Hae
Palasia Arjestani

Viikon 19 ruokapäiväkirja – 2200 kcal päivässä

 

viikon 19 ruokapäiväkirjaHola, pistetään jakoon viikon 19 ruokapäiväkirja! Perjantaina oli sen verran hoppua koko päivän, että siirsin tämän rustaamisen suosiolla sunnuntaille. Lauantainahan pidän aika usein blogivapaan, koska kaikkea muuta elämään liittyvää tehtävää on sen verran paljon.

Viime viikolla söin ihan joka päivä 2200 kcal. Muutaman kalorin heittoja saattoi olla, mutta ei mitään suurempia. Myös viikonloppuna laskin kaiken tarkasti ja syötin lukemat MyFitnessPaliin. Se on mahdottoman kätevä kapistus! Tiedän ainakin, että syön juuri suunnitelman mukaan ja toistaiseksi olo on ollut varsin mainio. Vihanneksiahan mä en laske kaloreihin ollenkaan eli itse asiassa paukutaan siis päivittäin inasen verran tuon 2200 kalorin yli.

Mennäänpä sitten itse asiaan eli viikon 19 ruokapäiväkirja, olkaapa hyvät 🙂

MAANANTAI

viikon 19 ruokapäiväkirja

Kotipäivä, tyttö sairaana

8.00 Lidlin kauraleipää, polarjuustoa, paistettua kananmunaa, pari mandariinia ja teetä gheellä

11.15 puuroa raejuustolla, marjoilla ja maapähkinävoilla

14.15 banaani ja Maitokolmion valkosuklaan makuinen prodevanukas

16-17.30 treeni salilla

18.45 spagettia, jauhelihakastiketta ja pikkuporkkanoita

21.00 rahka ja mandariini

TIISTAI

viikon 19 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-15.30 (mies jäi tytön kanssa kotiin)

6.00 kauraleipää salaatilla, kinkulla, juustolla ja kurkulla + teetä gheellä

9.00 teetä ja pähkinöitä

11.15 puuroa raejuustolla, marjoilla ja maapähkinävoilla

14.00 teetä ja mandariini

16.15 kotona sama setti kuin aamulla + prodevanukas ja bcaa-juoma

20.00 mättösalaatti, jossa runsas salaattipohja + kanaa, fetaa ja hummusta (kaloreita melkein 700)

KESKIVIIKKO

viikon 19 ruokapäiväkirja

Töissä 9-17

7.30 kauraleipää päällisillä + teetä gheellä

12.00 puuroa raejuustolla, marjoilla ja maapähkinävoilla

15.30 prodevanukas pähkinä-marjasekoituksella + iso kuppi vihreää teetä

18.00 samanlainen mättösalaatti kuin edellisenä päivänä

jooga 35 minuttia

20.45 kauraleipää avocadolla, kinkulla ja kurkulla

TORSTAI

viikon 19 ruokapäiväkirja

Helatorstai eli kotipäivä

9.00 kauraleipää juustolla ja kananmunalla, 1 banaani-suklaahippumuffinssi + teetä gheellä

12.00 puuroa, puolukoita, maitorahka ja oliiviöljyä

15.00 banskujädeä ja prodevanukas

salitreeni: rinta + kädet

20.00 perunamuussia, jauhelihakastiketta, fetajuustoa ja vihanneksia

PERJANTAI

viikon 19 ruokapäiväkirja

Töissä 7.30-14.30

5.20 kauraleipää salaatilla, juustolla ja keitetyllä kananmunalla + teetä gheellä

9.00 teetä ja pähkinöitä

11.00 puuroa, raejuustoa, mustikoita ja maapähkinävoita

16.00 mökkimatkalla prodevanukas ja pari kauraleipää päällisillä

20.00 bbq-kanawrap kaupasta

LAUANTAI

viikon 19 ruokapäiväkirja

9.30 ruisleipää juustolla ja kananmunalla, viinirypäleitä + teetä

13.00 grillattua kanaa, vihanneksia ja salaatinkastiketta

15.00 teetä ja pala puolukka-kinuskipitkoa

16.30 Fastin Rox-patukka ja sokeriton megaforce

19.00 ruisleipää kinkulla, juustolla ja kurkulla

leffaa katsoessa kaksi banaani-suklaahippumuffinssia ja vähän namuja

SUNNUNTAI

viikon 19 ruokapäiväkirja

9.20 ruisleipää juustolla ja kananmunalla, mustaviinimarjoja, viinirypäleitä ja teetä

12.30 spagettia, jauhelihakastiketta ja vihaneksia

jälkkäriksi Lidlin vanilja-suklaavanukas

15.00 kotimatkalla Breyersin protskujäde (ei ollut hyvää) ja banaani

treeni salilla: olkapäät ja selkä

20.00 puuroa marjoilla ja maapähkinävoilla

Ruokapäiväkirjasta puuttuu päiviltä treenin aikainen juoma, johon laitan 20g Osmoliteä ja 20g Intrazonea. Treenin jälkeen palkkari, jossa 20g heraa ja 5g kreatiinia. Yleensä juon ennen treeniä vielä jonkin bcaa-juoman. Välipäivinä korvaan noista juomista tulevat kalorit normaalilla ruualla.

