Hae
Palasia Arjestani

Helppo kauraleseleipä

Helppo kauraleseleipä

Itse tehty leipä on ehkä parasta maailmassa! Okei, Lidlin kaurasydämet on ehkä parasta maailmassa, mutta itse tehty leipä tulee hyvänä kakkosena. Minä olen vähän laiska mitä tulee leivän tekemiseen. Aika ajoin on kausia, jolloin teen useamman kerran sämpylöitä ja jotakin leipää, mutta sitten saattaakin kulua pitkä aika ennen seuraavaa innostusta. Itse tehtynä leipä olisi todella edullista, koska jauhot ja muut ainekset riittävät todella moneen satsiin. Tällekään kauraleseleivälle ei kovin montaa senttiä jäänyt hinnaksi per pala! Ohjeen bongasin k-ruoka -sivustolta. Leipä on nimensä mukaisesti todella helppo tehdä, mutta ohjeesta poiketen aion tehdä sen seuraavan kerran leipävuokaan. Pellille tehtynä leipä lössähti heti ja siitä tuli kovin littana, enemmän sellainen peltileivän tyyppinen. Joten vinkkinä: kokeile tehdä leipävuokaan!

 

2 kommenttia

  1. Michelle80 kirjoitti:

    Kiitti ohjeesta. Pitääpä testailla 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      Kokeile tehdä leipävuokaan! Tai voihan se olla ettei leipä lässähdä sinulla samalla tavalla kuin minulla teki 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *