Hae
Palasia Arjestani

Elämässä meneillään juuri nyt

Elämässä meneillään juuri nyt

Mun elämässä on meneillään juuri nyt vähän kaikenlaista. Tiedättekö, kun välillä on melkoisia ylämäkiä ja sitten taas alamäkiä. Siinä välissä ehkä ihanan tasaista, jota osaa arvostaa vain kun mennään ihan pohjamudissa. Sanotaanko nyt näin kauniisti, että tällä hetkellä elämässä on vähän vastusta. Ei tämä elämä tällä hetkellä mitään kauheaa ole, mutta ei nyt kuitenkaan mitään parasta aikaakaan. Vuosi 2016 oli mun aikuiselämäni paskin vuosi ja tämä taitaa mennä sen perässä. On ollut vähän kaikenlaista ja aina kun pääsee hyvään rytmiin kiinni, niin eikö taas iske jokin vastoinkäyminen. Olen kuitenkin päättänyt pysyä positiivisena, mikä on mulle synkkyyteen taipuvaisena ihmisenä jo jonkinlainen saavutus! Ehkä näistä vastoinkäymisistä on opittu edes se ettei ne ikuisuuksia kestä. Sateen jälkeen paistaa aina aurinko 😉

Olen sairastellut koko joulukuun eikä tälle oikein loppua näy. En siis ole ollut mitenkään kauhean kipeänä, mutta astma on vaivannut nyt todella pahasti. Ne kellä tämä sairaus on, tietää mistä puhun. Hengitysvaikeudet eivät ole mitään kovin mukavia, kun ne oikein iskee päälle eikä hellitä millään. Minä siis vain yskin aamusta iltaan ja pari kertaa on tilanne ollut se, että päivystykseen lähtö on ollut hyvin lähellä. Astmalääkkeitä menee tällä hetkellä maksimiannostus eikä nekään tunnu välillä riittävän. En siis ole uskaltanut kauhean kovaa treenata ettei olotila enää tästä pahene. Tältäkin päivältä peruin treenit, koska ei näillä keuhkoilla olisi sykitty yhtään mihinkään. Meidän tyttökin on taas kuumeessa ja pelkään kuollakseni, että saan taudin häneltä. Tämän nykyisenkin sain häneltä ja tätä on kestänyt yli neljä viikkoa. Että mitenkähän käy, jos tuonkin taudin nappaan eikä lääkitystä pystytä nostamaan? Ehh…en halua edes ajatella! Yritän vain ajatella kaikkia iloisia ja kivoja asioita ja luoda kunnon aurinkoisuustriplahypersöpöysyksisarvis-kilven ympärilleni pöpöjä torjumaan 😀

Minusta on ihanaa kirjoittaa blogia ja tehdä youtube-videoita, mutta tuben puolella on ollut nyt jonkinlainen motivaatiopula menossa. Monet tekevät hienoja teemavideoita, joissa keskitytään aina yhden aiheen ympärille, mutta mä en vain osaa tehdä sellaisia. Tai jos joskus tuleekin idis, niin ei ole aikaa tai mahdollisuutta kuvata. Olisi niin kiva kehittyä videoiden tekijänäkin, koska se on hurjan hauskaa hommaa! Jännä, kun tässä elämässä ei aika riitä kaikkeen mihin haluaa. Sehän mua usein vaivaakin: aikapula. Mun kädet syyhyää tehdä vaikka mitä juttuja ja pää on välillä aivan täynnä vaikka mitä idiksiä, mutta sinne päähän ne idiksetkin surkastuu, kun eivät pääse heti ulos. Nyt kun tyttö on ollut pari päivää sairaana, olen saanut vähän toteuttaa itseäni ja värkätä mm. joulukortteja. Meinasin ensin ostaa kortit valmiina, mutta eilen kaivelin välineitä laatikoiden kätköistä ja aloin vain tekemään. Mitään en siis ole kortteja varten kotiin ostanut, vaan tämän vuoden kortit toteutetaan jo olemassa olevilla välineillä. Ihan niin kuin viimekin vuonna! Laittelen kuvia tännekin, kunhan saan kortit valmiiksi. Huomennahan ne pitää lähettää eli ajoissa ollaan taas liikkeellä…

Alla mun tänään julkaisema video! Mun muita videoita pääset katselemaan täältä. Muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään 😉

Tarmokasta tiistaita toverit! Joko teillä on joulukortit valmiina ja lähetettyinä?

Edellinen postaus: Omia itsenäisyyspäivän perinteitä luomassa

Palasia arjestani Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

3 kommenttia

 1. ulla kirjoitti:

  Oooh… sellainen aamuvideo oiskin kiva =) Arkivideot on jeeees !!! =)

 2. Anni kirjoitti:

  Älä ollenkaan masennu vaikket saisikaan videomatskua tehtyä niin paljon kuin haluat! Täällä on yksi blogisi innokas lukija, paino sanalla ”lukija,” sillä en juurikaan katsele kenenkään videoita. Tulee jopa sellainen pieni lörpähdys kun näen että on uusi päivitys ja sitten huomaankin sen olevan video. Tästä ei pidä masentua, en siis katso mitään muutakaan äänen ja kuvan yhdistelmää enkä esimerkiksi seuraa juuri laisinkaan instan puolella storyja. Jotenkin sitä ääntä ja liikkuvaa kuvaa on paljon vähemmän rentouttavaa katsella väsyneillä silmä- ja korvaraukoillaan, ja kun asettaudun koneen ääreen röhnölleen, haluan oikeastaan vain lukea blogeja ja selailla muuten nettiä. Mutta jatka toki jos pidät niiden tekemisestä! Hyvää joulunodotusta toivottaa ikivanha lukijasi <3

  • Jonna kirjoitti:

   Pakko myöntää, että itsekin luen enemmän blogeja kuin katson videoita! Blogeja voi lukea vaikka bussissa, mutta videota harvoin avaan muualla kuin kotona sohvan nurkassa hiljaisena hetkenä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.