Hae
Palasia Arjestani

Kanafajitaksia ilta-auringossa

kanafajitaksia ilta-auringossa

Tyyntä myrskyn jälkeen pitää tässä kohtaa hyvin paikkansa meidän elämässä. Lomalta arkeen paluu ei ole ollut mitään ruusuilla tanssimista. Kinasteltu on koko perheen voimin enemmän kuin viimeiseen kolmeen kuukauteen yhteensä. En tiedä oliko jännitystä vai mitä, mutta nukkumaanmenot ovat olleet suorastaan helvetillisiä viime päivinä. Kun on aika mennä unille, tyttö aloittaa jumalattoman shown: riekkuu, tönii, määräilee, ilkkuu, juoksee pois sängystään, huutaa, riehuu…Ihan kaikkea mitä nyt 6 vee voikaan keksiä. Voin sanoa, että on ollut hermot tiukalla meillä kaikilla. Jopa niin tiukilla, että ollaan miehenkin kanssa tiuskittu toisillemme ja tilanne kulminoitui siihen, että mun piti toissa iltana mennä 15 minuutiksi vessaan lukkojen taakse ”vähän hengittelemään” ja rauhoittumaan.

Eilen aamulla umpiväsyneenä päätin, että tän rallin on loputtava ennen kuin se menee pidemmälle ja ollaan kaikki ihan zombieita. Niinpä vietettiin rauhallinen ilta ja koska tyttö pyyteli eväsretkeä, me syötiin kanafajitaksia ilta-auringossa. Pakattiin ruuat kylmälaukkuun ja paineltiin ulos syömään. Sää oli lämmin ja piha rauhallinen, joten mikäs siinä oli istuskellessa ja nautiskellessa hyvää ruokaa. En tiedä rauhoittiko tämä hetki jotenkin tyttöä vai mikä oli, mutta ilta sujui ilman minkäänlaisia kiukutteluita. Pelasin varman päälle ja laitoin tytön lämpimään kylpyyn ennen nukkumaanmenoa. Iltasatu hänen sängyssään ja hetki vierekkäin köllöttelyä. Okei, heräsin puolen yön aikaan hänen sängystään 😀 Mutta kuitenkin, vihdoin saatiin kaikki nukkua rauhallisesti ja herätä tähän aamuun virkein mielin.

kanafajitaksia ilta-auringossa

Ei tällä postauksella ole minkäänlaista uutisarvoa, mutta halusin tulla jakamaan kanssanne mukavan tapahtuman. Jos lapsi kinuaa eväsretkeä, miksipäs ei koko illallinen ulkosalla? Oli niin mukavaa, että saletisti tehdään uudestaan! Oli kiva kuulla pieneltä tänään aamulla: Äiti, mulla oli tosi kivaa eilen <3 Tällaiset pienet ja ihanat hetket arjen keskellä ovat äärimmäisen tärkeitä hyvinvoinnille. Jos koko ajan on kiire ja rankkaa, siitä harvoin seuraa mitään hyvää. Jo pienikin pako normaalista tekee ihmeitä. Kun saa vain keskittyä ystävään,puolisoon, lapsiin tai koko perheeseen ja vain olla ja nauttia.

Onko sulle tapahtunut jotain erityisen mukavaa tällä viikolla?

Edellinen postaus: Ollaanko yhdessä vegaaneja (edes viikko?)

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

4 kommenttia

 1. Laura K. kirjoitti:

  Varmasti lapsi aistii aikuisista sen jännitteen jota ei itse välttämättä edes ajattele että huomenna taas arki alkaa eikä voi vaan rötväillä. Varsinkin jos tulitte mökiltä suoraan kotiARKEEN? Varmasti tuntui ihanalta kuulla aamulla lapselta tuo lause iltapalaretkestä, tulee se tunne ettei tehnyt sitä turhaan <3 :).

  • Jonna kirjoitti:

   Kyllä, näin se saattaa olla. Onneksi loppuviikko on mennyt hyvin rauhallisissa merkeissä ja hyvillä fiiliksillä 🙂

 2. ulla kirjoitti:

  Ja lapsille niin pienet jutut on ISOJA ! 🙂 😉
  Ja he muistaa ne tooooodella kauan 🙂
  Eilen juuri töissä yksi poika kysyi multa vuosia sitten tapahtuneen jutun hänen ja minun kesken, että muistanko 🙂 Tuli hyvä mieli .

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, meilläkin tyttö muistaa ihan ihme juttuja! ”äiti, sillon viime kesänä, kun oltiin mökillä, niin muistatko sen yhden piirustuksen…” Öö, joo totta kai!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *