Hae
Palasia Arjestani

Raejuustopannari – Aivan mielettömän hyvää!

raejuustopannari

Miltäpä kuulostaa teidän korvaan raejuustopannari? Mun korvaan ei nimittäin kovinkaan hyvältä. En ole raejuuston suuri ystävä ja ensimmäisenä mieleen tuli lähinnä raejuuston ällöttävä koostumus ja sen tympeä maku. Ennen söin raejuustoa ihan pelkältään sekä puuron seassa, mutta nykyään se ei oikein uppoa. Olen törmännyt raejuustopannariin monta kertaa parissa eri keto-ryhmässä ja viime sunnuntaina ajattelin, että eihän se ota jos ei annakaan! En voi tuomita ellen kokeile eikä monta kymmentä ihmistä voi mitenkään olla väärässä. Vai voiko?

Ohjeen raejuustopannariin löysin Paulan keto -blogista. Siellä on kymmenittäin mielettömän hyviä reseptejä ketogeeniseen ruokavalioon. Täytyy vain alkaa kahlaamaan kaikki läpi ja koota itselle hyvä idealista sekä arkiruokiin että helppoihin jälkkäreihin! Raejuustopannari on mielettömän helppo tehdä ja maistui meillä koko porukalle! Sanoisin, että aika vahvasti 5/5! Ei maistu raejuusto eikä itseasiassa uskoisi, että sitä on pannarissa ollenkaan. Voisinpa tehdä tätä uudestaan viikonloppuina ja nauttia se ihan omassa rauhassani kera kermavaahdon ja tuoreiden marjojen, nams!

Raejuustopannari (6 palaa)

 • 3 kananmunaa
 • 2 rkl sulatettua voita
 • 0,5 dl kermaa (käytin kuohukermaa)
 • 1 tl leivinjauhetta
 • 1,5 rkl psylliumia
 • 200g raejuustoa

Laita kaikki ainekset kulhoon ja surauta sauvsekoittimella tasaiseksi taikinaksi. Voitele piirakkavuoka (tai jokin muu uunivuoka) ja kaada taikina vuokaan. Paista 200 asteessa reilu 20 minuuttia, kunnes pannari on kauniin kullanruskea päältä.

Herkuttele esimerkiksi kermavaahdon ja marjojen kera!

Yhdessä palassa on 127 kcal, 1.3 g hiilihydraatteja, 8.5g proteiinia ja 10g rasvaa.

raejuustopannari

Miltäs raejuustopannari kuulostaa? Oletteko maistaneet?

Edellinen postaus: Mitä tänne kuuluu?

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

13 kommenttia

 1. Kaura kirjoitti:

  Nam! Tätä kokeilen.

 2. Anna kirjoitti:

  Olen tehnyt raejuustopannaria monesti ihan normaaliversiona, johon tuli hieman vehnäjauhoja. Ohje on vanhassa keittokirjassa nimellä Ahvenanmaan pannukakku. Se on hyvää, joten voin hyvin kuvitella tämänkin olevan! Ei se niitä jauhoja tarvitse.

  • Jonna kirjoitti:

   Ahvenanmaan pannukakku on todella hyvää! Meillä tehtiin sitä lapsena kotona 🙂

 3. Kotikokki kirjoitti:

  Ahvenanmaan pannariin ei kyllä raejuustoa tule? Eikös se tehdä mannapuuroon? ?

 4. Kati kirjoitti:

  Ja jos tekee ohjeen tuplana, tulee uunipellillinen <3

 5. Sini kirjoitti:

  Epäilin. Nyt oon niin koukussa tähän. ❤

 6. Tarja kirjoitti:

  Mulla nyt uunissa….odotan innolla.

 7. Miia kirjoitti:

  Tämä on eka vhh ruoka/jälkkäri mikä maistuu paremmalle kuin normaaliversio? Itse laitan vielä kanelia taikinaan vähän niin tulee oikein makuisaa.

 8. Pia kirjoitti:

  Menee kohta uuniin ensikertalisena. Katsotaan miltä maistuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.