Jännää on ollut huomata miten innoissani olen suunnitellut ruokia ja laskeskellut niitä. Tuntuu, että mahdollisuuksia on rajattomasti, vaikka syönkin suunnitelmallisesti. Viikonloppunakaan ei tehnyt mieli juuri herkutella, koska mieluummin söin ihan oikeaa ruokaa. Vähän jäi herkutteluvaraa kuitenkin lauantain leffahetkeen. Maitokolmion protskuvanukkaisiin olen aivan rakastunut. Ne tuovat arkiruokaan ihanaa vaihtelua ja oikein odotan välipalaa, kun pääsen herkun kimppuun. Mun suosikki Maitokolmion mauista on cafe latte ja sen jälkeen hyvinä kakkosina rinta rinnan tulevat valkosuklaa sekä ananas-kookos. Juon myös päivittäin bcaa-juoman tai sokerittoman energiajuoman, mutta näistä en pode minkäänlaista huonoa omatuntoa. Siinä on toinen asia, jota oikein odotan joka päivä. Ah mitä herkkua!

Miltäs viikon 19 ruokapäiväkirja näyttää?

Edellinen postaus: Kasvisruokaa: kermainen kukkakaali-hernepasta

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

13 kommenttia

 1. ninna kirjoitti:

  Kiva että sulla on blogivapaa päiväkin onko kokonaan some kiinni? kumpi on sulle muuten tärkeämpi blogi vai instagram? Punnitsitko ruokia jos joka pvä2200kcal pähkinät ym? Noutoruokaa ei paljon ollut kiva. Kiva lisäys tuo raejuusto ja varsinkin ma, ti todellisia kalciumpäiviä. Ma ja to olisi kasviksia voinut olla ennen iltaruokaa. pe taas kasviksia huomattavasti runsaammin. Huomasin ettet usein syö lämmintä lounasta/päivällä joku erit syy? yllätys ti ja ke kananmunaton pvä. Kala olisi viikolla ollut kiva ja se kauan toivottu vegepäivä. la ja su oikein hyvä. viikolla tosi vähän herkkuja ja terveellisiä sellaisia . teitkö itse banskujäätelöä?

  • Essi kirjoitti:

   Moikka Ninna! Ihan mielenkiinnosta miten sä itse syöt, kun sulla on aina mielipide Jonnan ruokailuista? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ei ole ihan kokonaan some kiinni, instaa lähinnä selaan ja päivitän blogivapaina päivinä. Jos pitäisi valita jompi kumpi niin ehkä päätyisin vain pitämään yllä instagramia. Blogissa on kuitenkin aika paljon hommaa!

   Punnitsen joka päivä ruuat, paitsi vihanneksia en. MyFitnessPalilla on helppoa syöttää kaikki, kun osa ruuista mulla on semmosia mitä syön joka päivä, niin ne löytyvät valmiina valikosta. Viivakoodillisia ei tarvitse edes punnita, jos syö koko paketin. Mun lämmin lounashan on puuro, vai eikö sitä lasketa? 😀

   Joo, banskujäden tein ihan itse. Se on nannaa <3

 2. Hanna kirjoitti:

  Itse olen just kokenut vähän huonoa omatuntoa Noccojen nauttimisesta, vaikka rajoittanut olen about 3kpl viikossa… Ehkä pitäisi sallia se ”herkkuna” itselle, kun muita ”paheita” ei ole :DDD

  Seuraatko makroja ollenkaan/onko sulle väliä? 🙂
  Hyvältä näyttää edelleen, niin rennon ja tasapainoisen oloista!

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olen heittänyt huono omatunnon romukoppaan aikoja sitten Noccojen ym suhteen. Okei, ne maksaa ja niistä voisi säästää, mutta jotain arjen luksusta pitää olla! Mullakaan ei muita paheita ole 😉 Joten anna mennä!

   Seuraan joo jonkin verran. Lähinnä ettei protskua tulisi liikaa. Muuten tsekkailen iltaruualla ja iltapalalla, että missä mennään ja saatan sen mukaan valita aterian. Jos esim. liikaa jo prodea niin sitten pelkkää hiilaria tai rasva + hiilari. En tosin ole mikään neurootikko tämän asian suhteen 🙂

 3. Sipsi kirjoitti:

  Täh, esim. Keskiviikon ruoka, ei voi olla 2200 kcal 😮

 4. Kirsi kirjoitti:

  Moikka! Ihan mielenkiinnosta kysyn, miksi syöt puuroa lounasaikaan etkä aamupalalla?

  • Jonna kirjoitti:

   Toi puuro lounaalla on oikeastaan jäänne mun viime dieetiltä. Haluan syödä kunnon hiilaripläjäyksen ennen treeniä, mutta treeniä edeltävällä välipalalla en yksinkertaisesti ehdi työn vuoksi puuroa tai vastaavaa syömään. Siksi puuro lounaalla 🙂 Ei sen tosin pakko ole olla puuroa. Voi olla muutakin, kunhan on riittävästi hiilaria.

 5. ninna kirjoitti:

  Essi: eikös jonna nimenomaan kysy lopussa miltä rkapväkirja näytti? ja aina voi jättää kommentit julkaisematta. anteeksi jos häiritsee….ehken nyt sitten jatkossa pistä. ja mitä tulee omiin syömisiin jokainen keskittykööt omaan ruokavalioon miksi se sua kiinnostaa? jokaisen oma asia.

  • Jonna kirjoitti:

   Höpsis, totta kai laitat! Mä oikein odotan aina sun kommenttia 🙂 Sulta saa aina hyviä vinkkejä sekä huomioita, joten älä lopeta plz <3

  • Essi kirjoitti:

   Ninna, anteeksi ei ollut missään nimessä tarkoitus loukata! Mun mielestä kun Jonna syö ihailtavan monipuolisesti ja ei ole ollenkaan mihinkään tapoihinsa lukkiintunut. Ihan hyvä vaan, että päivät eivät ole toistensa kopioita, joten ravintoaineitakin tulee monipuolisesti.

 6. Helpwithmath kirjoitti:

  Jonna, thanks! And thanks for sharing your great posts every week!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.