Hae
Palasia Arjestani

Vaatelöytöjä kirpparilta

Vaatelöytöjä kirpparilta

Kävin pitkästä aikaa Oriveden Tilkkutäkissä ja tällä kertaa tein vaatelöytöjä kirpparilta. Tilkkutäkki on tuttu paikka viime kesältä ja siellä on yleensä myynnissä tosi hyvälaatuista tavaraa. Toki aina mukaan mahtuu joku, joka yrittää myydä likaisia ja nuhjuisia vaatteita sekä loppuun ajettuja leikkuulautoja melkein uuden hinnalla. Näitä tosin on varmasti ihan joka paikassa. Itse en jaksaisi nähdä edes vaivaa ja hinnoitella ja roudata käyttökelvotonta tavaraa myyntiin, mutta meitäpä on tässäkin asiassa joka junaan. Paskoja kirppislöytöjä kannattaa muuten bongata täältä. On meinaan vähän joka lähtöön!

Tyhmähän ei ole se joka pyytää

Mulla on yleensä aina joku ajatus kirpparille mentäessä mitä haluaisin löytää. Jännästi siinä vain käy aina niin, että löytyykin kaikkea muuta kuin sitä mitä lähti etsimään. Tilkkutäkkiin menin etsimään pääasiassa jotain hyvää ja edullista kirjaa. Kirjoja toki löytyi, mutta hinta ja ostaja eivät ihan kohdanneet toisiaan. En todellakaan maksa 10 euroa luetusta romaanista tai 5 euroa pokkarista. Kirjat jäivät siis tältä erää ostamatta. Kirjoja halusin hankkia mökille, koska unohdin kotiin kassin, jossa oli mun seuraavana lukulistalla oleva kirja. Mietin, että haluan mökille jonkun kirjan, jota lukisin aina täällä. Tällöin ei tarvitsisi aina kuljettaa kirjaa matkassa ja manata, kun se jääkin kotiin. Kirjojen etsintä jatkuu!

Vaatelöytöjä kirpparilta

Noomin taskullinen collegemekko 4e.

Vaatelöytöjä kirpparilta

Tällä reissulla tehtiin todella hyviä vaatelöytöjä! Tytön serkku-pojalle löytyi edullisesti Superyellown pipo sekä Hilfigerin takki. Tytölle löydettiin kaunis Espritin mekko sekä parit housut ja paita. Itselleni bongasin shortsilappuhaalarit (3e), joita olen metsästänyt itse asiassa jo aika pitkään. Lisäksi minulle löytyi Noomin kiva collegemekko (4e), trenssitakki (6e) sekä yksi löysä treenipaita (1e). Niin ja pyöröpuikot 1,5 eurolla! Muutaman vaatteen kannoin korista takaisin, koska en niitä sitten halunnutkaan. Muutkin meidän porukasta teki todella hyviä löytöjä!

Vaatelöytöjä kirpparilta

Tytölle Espritin mekko ja Lindexin housut 5e.

Tykkään ostaa vaatteeni pääasiassa kirpparilta, koska a) kannatan kierrättämistä, b) kirpparilla on halvempaa ja c) löytämisen ilo on kirpparilla suurempi. Usein löytää jotain, josta on kauan haaveillut, mutta ei ole raaskinut ostaa. Niin kuin viime kerralla, kun löysin hauskan batman-taulun vitosella, jota olen katsellut useassakin eri. nettikaupassa jo kauan. Kyseinen taulu pääsee piakkoin meidän keittiön seinälle, sillä mieskin ihastui siihen ja se on harvinaista! Vaikka kirppareilta löytyy paljon kaikenlaista kivaa edullisesti, yritän pitää sielläkin järjen päässä. Kerään aina koriin kaikkea kivaa, mutta raakkaan kamat läpi ennen kassalla menoa ja mietin tarvitsenko näitä asioita oikeasti? Myös kirpparikamalla saa äkkiä nurkat täyteen ja silloin edullisen ja kierrätetyn tavaran määrä saa aikaan ennemminkin ahdistusta kuin ihastusta.

Oletko sinä tehnyt viime aikoina hyviä vaatelöytöjä kirpparilta? Tai muita löytöjä? 

Edellinen postaus: Vapun parhaat munkit tehdään itse ♥

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *