Hae
Palasia Arjestani

Mitäpä sitä ei lapsensa eteen tekisi

mitäpä sitä ei lapsensa eteen tekisi

Mitäpä sitä ei lapsensa eteen tekisi, niinpä! Olen tähän asti päässyt aika helpolla, koska tyttö on halunnut lähinnä Hoplopiin silloin tällöin ja ehkä leffaan ja leikkipuistoon. Ei todellakaan vaikeita toteuttaa, hei! Tiesin, että tämäkin aika koittaa, kun pyyntöjä erinäisistä menoista alkaa olemaan enemmän. Harrastuksena hän käy kerran viikossa sirkusakrobatiassa  sekä uimassa eli ne eivät sinänsä kauheasti vaadi. Mutta nyt on koittanut myös se päivä, kun alkaa erinäiset fanitukset sun muut ja tällä sukupolvella fanitetaan kaikista eniten tubettajia sekä joitakin yhtyeitä/laulajia.

Olen ollut tarkka siitä mitä tyttö saa katsoa tubesta, joten lapsukaisten suosikit on tulleet itsellekin aika tutuiksi. Meillä katsotaan mm. Roni ja Miklu Bäckiä, Sara Karoliinaa, Paqpaa ja mitä näitä nyt on. Täytyy hattua nostaa näille tubettajille, koska kielenkäyttö ja jutut videoilla ovat sellaisia, että lapsen voi oikeasti antaa katsoa niitä. Ilmankos ovat niin suosittuja, kun videotkin on tehty vähän kaiken ikäisille.

6h Itiksessä

Vietin eilen kuusi tuntia Itiksessä. Ensin 1,5h odotellen Miklu showta ja sen jälkeen vielä tunnin meet & greetiin, jotta saadaan kuvat ja nimmari. Olihan siinä hommaa, mutta mitäpä sitä ei lapsensa eteen tekisi. Jännä oli huomata miten tyttö hihkui ja kiljui nähdessään idolinsa, mutta kun pääsi viereen istumaan, niin hyvä kun hymyä irtosi! Sanoja ei varmasti yhtään 😀 Käytiin samalla reissulla tuhlaamassa lahjakorttia ja syömässäkin. Äidin ja tyttären päivä sanan varsinaisessa merkityksessä. Ja tänään jatkui. Iho-, allergia- ja astmaliitto juhlisti 50 -vuotispäiväänsä kutsumalla jäseniä Linnanmäelle ja siellähän me sitten tänään oltiin tikkana paikalla klo 10. Kolme tuntia hurviteltiin niin paljon kuin ehdittiin ja sen jälkeen mentiin vielä jätskille ja pelattiin pari peliä. Tytön serkku voitti iiiiison pussillisen Dumleja. Loppuilta mulla onkin sitten parisuhdeaikaa miehen kanssa, sillä tyttö meni serkkunsa luokse yökylään. Ehdottelin leffaan menoa, mutta ei tuo kaksilahkeinen sanonut vielä asiaan juuta eikä jaata. Taidan siis kohta siirtyä keittiön puolelle kehittelemään uusia reseptejä ja tekemään toisen satsin ketoreissareita. Tai ehkä leipasen jotakin muuta leipää!

Ensi viikollakin on ohjelmaa vaikka ja kuinka. Mulla on pari blogijuttua tulossa ja lisäksi on tytön kaverin synttäreitä ja Marcus & Martinuksen keikka. Joka päivälle jotakin. Saan suunnitellla taas päiväni ihan huolella, jos meinaa syödäkin jotakin jossain vaiheessa päivää. Eväät on tällaisissa tapauksissa kaiken a ja o!

Onko teillä kiirettä pitänyt lasten menojen kanssa?

Edellinen postaus: Ketoreissarit – oi mitä herkkua!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.