Hae
Palasia Arjestani

Kirpparit tuhosivat ostolakkoni – Viikon 2 rahapäiväkirja

Viikon 2 rahapäiväkirja

Helou helou, kovasti on kyselty jatkuuko rahapäiväkirjat, joten tässäpä ensihätään viikon 2 rahapäiväkirja. Olen huomannut, että ostolakon aloittamisella on ollut positiivisia vaikutuksia, mutta en voi sanoa olleeni täysin ostamatta mitään. Olen ostanu mm. pari lahjaa ja tuliaisen tytölleni Kuopion reissulta ja haksahtanut kirpparilla shoppailuun. Laitoin vähän aikaa sitten ison kasan omia vaatteitani kiertoon ihan sillä ajatuksella, että voin jossain vaiheessa hankkia jotain uutta kirpparilta. Viime viikko ei kuulu tähän rahapäiväkirjaan, mutta voin rehellisesti kertoa, että tuhlasin kirpparille silloin n. 30 euroa. Tuosta vajaa 10 euroa oli tytön juttuja, jotka hän maksoi omista rahoistaan minulle kotona takaisin. Kirpparilta ostin itselleni yhden mekon, parit housut, kengät ja pari paitaa sekä ihanan ruusuvalot tytön huoneeseen. Satuin kerrankin sellaiseen pöytään, jossa oli juuri minun kokoisiani vaatteita ja kaikkea ihanaa minun makuuni. Sain ihan oikeasti hillitä itseäni etten olisi ostanut koko pöytää tyhjäksi! Harvoin sattuu noin hyvää, edullista ja omaa silmää miellyttävää pöytää eteen.

Mennäänpä sitten katsomaan miltä viikon 2 rahapäiväkirja näyttää!

MAANANTAI 7.1

Pienet ostokset K-marketista: paahtoleipää, protskuvanukasta ja omenoita 10,09e

TIISTAI 8.1

Ei ostoksia

KESKIVIIKKO 9.1

Töihin evästä + uusi dödö 7,25e

Töiden jälkeen isommat ostokset: nyhtökauraa, kauramaitoa, vihanneksia, pinaattikeittoa, kananmunia, riisipiirakoita….19,27e

Viikon 2 rahapäiväkirja

TORSTAI 10.1

Nälkäisenä kauppaan: ruisleipää, iso protskuvanukas ja juusto 8,73e

PERJANTAI 11.1

Salaatti töihin, patonki ja vichy junaan evääksi 9,96e

Viikon 2 rahapäiväkirja

LAUANTAI 12.1

Tytölle Kuopion cittarista paita ja siskon pojan vauvalle body lahjaksi 18,98e

SUNNUNTAI 13.1

Selected Femmen villatakki Kuopion kaupungin teatterin kirpparilta 3e

Eväät junaan: kolmioleipä, energiajuoma (sokeriton) ja pähkinäsekoitus 6,25e

Yhteensä 83,53e, josta ruokaan 61,55e ja muuhun 21,98e

Aika paljon sattui tähän viikkoon pienempiä ostoksia, jääkaapin täydennystä ja eväitä töihin sekä junaan. Toki olisin eväätkin voinut tehdä itse kotona, mutta aina ei jaksa tai ole aikaakaan. Ostin myös normaalia enemmän protskuvanukkaita, joita syön välillä välipalaksi. Treenimatkan varrella on k-market, joka myy Njien isoja purkkeja ja eri makuja kuin muut kaupat, joita suosin. Sieltä piti sitten käydä pari isoa purkkia hamstraamassa maanantaina! Pyrin tekemään useimmiten järkeviä ostoksia ruokakaupasta, mutta joskus sallin itselleni ihan mitä vain. Tälle viikolle ei sellaisia ostoksia sattunut ollenkaan. Ehkä vähän ohi normaaliostosten oli juuri nuo eväät junaan, riisipiirakat sekä pinaattikeitto. En ole hetkeen pinaattikeittoa syönytkään! Lauantaina kävin äidin kanssa Kuopiossa huonekaluliikkeessä ja käytiin samalla cittarissa. Ostin sieltä tytölle tuliaisiksi alelapullisen kauniin paidan ja suvun uusimmalle tulokkaalle lahjaksi bodyn. Sunnuntain vallan tuhlasin kirpparilla villatakkiin 3 euroa!

Miltäs viikon 2 rahapäiväkirja näyttää?

Edellinen postaus: Siivoustaulukko helpottamaan kodin puhtaana pitoa

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *