Hae
Palasia Arjestani

Paska mutsi rilluttelee kaiket illat

paska mutsi

Pussilakanat täältä // muki Marimekko.

Harvoin sanon, että ihanaa kun viikko on takana ja saa aloittaa uudet, mutta nyt sanon. Ja tarkoitan sitä koko sydämestäni. Koko viikko on ollut yhtä hullun myllyä ja menoa sinne, tänne ja tuonne. Onneksi älysin pitää treeneistä kevyen viikon, joten salilla en ole kuluttanut tällä viikolla aikaa minuuttiakaan. Paitsi tänään menen päästelemään koko viikon höyryt pihalle. Veikkaan, että tekee hyvää ja pääsen aloittamaan uuden viikon ihan puhtaalta pöydältä.

Yritän suunnitella viikot aina niin ettei illoille ole mitään ylimääräistä menoa. Tällä viikolla en onnistunut siinä ollenkaan. Olin jostain syystä buukannut kaikki mahdolliset menot samalle viikolla ja kirosin itseni alimpaan helvettiin jo maanantai-iltana. Kaikki se aika, jonka viettäisin jossain muualla, olisi poissa perheeltä ja siitä en pidä yhtään. Koti on mulle turvapaikka, jonne menen rentoutumaan päivän jälkeen. Kotona saan hengähtää ja tehdä ihan omia juttujani. Saan olla perheeni kanssa, laittaa ruokaa ja latautua seuraavaan päivään. Mitä vanhemmaksi olen tullut sitä enemmän kaipaan rauhallista kotiaikaa iltaisin. Kaipaan koko ajan myös enemmän ja enemmän unta sekä aika tyttäreni kanssa. Aika menee niin nopeaa, että olisi hirveää huomata että illat ovat menneet johonkin ihan muuhun kuin lapsen kanssa oloon. Tulee nimittäin vielä sekin aika ettei äidin kanssa haluta enää olla vaan kaverit vievät kaiken ajan.

paska mutsi

Alkuruoka Vltavassa.

Maanantaina olin myöhään töissä, tiistaina A-lehtien influencer illassa, keskiviikkona kotona, torstaina ammattiosaston kokouksessa, perjantaina hieronnassa. Kahtena päivänä kotiin tullessa mies ja tyttö olivat jo nukkumassa. Tuntui pahalta etten ollut nähnyt kumpaakaan koko päivänä aamua lukuunottamatta. Noina iltoina mietin etten koskaan voisi olla se paska mutsi, joka rilluttelee kaiket illat poissa kotoa. Jo nuo muutamat illat tällä viikolla sai mut voimaan henkisesti niin pahoin etten halua kokea sellaista tunnetta enää koskaan. On ihan eri asia olla töiden takia illat poissa kuin ihan vain omien menojen. En siis todellakaan tuomitse ihmisiä, joiden työajat ovat myöhäiset. Työtä on pakko tehdä ja työaikoja ei voi aina valita, mutta omat menot voi. En ymmärrä vanhempia, jotka tieten tahtoen kasaavat itselleen menoja, joista voisi ihan hyvin olla poissakin. Varsinkaan jos niitä menoja on ihan jatkuvasti. Toki on myös olemassa ihmisiä joille työ on yksinkertaisesti tärkeämpää kuin perhe ja nämä ihmiset jäävät töihin, vaikka olisi mahdollisuus lähteä aikaisemmin perheen pariin. Mä en voisi kuvitella omalle kohdalleni tällaistakaan tilannetta. Mulle tuollainen itse järjestetty myöhäinen meno max kerta viikkoon on ihan ok, mutta vähemmän olisi parempi. Nyt ei onneksi vähään aikaan ole mitään tiedossa ja saan nautiskella ihan vain kotona olosta.

paska mutsi

Pääruokana kuhaa.

Pakko kuitenkin myöntää, että oli mulla kyllä hauskaakin. Sain viikosta irti todella paljon, vaikka syyllisyys painoikin. Tiistaina influencer illassa olis huikeita puhujia ja sain paljon hyviä vinkkejä bloggaamiseen ja sen toteuttamiseen. Ammattiosaston kokouksessa pääsin verkostoitumaan oman alan ihmisten kanssa ja sain vertaistukea moneenkin asiaan. Ruoka oli myös todella hyvää molempina iltoina, joten dieettiinkin tuli kivaa vaihtelua. Ammattiosaston kokous pidettiin ravintola Vltavassa Elielinaukiolla ja jestas miten hyvät ruuat siellä oli! Vois mennä uudestaankin.

paska mutsi

Jälkiruuaksi lämmintä suklaakakkua, cappucinojäätelöä ja vadelmamelbaa.

Onko teillä paljon iltamenoja arkisin?

Ps. Muistakaa tsekata Ellokselta vielä viimeiset Black weekend -tarjoukset tänään! Taidan itse tilata ainakin pari joulutähteä meille ja kenties tytölle kengät…

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

3 kommenttia

  1. maikki kirjoitti:

    Mäkin oon menossa tällä viikolla ensimmäistä kertaa superin ammattiosaston iltaan, menussa näytti olevan hyvä jouluinenbuffet 🙂

  2. Heta Ruokojärvi kirjoitti:

    Välissä on hyvä irrotella ja kävitpä oman mukavuusalueen ulkopuolella. Kyllähän se aina avaa silmiä ja kehittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *