Hae
Palasia Arjestani

Treenipostausten top 10 suosikit

Treenipostausten top 10 suosikit

Olemme bloggaajakollegoideni kanssa huomanneet, että vaikka treenipostauksia pyydetään paljon, niitä ei lueta kauheasti. Tovi sitten oli keskustelua, että minkälaiset blogit ja aihealueet kuuluvat tänne Fitfashionin sivustolle. Eräät olivat sitä mieltä, että tämä on vain treenaamiseen painottuva sivusto ja bloggaajien pitäisi kirjoittaa nimenomaan niistä. Entä jos sen aihealueen postauksia ei sitten lueta, vaan kaikki muuta aiheet kiinnostavat lukijoita kuitenkin enemmän? Eikö se kerro jo jostakin? Kirjoitan itsekin aika laajalla aiheskaalalla, kuten olette ehkä jo huomanneetkin, mutta kantavina voimina mun blogissa ovat ruoka, treenaaminen ja hyvinvointi. Bonuksena tulee kaikki muu elämään liittyvä. Itse en voisi koskaan kirjoittaa pelkästään treenaamisesta, koska jutun aiheet loppuvat helposti kesken. Elämässä on niin paljon muitakin mielenkiintoisia asioita ja olen kiitollinen, että juuri mun blogiin olette eksyneet te, joita myös ne elämän muut asiat kiinnostavat 🙂

Tänä päivänä ajattelin tehdä koosteen mun kaikista suosituimmista treeniaiheisista postauksista, oletteko jo lukeneet nämä?

Treenipostausten top 10 suosikit

20 minuutin olkapäät & käsitreeni kotona

Treenipostausten top 10 suosikit

Postauksessa on kuvattuna näppärä treeni, jonka tekee helposti kotona, jos omiastaa vain yhdenkin käsipainon. Treenin voi tehdä myös kahvakuulalla (pienellä). Nämä ovat edelleen mun suosikkiliikkeitä! Postaukseen pääset tästä.

Jumit pois – Liikkuvuusvinkkejä yläkropalle

Treenipostausten top 10 suosikit

Tässä postauksessa on todella hyvä liikkuvuusvinkkejä yläkropalle! Olen juuri tätä postausta käyttänyt monesti itse tukena omissa liikkuvuus- ja lihashuoltotreeneissäni. Suosittelen tsekkaamaan! Postaukseen tästä.

Sumo maastaveto – Tie teräksisiin pakaroihin!

Treenipostausten top 10 suosikit

Tätä postausta kirjoittaessani vihasin sumomavea yli kaiken, mutta nykyään se on yksi mun suosikeista. Aivan huikea liike! Tykkään isosti. Postaukseen pääset tästä.

Olkapäät ja yläkroppa jumissa? Tee edes nämä!

Treenipostausten top 10 suosikit

Tästä postauksesta löydät liikkeet, jotka itse teen joka ikisessä treenissä. Postauksessa myös pari videota liikkeistä. Tämä on hyvä täsmäisku yläkropalle ja kannattaa ottaa ohjelmaan edes nämä liikkeet, jos muita ei ehdi tekemään. Postaukseen tästä.

Jalat jumissa? Liikkuvuustreeniä alakropalle

Treenipostausten top 10 suosikit

Tästä postauksesta löydät todella hyviä vinkkejä alakropan huoltamiseen. Näistäkin liikkeistä suurin osa on minulla edelleen käytössä. En ole enää noin ”notkea” kuin noina crossfitaikoina, mutta liikkuvuutta teen edelleen ahkerasti. Nappaa vinkit talteen täältä.

Tehokas pepputreeni

Treenipostausten top 10 suosikit

Kotitreeniä pukkaa jälleen kerran! Kuvat ovat näköjään susihuonoja, mutta treeni on todella hyvä. Tämän voisin tehdä uudelleenkin! Postauksessa otsikon mukaisesti pepputreeni, jonka voi toteuttaa helposti kotona. Tsekkaa treeni täältä. Ps. Olenpas ollut hyvässä kunnossa neljä vuotta sitten!!

Mun crossfit-ura on virallisesti ohi

Treenipostausten top 10 suosikit

Jouduin syksyllä 2017 vaikean päätöksen eteen, kun vasemmasta ranteesta löytyi vamma, joka vaivasi todella pitkään. Treenasin crossfittiä neljä vuotta ja nyt jouduin tekemään lajinvaihdon, vaikka en olisi sitä todellakaan halunnut. Lue postaus täältä.

Punttitreeni vs crossfit

Treenipostausten top 10 suosikit

Tästä asiasta on kinattu monilla keskustelupalstoilla: kumpi onkaan parempi – crossfit vai punttitreeni? Postauksessa molempien lajien plussat ja miinukset mun näkökulmasta. Molemmat mielettömän rakkaita lajeja, mutta tällä hetkellä niistä onnistuu vain toinen. Tsekkaa postaus täältä.

Ei ylipainoinen voi mennä kuntosalille

Treenipostausten top 10 suosikit

Pohdintaa ylipainosta ja ylipainoisena treenaamisesta. Voiko ylipainoinen mennä kuntosalille vai pitäisikö ensin laihduttaa ja päästä parempaan kuntoon ennen kuin salille on mitään asiaa? Lue postaus täältä.

Onko 3-kymppisen treenattava joka päivä pysyäkseen kunnossa?

Treenipostausten top 10 suosikit

Miten 3-kymmpisen kannattaa treenata pysyäkseen kunnossa? Miten kannattaa syödä ja onko treenattava joka päivä? Mm. näitä asioita pohdiskeltiin lokakuussa 2014 julkaistussa postauksessa. Tsekkaa postaus täältä.

Tässä mun 10 suosituinta treeniaiheista postausta. Vaikka nämä ei kaikista suosituimpia olekaan, niin aika hyvin vuosien saatossa treenipostauksetkin saavat googlettelun kautta lukukertoja. Haluatteko te lukea jatkossa treenijuttuja? Minkälaisia postauksia kaipaatte?

Edellinen postaus: MyFitnessPal – Nyt on kalorit kohdillaan

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

4 kommenttia

 1. Suivi kirjoitti:

  Mä oon kaivannu näitä sun liikkuvuustreenivinkkejä! 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Jee 🙂 Pitäis taas aktiivisemmin tehdä noitakin. Käytän aina vain samoja liikkeitä niin en ole niistä viitsinyt omia postauksiaan tehdä 😀 Tylsää toistoa vain.

 2. Heini kirjoitti:

  Ehdottomasti treenipostaukset kiinnostavat??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *