Hae
Palasia Arjestani

Ateriaideoita viikolle 12

Ateriaideoita viikolle 12

Heips, näin sunnuntain kunniaksi laitan teille ateriaideoita viikolle 12! Mietin jo jätänkö tämän tältä viikolta väliin, sillä meillä on juhlittu tänään synttäreitä ja niiden parissa on mennyt koko päivä. Aloitin siivoamaan klo 10 aamulla ja vieraat tulivat klo 14. Mietinpä vaan miksi en osaa tehdä näitä asioita ajoissa!? Noh, kemut oli onnistuneet, joten kaikki hyvin. Jos suinkin jaksan niin olisi tarkoitus vielä mennä salille tuosta jumalattomasta lumisateesta huolimatta. Lunta tulee aivan taivaan täydeltä eikä tee kyllä tippaakaan mieli hypätä pyörän selkään ja kirmata treenaamaan. Katsellaan mitä ilta tuo tullessaan. Jos ei jaksa niin sitten ei vain jaksa! Mennäänpä sitten katsomaan niitä ateriaideoita viikolle 12.

Ateriaideoita viikolle 12

Ma: Vegaaninen lasagne (resepti)

Ateriaideoita viikolle 12

Ti: Yhteishyvän Lempeän tulinen kana-pastakeitto

Ke: jääkaapin jämiä

To: K-ruoan Salaattitacot

Pe: Feta-pinaattipasta (resepti)

La: Meillä kotona: Uunifetaperuna

Su: Jääkaapin jämiä + seuraavan viikon ruokien suunnittelua

Viikon herkku: Sitruuna-limepiiras (resepti)

Ateriaideoita viikolle 12

Pakko myöntää, että olen tällä hetkellä niin täynnä kakkua ja täytettyjä paprikoita, että on vaikeaa edes ajatella mitä ensi viikolla söisi 😀 Nämä kaikki reseptit, joita kerään näihin postauksiin, kolahtaa minuun jollain tavalla. Osa näistä on jo minun testaamiani ja osa muilta sivustoilta löydetty. Kaikki ovat kuitenkin sellaisia, joita itse laittaisin mielelläni!

Ensi viikolla voisin hyvinkin tehdä kanakeittoa sekä salaattitacoja. Porkkanasosekeittoakin tekisi mieli. Tällä hetkellä en voi edes ajatellakaan mitään raskaampaa, mutta katsotaan miten käy, kunhan arki ja treenit koittavat! Tällä hetkellä meillä on ruokaa alkuviikoksi, sillä täytettyjä paprikoita jäi hieman yli lounaalta. Niiden kaveriksi voisin tehdä jonkun keiton tai ruokaisan salaatin töihin. Rakastan nykyään suunnitella seuraavan viikon ruokia, vaikka en välttämättä listoja aina toteutakaan sellaisinaan. Olen ottanut tavaksi käydä läpi vanhempia listauksia ja muutamaan otteeseen olen tehnytkin niistä arkiruokia. Minä en nykyään enää kykene syömään samoja ruokia viikosta toiseen, vaan halua joka viikolle jotain uutta ja erilaista. Välillä se on jonkin reseptin testaamista ja välillä heittelen vain kaapeista aineksia pöydälle ja teen niistä jotain!

No niin, tässäpä oli mun ateriaideoita viikolle 12. Mitä sinä meinasit syödä ensi viikolla? Nappaisiko joku näistä ehdotuksistani?

Edellinen postaus: Viikon 10 ruokapäiväkirja –  Synttärikemuilla

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

 

2 kommenttia

 1. Turhauttavaa kirjoitti:

  Miksi et vastaa ikinä blogin kommentteihin?

  • Jonna kirjoitti:

   Moi!

   Minä vastaan AINA kommentteihin! En välttämättä samalla sekunnilla taia samana päivänä, mutta vastaan kyllä aina. Mun muu elämä ei välttämättä anna periksi istua koneella ja vastata kommentteihin heti, vaikka kuinka haluaisin! Ja haluaisinhan minä. Arvosta suuresti jokaista jätettyä kommenttia ja yritän vastata niihin aina mahdollisimman vikkelään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *