Hae
Palasia Arjestani

Pieleen mennyt parisuhdeviikonloppu

pieleen mennyt parisuhdeviikonloppu

Saatiin viime viikonloppuna pitkästä aikaa viettää ihan kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa. Meillä ei ole koskaan ollut kauheasti tarvetta viedä tyttöä yökylään, mutta pakko myöntää, että aikuisten välinen yhteinen aika on parisuhteelle äärimmäisen tärkeää. Me ollaan siinä mielessä onnekkaita, että miehen sisko ja vanhemmat asuvat suhteellisen lähellä ja ovat aina innokkaita ottamaan tytön yökylään. Suurimmaksi osaksi homma on mennyt niin, että he ovat itse ehdottaneet voisiko tyttö tulla heille. Näin kävin myös viime viikonloppuna ja kyllähän se meille sopi!

Viikonloppuna tyttö oli loppujen lopuksi kaksi yötä poissa kotoa. Ensin serkullaan ja seuraavan yönä mummalla. Jostain syystä käy aina niin, että koko viikonloppu menee ihan plörinäksi, kun yhteistä aikaa olisi. Niin kävi tälläkin kertaa. Olin perjantaina Ultra Bran konsertissa, kun mies ilmoitti, että yksi kissoistamme ontuu vasenta etujalkaansa. Lauantaiaamuna kissa vain makasi eteisen lattialla flegmaattisena ja todettiin, että nyt on pakko lähteä Viikin eläinsairaalaan. Oltiin Viikissä jo seitsemän aikaan aamulla silmät ristissä jokaisella. Olin itse mennyt vasta puolen yön aikaan nukkumaan, joten univelkaa oli jo siinä vaiheessa ihan kiitettävästi. Vietettiin pari tuntia eläinsairaalassa ja lähdettiin pari saturaista köyhempinä kotiin kissan kanssa, jonka jalassa oli joku tulehdus.

Koko loppupäivä meni ihan sumussa molemmilla. Käytiin kiinalaisessa syömässä ja ruoka oli ihan kuraa. Ostettiin kotiin illalla pizzaa ja sekin oli ihan kuraa. Ruissipsit eivät maistuneet yhtään samalta kuin duunin herkkubrunssilla. Edes jäätelö ei maistunut ja maattiin vain molemmat sohvalla uupuneina ja omissa maailmoissamme. Sunnuntai ei ollut yhtään sen parempi. Siivottiin illalla varmaan kolme neljä tuntia tuholaismyrkyttäjien tuloa varten ja painuttiin yliväsyneinä yhdentoista aikaan nukkumaan.

Viime viikonlopusta oli kyllä laatuaika kaukana, mutta kärsittiin sentään yhdessä 😀 Sen kerran kun saadaan yhteistä aikaa niin miksi juuri silloin pitää kaikki kura kaatua niskaan? Ihme juttu. En tiedä, ehkä odotukset olivat liian korkealla ja siksi kaikki tuntui menevän mönkään. Olisihan se kiva ollut, että kaikki menisi odotetusti ja saataisiin viettää pitkästä aikaa kiva viikonloppu kaksistaan. Ehkä ensi kerralla sitten!

Onko teille sattunut samanlaisia tapauksia?

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Edellinen postaus: Lahjaideoita itselle ja muille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *