Hae
Palasia Arjestani

Kuka on Palasia arjestani?

palasia arjestani

Heipä hei ihmiset!

Blogini sai kunnian liittyä tänne Vaikuttajamedian mahtavaan portaaliin ja olen siitä mielettömän iloinen! Palasia arjestani -blogin takana olen siis minä, Jonna, juuri tänään 36-vuotias (hyvää synttäriä mulle!) helsinkiläinen nainen. Lähtöisin olen Kuopiosta ja murre saattaakin vilahdella teksteissäkin silloin tällöin. Insta stooreissa ainakin pääsette sitä kuulemaan enemmän kuin riittävästi 😀 Instagramista löydät minut nimellä @jonna_musakka. Blogin lisäksi teen YouTube -videoita tasaisen harvaan tahtiin ja tubesta löydät minut nimellä Palasia arjestani (mielikuvituksekasta, tiedetään!) Blogihistoriaa minulla on takana yli 10 vuotta ja olen blogannut mm. nimellä Jonna1983 ja sittemmin Fitfashionin sekä Terve.fi -portaalin alla.

Perheeseeni kuuluu mies, kohta 7-vuotias tytär sekä 3 siamilaista kissaa. Päätoimisesti leikin laboratoriohoitajaa yksityisellä lääkäriasemalla ja siinä sivussa kirjoittelen omia juttujani mielenkiintoni kohteista tänne blogiin. Tämä blogi voitaisiin ehkä kategorisoida lifestyle -blogiksi, sillä täältä löytyy vähän kaikkea! Rakastan treenaamista ja tällä hetkellä lajeina ovat kuntosali, crossfit sekä jooga (kotioloissa). Urheilu näkyy siis aika ajoin myös täällä blogissa. Kokkaan ja leivon paljon ja tykkään rustata reseptejä. En ole oikeastaan mikään reseptinikkari, vaan tykkään ennemminkin testailla muiden reseptejä, jotka sitten jaan myös tänne blogiin. Olen vähän tällainen tuulella elävä hompsantuu. En juuri välitä pinnalla olevista trendeistä, vaan elän elämääni juuri niin kuin huvittaa. Rakastan kirppareita enkä ole viime aikoina vaatteita saati mitään muutakaan juuri uutena ostanut. Viimeisen vuoden aikana olen innostunut tekemään käsitöitä, jotka toisinaan onnistuvat ja toisinaan ei. Vaikken halaisi myöntää, rakastan siivoamista ja erilaisia pienen kodin ratkaisujen keksimistä. Kotimme on 63 neliöinen kaksio ja vaikka vähennän tavaraa koko ajan, sitä tuntuu lainehtivan siellä sun täällä!

palasia arjestani

Muita kiinnostuksen kohteita ovat raha ja säästäminen, ekologisuus, kodin järjestäminen, perhe, nuukailu, erilaiset diy-jutut….kaikki nämä aiheet näkyvät säännöllisesti blogissani, joten koittakaa kestää tätä sillisalaattia 😀

Tervetuloa blogini pariin niin uudet kuin vanhatkin lukijat! Muistakaahan käydä klikkaamassa blogi seurantaan myös Bloglovinissa 😉

 

4 kommenttia

  1. myprojectisme kirjoitti:

    Jeeee, ihanaa kun oot täällä <3

  2. Sanna kirjoitti:

    Onnittelut syntymäpäivän johdosta!

  3. jonna1983 kirjoitti:

    Ihanaa olla täällä!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.