Hae
Palasia Arjestani

Se tärkein jäi matkasta

Se tärkein jäi matkasta

Heipat täältä mökiltä! Niin vain pitkä ja pimeä puoli vuotta kaupungissa kului kuin hujauksessa ja nyt saadaan seuraavat puoli vuotta nauttia täällä luonnon keskellä mökkeilystä ja heräävästä luonnosta, linnuista ja kasveista. Mulla on sellainen pieni fiksaatio, että koti pitää olla siistinä, kun lähdetään pidemmäksi aikaa jonnekin. Mies lähti jo perjantaiaamuna mökille appiukon kanssa kuskaamaan mönkijää tänne ja saatiin tytön kanssa olla koko päivä ihan kaksistaan. Tai no, tyttö mennä viiletti ulkona kavereidensa kanssa ja minä fiksasin kämppää kuntoon. Tällä kertaa tavaraa oli nimittäin aika paljon laitettavan ja järjesteltävänä, koska meillä tehdään loman aikana eteisen remppa. Ihanaa mennä kotiin sitten takaisin, kun kaikki on valmista! Vielä täytyy tilata eteiseen iso kaappi, mutta en uskalla ihan vielä, kun ranneleikkauskin on hetken kuluttua…Haluan olla itse kasaamassa kaappia, joten tovi täytyy antaa ranteen parantua ensin.

Hommaa oli ilmeisesti näin yhdelle ihmiselle liikaa, sillä se tärkein jäi matkasta. Mun ”viihdekassi” jäi kotiin eli se, joka sisältää käsityötarvikkeet, kirjat ja Madaran hiustuotteet, jotka mun piti loman aikana kuvata ja laittaa tänne blogiin. Ihan meni siis putkeen! Kävin juuri aitassa tonkimassa kirjoja, koska mökillä vain pitää olla hyvä kirja jota lukea. Löysin tuollaisen Nora Robertsin rakkauspläjäyksen, mutta pääasia kunhan on joku, jota en ole vielä lukenut. Tänään mun piti tehdä pihatreeni, mutta mulla oli heti aamusta niin hirveä päänsärky, joka kesti monta tuntia, ettei siitä hommasta tullut mitään. Katsotaan huomenna sitten! Jonkun kivan setin voisi vetäistä.

Se tärkein jäi matkasta

Vaikka kotona teinkin ison homman eteisen lipaston laatikoita tyhjentäessä, oli se todella vapauttavaakin! Laitoin ison kasan pipoja, hanskoja ja vaikka mitä kamaa kiertoon. Joka kerta kun saan vanhaa kamaa pois, olo kevenee. Sen on muuten jännä juttu! Voi kun olisi joskus voimia käydä systemaattisesti koko koti läpi ja laittaa kiertoon KAIKKI ylimääräinen. Olen tätä asiaa nyt toteuttanut pikku hiljaa ja kyllähän se näinkin valmistuu, mutta hitaasti. Jännästi täällä mökillä vaan alkaa aina miettiä miten olisi kiva olla kotona järjestelemässä ja siivoilemassa 😀 Yhdenlaista hulluutta ehkä tämäkin.

Mutta nyt ei mietitä kotia, vaan nautitaan lomasta ja tästä ihanuudesta, jota on odotettu! Täällä tehdään vain kivoja juttuja, ollaan yhdessä, levätään ja puuhastellaan kaikenlaista. Taidanpa jopa rykäistä uuden videon ilmoille pitkästä aikaa! Mites teidän pääsiäinen on sujunut?

Edellinen postaus: Mun ensimmäinen tilaustyö: virkattu sipulipussi

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *