Hae
Palasia Arjestani

Tabata-treeni kotona

tabata-treeni kotona

Tein todella paljon kotitreenejä, kun pudottelin raskauskiloja pois tytön syntymän jälkeen. Sen jälkeen innostus kotona treenaamiseen on välillä hiipunut ja välillä herännyt. Nyt se on taas herännyt. En keksi helpompaa tapaa saada tehokas treeni aikaan kuin vetää treenitossut jalkaan ja alkaa jumppaamaan kotona. Ei mene aikaa salimatkoihin ja on kuulkaa ihan ilmaista! Toki jos välineitä haluaa hankkia, niin ne kustantaa pienen summan, mutta kun kerralla hankkii hyvät, ne kestävät vuosia ja taas vuosia. Meiltä löytyy kotoa ihan bränärit Olympia-käsipainot, pari kahvakuulaa sekä liuta vetokumeja. Vaatekaapin perukoilla lienee myös gymstick, jumppapallo sekä luistelumatto. Niin ja leuanvetotanko. Näilläkin välineillä saa jo varsin monipuolisen treenin aikaiseksi!

Sain Gorilla Sportsilta testattavaski huippulaatuiset Olympia-käsipainot. Saman sarjan painonnostotankoja on monilla saleilla ja varsinkin crossfit-saleilla ne ovat aktiivisessa käytössä. Valitsin itse juuri tämän sarjan käsipainot, koska me ollaan miehen kanssa jo vuosia puhuttu, että pitäisi hankkia mökille Olympia-painonnostotanko. Sekä käsipainohin että tankoon sopivat samat painot mikä on enemmän kuin kätevää! Olen testaillut käsipainoja jo pienen tovin kotona ja nuo kyllä rokkaa! Kässäreiden lisäksi tilasin Gorilla Sportsilta myös punaisen vetokumin, koska se puuttui mun vetokumikavalgadista kokonaan. Vetokumia käytän mm. pystysouduissa, hauiskäännöissä ja liikkuvuusharjoittelussa.

tabata-treeni kotona

Käsipainoja sekä vetokumia käyttäen tein kotona varsin näpsäkän tabata-treenin! Miten voikaan noin pienellä välinevalikoimalla saada melkoisen monipuolisen hikitreenin aikaiseksi? Oli kyllä hyvä setti, suosittelen testaamaan 😉 Tabata-treeni on hyvä keino tehdä lyhyessä ajassa hikinen ja tehokas setti, tykkään hurjan paljon! Alla video mun treenistä! Mun muita videoita pääset tsekkailemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään.

Kannattaa ehdottomasti tsekata Gorilla Sportsin valikoima! Sieltä löytyy kaikkea dippitelineestä, vastuskuminauhoihin, kahvakuuliin ja käsipainoihin.

Edellinen postaus: Parasta just nyt

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *