Hae
Palasia Arjestani

Mitä ja kuinka paljon söin lauantaina?

Mitä ja kuinka paljon söin lauantaina

Meillä on herkkupäivä aina lauantaisin. Miksihän sen pitää muuten aina olla lauantai? Miksi ei vaikka perjantai tai sunnuntai? No, kuitenkin. Meillä se on lauantai ja herkuteltua tuli viime lauantainakin. Muista ajat, kun vedettiin kaikenlaista herkkua aamusta iltaan, koska ”cheat day”. Se oli sitä aikaa, kun oltiin niin fitnessmimmiä ja pidettiin bulkkikausia. Se syöminen oli jotain aivan järkyttävää: mässääminen alkoi heti aamulla ja kesti iltamyöhään. Vedettiin pizzaa, hampurilaisia, jäätelöä, karkkia, kakkua, leivonnaisia….ihan kaikkea! Vatsa oli illalla niin täynnä ja kipeä, että hyvä kun nukkumaan kykeni. Nykyään en enää syö kauheasti herkkuja. Jostain syystä ne vain ovat jääneet ja mun on ennemminkin vaikeaa syödä herkkupäivinäkään riittävästi kuin liikaa. Näin ne ajat muuttuu. Millähän saisin viikonloppunakin syötyä säännöllisesti? Jos mulla on kovasti puuhasteltavaa, niin syöminen jää. Se unohtuu ihan kerta kaikkiaan. Näin meinasi käydä viime lauantainakin…

Tsekkaa videolta mitä ja kuinka paljon söin lauantaina?! Mun muita videoita pääset katsomaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

Edellinen postaus: Jotain erilaista arjen keskelle

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

6 kommenttia

 1. Sirpa kirjoitti:

  Hei!
  Olisi kiva nähdä mitä teidän tyttö syö.

  • Jonna kirjoitti:

   Voisin joskus laittaa ylös! Aika lailla samoja ruoka-aineita kuin muutkin meidän perheessä, mutta toki jotain muutakin aina on 🙂

 2. maikki kirjoitti:

  Tää oli kiva video 🙂 Mulla onkin ollut mielessä laittaa sulle, että ruokapäiväkirja vlogini ois kiva, mutta en ehtinytkään kun teitkin jo tämän 😀

 3. Laura K. kirjoitti:

  Hampurilaisia on tullut täälläkin päässä tehtyä, mutta väliin on työnnetty vielä noiden lisukkeiden lisäksi paistettua kananmunaa, ananasrengasta ja pekonia :p. Kyllä kelpaa kaatua sohvalle mahaa hieromaan noiden eväiden jälkeen 😀 <3. Nälkähän tässä tuli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.