin aamujoogaa, mutta päädyin katselemaan hetken ohjelmaa ja vain nautiskelemaan kiireettömästä ajasta. Viikolla tällaiseen ei ole aikaa, koska kaikki aamutkin on aikataulutettu tarkasti. Aamulla rapsuttelin kissoja ja odottelin, että tyttö herää uniltaan. Kymmenen aikaan laitoin aamupalaa, jonka nautiskelin samaista netflixin ohjelmaa katsellen. Tällä tavalla käynnistyn viikonloppuisin kaikista parhaiten! Aamupalan jälkeen olen aina virtaa täynnä ja käyn kiinni päivän askareisiin. Tänään se tosin tarkoitti kevyttä meikkaamista ja leffaan lähtöä. Siivoukset jääköön huomiselle, koska tänään otetaan ihan chillisti. Olen huomannut, että stressiä saa häivytettyä hyvin pitämällä viikon aikana päiviä, jolloin on lupa jättää kaikki kotityöt tekemättä.

minkälainen on sun täydellinen aamu?

Marmorinen leikkuulauta täältä // Siirtolapuutarha muki täältä // lautanen KoKo // Valkoharmaa kuppi Löytötex.

Minkälainen on sun täydellinen aamu?

6 kommenttia

 1. Ninna kirjoitti:

  Hyvin nukuttu yö, hiljaisuus aamulla. Ei nälkä, kroppa tuntuu levänneeltä, ei lihasjumeja. Herätä ”oikealla jalalla” ei mitään vastoinkäymisiä kuten vesilasin kaatuminen tai ripsi silmässä(joka on sitten vaikea saada pois, vinkkejä?)Kani ”hyvällä tuulella” ollut suht. ”siisti” yöllä. Hyvä sää jolla kehtaa mennä aamulenkille kenties saada tuntemattomalta hyvää huomenta toivotus, poimin vähintään yhden roskan(suosin roskapäivässäliikettä) aamutv(must!)samalla kun teen onnistuneen hiit treenin. Ei nettiä tai puhelinta. Tämä kotona. Unelmaaamu olisi toki jossain paratiisissa auringon valossa, nukuttu yö ulkona ja herätä jonkun komistuksen vieressä. Haavetoiveita…

  • Jonna kirjoitti:

   Huomattavasti mukavempi meilläkin herätä jos ei heti astu kissan oksennukseen tai löydä kukkaruukkua rikottuna lattialta 😀 Melko pienistä asioista täydelliset aamut koostuu, eikö vain? Jossain lämpöisessä olisi kyllä mukavaa herätä. Tai hotellissa heräillä hiljalleen ja mennä valmiiseen pöytään aamiaiselle oikein pitkän kaavan mukaan. Kelpais 🙂

 2. Annie kirjoitti:

  Paras aamu on rauhallinen aamu. Viikonloppuaamuina heräilen noin seitsemän aikoihin, juon rauhassa pari mukillista luomukahvia kauramaidolla. Lähden juoksulenkille (/teen kotitreenin). Sen jälkeen suihkuun ja keitän herkullisen puuron, joka on maustettu esim. raakakaakaojauheella ja macalla, päälle banaania, pähkinävoita ja pakasteesta kotimaisia vadelmia. Puuron nautin yökkärissä sohvalla lempisarjan parissa. Täydellistä! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ooh, miten reipas sä olet! Mitenkähän mä saisin itseni lenkille heti aamulla…..?

 3. Anna kirjoitti:

  Herään aamulla pissahätään. En saa enää unta ja siirryn peiton ja tyynyn kanssa kattoo telkkua. Jossakin vaiheessa keitän herkkukahvit kerman ja sokerin kera.. En syö aamupalaa enkä lounasta, joten voi juoda kahvia kermalla ja sokerilla 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Minä herään aina niin mouruavaan nälkään, että on pakko tehdä aamupalaa heti! Viikonloppuaamuina loikoilu on ihan parhautta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.