Hae
Palasia Arjestani

Monday mood

monday mood

Tänä vuonna tein joulukalenterin tytölle itse.

Väärässä paikassa

Jännä juttu, että entisestä inhokkipäivästä on tullut yksi suosikeista. Vihasin ennen maanantaita yli kaiken, mutta jotain on naksahtanut päässä oikeaan (vai väärään?) asentoon ja lähden aina uuteen viikkoon positiivisin mielin. Okei, tänäkin aamuna ensimmäinen ajatus oli, että miksi pitää aina herätä näin aikaisin, mutta siitä se päivä vaan lähti käyntiin. Ihan kommelluksitta ei tämäkään päivä ole sujunut. Marssin väärään toimipaikkaan töihin ja juoksin kielivyön alla muutaman sadan metrin päähän toiseen paikkaan, kunnes tajusin että kaikki työvaatteet ja -kengät ovat mun normipaikassa. Ei muuta kuin takaisin hakemaan ne ja kunnon hiet päälle hölkötellessä päivän työpisteelle. Olin lahjakkaasti 10 minuuttia myöhässä, vaikka alunperin olin 15 minuuttia etuajassa. Mutta väärässä paikassa 😀 Tämmöistähän tämä välillä on, kun on liikaa asioita mielessä!

monday mood

Eilisen iltapala: Kokkikartanon riisipuuroa tuunattuna.

Viikonlopun menot

Viikonloppu lipui taas aivan liian nopeasti ohi. Pidin koko viikonlopun vapaata treeneistä, että ehdin tehdä kotosalla juttuja pois alta. Me pidettiin joulukorttitalkoot ja käytiin Jumbossa ostamassa viimesiä joululahjoja. Kymmenen aikaan aamulla ei kauheasti ollut muita ihmisiä liikenteessä, mutta puolilta päivin väkeä oli niin paljon että hyvä kun sekaan mahtui! Onneksi olin siinä vaiheessa hoitanut pakolliset menot pois alta ja vain istuskeltiin tytön kanssa ja nautiskeltiin jäätelöistä. Mä en jaksa olla kaupoissa, jos on paljon väkeä. Mieluummin teen sitten vaikka useamman lyhyen reissun kun yhden pitkän. Ei kestä hermot! Saattoi siinä ihmispaljoudessa itseltäkin päästä pari ärräpäätä… Olin alunperin miettinyt etten herkuttelisi viikonloppuna ollenkaan, mutta päädyinkin vetämään kunnon herkkuähkyt. Päivällä jädeä Jumbossa ja illalla mäkkäristä ruokaa + lisää jädeä + itse tehtyä rocky roadia. Vatsa oli aivan kipeä ja pinkeä illalla nukkumaan mennessä. Eilen oltiin perinteisesti anoppilassa ja sen jälkeen jatkoin joulukorttien parissa ja väkerin joulukalenteria tytön seinälle ja ikkunaan joulutähteä. Vuorokaudessa on aivan liian vähän tunteja ja olisin voinut jatkaa noita pieniä kivoja näpertelyitä vaikka kuinka kauan! Niin vain piti mennä nukkumaan ajoissa jotta jaksaa herätä tänään virkeänä. Hyvät unet kannattaa aina 🙂

monday mood

Jädehetki Jumbossa.

Energinen viikon alku

Maanantaissa rakastan eniten sitä, että virtaa on aivan mielettömästi! Tällä viikolla on suunniteltuna kaikkea tytön joulujuhlasta Ultra bran konserttiin ja välipäivinä sitten treenataan ja puuhastellaan kotona. Tänään olisi tarkoituksena mietiskellä taas vähän blogin tulevaisuutta ja kirjoitella ideoita ylös. Olen huomannut, että kun tekee edes vähän luonnoksia kalenteriin, aiheitakin syntyy blogiin paljon paremmin. Olisiko teillä toiveita blogin aiheiden tai postausten osalta? Kiinnostaako kotiin liittyvät jutut, treenaaminen tai joulujutut? Huomaan, että muutun itse koko ajan enemmän ja enemmän mummomaisemmaksi ja tavallaan aikuisemmaksi. Minua kiinnostaa paljon kodin asiat, kodin laittaminen ja järjestäminen, talous, säästeliäisyys, käden taidot jne. Toki myös treenaaminen, terveellinen elämäntapa, hyvinvointi ja ruoka! Niin sitä ihminen muuttuu elämän myötä. Enpä olisi uskonut 10 vuotta sitten, että nyt miettisin tällaisia asioita ja intopinkeänä järestelisin kotia parempaan uskoon kaappi kaapilta ja laatikko laatikolta. Kaikkeen sitä ihminen hurahtaakin… Kotihiiri mikä kotihiiri!

Oikein reipasta ja energistä viikon alkua ihan jokaiselle 🙂

Ps. house of Brandonilla nyt SUPERALE eli -20% pois jo alennetuista tuotteista koodilla CHRTMS. Tsekkaa valikoima täältä. Offerillan joulukalenterin 11.luukussa on arvonta, jossa voit voittaa Eatokseen Helsingin keskustaan 3 ruokalajin menun kahdelle! Kelepais. Tsekkaa joulukalenteri täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *